Meniu

Criolipoliza pret

Actualizat pe:

Unii oameni aleg tratamentul de criolipoliza pentru pret, deoarece este mai accesibil decat cel al unei liposuctii. Efectele nu vor fi la fel de dramatice, dar nici organismul pacientului nu va suferi schimbari majore.

Tehnologia pe care se bazeaza tratamentul este cea de inghetare a grasimii. Totodata, tehnica se bazeaza si pe proprietatea corpului de a elimina grasimea inghetata fie prin transpiratie, fie prin alte procese ale sistemului limfatic. Pentru ca rezultatele criolopolizei sa dureze in timp, pacienta trebuie sa adopte un stil de viata sanatos.

Persoanele care nu au suficient timp sa faca sport pot incerca o sedinta de criolipoliza pentru a experimenta pe propria piele efectele pozitive ale tehnicii. Poate fi aplicata in zone precum cea a abdomenului, spatelui, feselor, soldurilor, gatului, interiorul bratelor, linia sanilor, interiorul coapselor si zona de deasupra genunchilor.

Criolipoliza: pret si beneficii

Desi atunci cand vine vorba de criolipoliza, pretul difera de la o clinica la altul, dar beneficiile sunt mereu aceleasi. Printre beneficiile acestei modalitati de remodelare corporala se numara accelerarea metabolismului, eliminarea grasimii nedorite din anumite zone ale corpului realizata intr-un mod gradual si natural, imbunatatirea aspectului pielii, rezultate imediate.

Deoarece metoda folosita este una non-invaziva, iar durerea este minima sau chiar inexistenta, nu implica o perioada de recuperare, asa ca pacienta se poate intoarce la activitatile zilnice oricand isi doreste. Acesta este si unul din motivele pentru care este preferata de unele persoane in locul liposuctiei clasice.

Chiar daca nu exista contraindicatii, in cazul in care pacienta este insarcinata sau sufera de vreo problema grava de sanatate este important ca mai intai de toate sa ceara opinia unui medic specialist, pentru a elimina posibilitatea aparitiei unor efecte neplacute.

Tratamentul de criolipoliza: pret, durata si numarul de sedinte.

Cu privire la tratamentul de criolipoliza, pretul si durata difera de la un caz la altul. Se desfasoara intr-un interval cuprins intre 40 si 60 de minute si de multe ori este suficienta o singura sedinta. Totul depinde de stratul adipos al pacientului. Numarul ideal de sendite va fi stabilit in timpul unei consultatii.

Pentru o sedinta de criolipoliza pretul este de 400 de lei pentru o singura zona. El poate sa creasca, in functie de numarul de zone pe care pacientul doreste sa le modifice. Astfel, pentru o sedinta concentrata pe doua zone diferite pretul o sa fie de 700 de lei, iar pentru o sedinta pentru trei zone diferite, pretul o sa fie de 1000 de lei.

Deoarece exista mai multe clinici in catalogul carora se regaseste si criolipoliza, preturile o sa varieze de la o institutie la alta. In unele locuri, suma se afla in intervalul cuprins intre 1300 si 1750 de lei. Este important ca un pacient sa se informeze de la bun inceput cu privire la clinicile din zona lui care ofera un astfel de tratament.

In concluzie, persoanele care sunt interesate sa incerce macar o sedinta de criolipoliza se pot folosi de toate aceste informatii pentru a lua o hotarare.