Meniu

Criolipoliza Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand vine vorba de criolipoliza in Focsani, cei interesati de o astfel de procedura isi doresc, de regula: rezultate rapide, preturi accesibile si conditii moderne in salonul cu pricina. Vestea buna este ca in acest articol vei descoperi o astfel de locatie care sa indeplineasca toate cerintele.

Criolipoliza necesita un aparat performant, iar in salonul pe care ti-l prezentam mai jos, specialistii lucreaza cu un astfel de dispozitiv care poate elimina aproximativ cinci centimetri de grasime din zona tratata. Ramai, asadar, sa citesti pentru a descoperi acest centru din Focsani cu servicii premium in materie de criolipoliza.

Cat costa sa faci criolipoliza in Focsani

Pretul pentru o sedinta de criolipoliza in orasul Focsani nu este mai mare fata de tratamentele oferite in alte orase din tara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Bodyline
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pretul sedintei de Criolipoliza cu doi aplicatori este 300 Ron
  • Diverse tratamente faciale si corporale
  • Criolipoliza cu doi sau patru aplicatori
  • Preturi accesibile
  • Aparat modern de criolipoliza
  • Atmosfera placuta si curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face criolipoliza in Focsani?

Asteptarea a luat sfarsit, astfel ca in continuare poti afla mai multe informatii utile despre locatia in care sunt oferite tratamente de criolipoliza in municipiul Focsani.

Bodyline

Bodyline Focsani pune la dispozitie servicii de remodelare corporala, dar si diverse alte tratamente: faciale, epilare definitiva, solar, lifting. Specialistii de aici spun ca tratamentele de criolipoliza de la Body Line pot sa-i ajute pe clienti sa piarda pana la 5 centimetri de grasime din zona tratata, intr-o singura sedinta. Aparatul modern utilizat are capacitatea de a ingheta si elimina grasimea in 60 de minute. Tratamentul se poate combina, pentru mai multa eficienta, cu vaccum si sedinte de crioradiofrecventa, care se realizeaza de asemenea in acest centru.

Pretul pentru o sedinta de criolipoliza este de 300 de lei si sunt utilizati doi aplicatori. Pentru o sedinta cu patru aplicatori, tariful este de 450 de lei.

Focsanenii care au beneficiat de serviciile acestui centru de infrumusetare si intretinere corporala din oras spun, in majoritate, ca serviciile sunt de calitate, iar preturile sunt accesibile.  In plus, pe langa procedurile de criolipoliza efectuate aici cu rezultate bune, oamenii mai subliniaza si ca serviciile de epilare definitiva se ridica la inaltimea asteptarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Bodyline
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca esti din Vrancea si vrei sa scapi de grasimea din anumite zone, sedintele de criolipoliza din Focsani sunt ceea ce ai nevoie. In acest municipiu, functioneaza un centru renumit pentru tratamentele de criolipoliza, prin care se pot reduce pana la 5 centimetri de grasime din zona tratata. Tot aici, poti beneficia si de alte servicii de infrumusetare: tratamente faciale, epilare definitiva, solar etc.