Meniu

Criolipoliza Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In timpul unui tratament de criolipoliza in Baia Mare, se elimina celulele de grasime care se afla in diverse zone ale corpului, mai ales in asa-numitele zone problema: fese, zona abdominala, coapse. Aceasta este considerata cea mai eficienta metoda de liposuctie nechirurgicala la aceasta ora, mai ales daca se combina cu radiofrecventa sau cavitatia.

Mai jos in articol vei descoperi care sunt locatiile din Baia Mare spre care sa-ti indrepti pasii in cazul in care ai nevoie de criolipoliza pentru a-ti subtia talia sau pentru a-ti reduce tesutul gras din alte parti ale corpului fara sa experimentezi metoda chirurgicala.

Cat costa un tratament de criolipoliza in Baia Mare

Un tratament de criolipoliza in municipiul Baia Mare costa diferit, in functie de locatia in care se executa, de performanta aparatului si de multi alti factori. Tabelul de mai jos iti poate veni in ajutor in cazul in care ai nevoie de un astfel de tratament.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Biocriomed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Criolipoliza este 200 Ron
 • Clinica de biorezonanta
 • Tratamente de criolipoliza
 • Tarife accesibile
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Specialist calificat in criolipoliza
X Body
450 Ron
 • Pretul unei sedinte de Criolipoliza este 450 Ron
 • Centru de fitness si remodelare corporala
 • Gama vasta de servicii
 • Criolipoliza
 • Echipamente moderne
 • Personal bine pregatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face criolipoliza in Baia Mare

Un tratament de criolipoliza in orasul Baia Mare se poate realiza in doua centre, care sunt prezentate in continuare.

1. Biocriomed

La Biocriomed in Baia Mare sunt puse la dispozitie servicii de biorezonanta, nutritie si criolipoliza. Aceasta din urma nu este o procedura dureroasa si se bazeaza pe inghetarea controlata a adipocitelor si vacuum, pentru a distruge depozitele de tesut adipos localizate in diverse zone din organism. Sedintele de criolipoliza se efectueaza de catre Mirela Nusa Rusu, un specialist care este si trainer in cazul echipamentelor utilizate pentru aceasta procedura.

O sedinta de criolipoliza pe spate are un tarif de 200 de lei pentru o sedinta.

Sunt unele persoane care spun ca au venit de la mare distanta pentru a beneficia de serviciile Biocriomed si ca au fost placut surprinse de calitatea serviciilor si de preturile avantajoase. In plus, unii spun ca aparatul de biorezonanta este foarte util, pentru ca depisteaza cauzele diferitelor boli.

Vezi parerile pacientilor despre Biocriomed
Vezi Pareri

2. X Body

Centrul de fitness si de remodelare corporala Fitexpress din Baia Mare, by XBody, ofera numeroase servicii, printre care si criolipoliza. Aparatul utilizat pentru aceste proceduri este ultramodern, iar numarul de sedinte necesar este indicat de grosimea stratului de grasime. Specialistii de aici spun ca pierderea este intre 3 si 15 mm, majoritatea rezultatelor fiind vizibile dupa 15 zile.

Sedinta de criolipoliza are un pret care porneste de la 450 de lei.

Nivelul de satisfactie in ceea ce priveste calitatea serviciilor este destul de ridicat in cazul acestui centru. Cel mai mult clientii apreciaza profesionalismul si implicarea specialistilor, dar si varietatea serviciilor puse la dispozitie. 

Concluziile noastre

Chiar daca tratamentele de criolipoliza in Baia Mare nu sunt foarte numeroase, locuitorii din acest oras pot sa se orienteze catre cele doua locatii prezentate in acest articol, pentru ca aici vor gasi profesionisti bine pregatiti si care dispun de echipamente moderne si performante, cu care se vor obtine rezeultatele dorite.