Meniu

Criolipoliza Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa apelezi la tratamentul de slabire localizata prin criolipoliza in Piatra Neamt? La o simpla cautare pe Google, vei observa ca nu exista prea multe optiuni de clinici sau saloane pentru efectuarea acestei proceduri. Totusi, criolipoliza se poate face in cadrul unui salon modern despre care poti afla mai multe in randurile urmatoare. 

Poti alege acest tratament daca vrei sa reduci grasimea din anumite zone ale corpului, fara interventii chirurgicale si fara perioada de recuperare. Procedura este non-invaziva si consta in aplicarea unor temperaturi scazute asupra zonelor cu probleme, ceea ce duce la distrugerea in timp a celulelor adipoase. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Kenzo
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pretul Criolipolizei este 300 Ron
  • Servicii de calitate
  • Echipa profesionista
  • Amabilitate, precizie si rapiditate
  • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se face criolipoliza in Piatra Neamt?

Daca locuiesti in Piatra Neamt si ai decis sa te programezi la sedinte de criolipoliza, te poti adresa urmatorului salon pentru servicii de calitate si rezultate conform asteptarilor:

Kenzo

La Kenzo, salon de infrumusetare din Piatra Neamt, vei gasi o lista diversificata de servicii, intre care si criolipoliza. Sunt disponibile mai multe proceduri moderne din sfera beauty, tratamente cosmetice, tratamente pentru par si tratamente de remodelare corporala. Echipa reuneste specialisti cu experienta in acest domeniu si dornici sa ofere rezultate pe masura asteptarilor celor care trec pragul salonului. Se folosesc doar produse de calitate si aparatura moderna. 

O sedinta de criolipoliza costa 300 lei.

Salonul Kenzo este foarte apreciat in Piatra Neamt, lucru dovedit de zecile de recenzii pozitive din mediul online. Mai multe persoane recomanda serviciile salonului si se declara multumite de calitatea serviciilor. La capitolul personal, ei noteaza numeroase calitati: profesionalism, rapiditate, precizie, amabilitate si talent. De asemenea, atmosfera este placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre Kenzo
Vezi Pareri

Concluzii

Criolipoliza este disponibila si in Piatra Neamt, chiar daca numarul de saloane unde se face aceasta procedura nu este la fel de ofertant ca in alte orase. Poti beneficia de acest serviciu fara sa te deplasezi intr-o alta localitate, avand la dispozitie un salon apreciat de cei care l-au ales pentru diverse proceduri si tratamente.