Meniu

Criolipoliza Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane se programeaza la sedinte de criolipoliza in Targu Jiu, iar motivele pentru care aceasta procedura de remodelare corporala atrage atentia sunt numeroase. Procedura este noninvaziva si contribuie la eliminarea grasimii localizate prin folosirea unor temperaturi scazute.

Acest tratament de slabire localizata completeaza eforturile de slabire si ajuta la indepartarea tesutului adipos in exces din anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, coapsele si bratele. In Targu Jiu, exista cateva centre de infrumusetare unde sunt disponibile diverse proceduri de remodelare corporala, printre care si criolipoliza.

Cat costa o sedinta de criolipoliza in Targu Jiu?

Daca vrei sa afli care este pretul unei sedinte de criolipoliza la saloanele si centrele de estetica din Targu Jiu, urmatorul tabel iti poate fi de folos. Tabelul prezinta numele celor mai apreciate locatii care ofera acest serviciu, precum si tariful pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Barroco
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pretul Criolipolizei este 300 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Personal cu experienta
  • Amabilitate
  • Aparatura moderna
Perfect Lines
300 Ron
  • Pretul Criolipolizei porneste de la 300 Ron
  • Servicii de calitate
  • Seriozitate si profesionalism
  • Diversitate de proceduri
  • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se face criolipoliza in Targu Jiu?

Persoanele din Targu Jiu au in apropierea lor numeroase centre de infrumusetare si saloane, iar cateva dintre acestea au integrat in lista de servicii si criolipoliza. Prin raportul bun calitate-pret, prin eficienta procedurilor si prin abordarea personalizata, au reusit sa atraga atentia unui numar mare de persoane.

Cei care locuiesc in acest oras si vor sa testeze efectele tratamentului de slabire localizata prin criolipoliza, pot alege una dintre variantele prezentate mai jos:

1. Barroco – Beauty Clinique

La Barroco – Beauty Clinique din Timisoara sunt disponibile numeroase proceduri de infrumustare si tratamente moderne de remodelare corporala, printre care si criolipoliza. Din echipa acestui salon fac parte specialisti cu experienta, care folosesc aparatura moderna si produse de inalta calitate, de la producatori recunoscuti in domeniu. Pentru criolipoliza, se foloseste cea mai performanta tehnologie, care se poate aplica pe diverse zone ale corpului.

O sedinta de criolipoliza dureaza 30 de minute si costa 300 lei.

Salonul este foarte apreciat de clientii din Targu Jiu, lucru reflectat inclusiv de numeroasele recenzii pozitive de pe internet. Multe persoane ii recomanda serviciile, pe care le descriu ca fiind de cea mai inalta calitate. Personalul are experienta, este amabil si foloseste aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Kenzo
Vezi Pareri

2. Perfect Lines

Clinica Perfect Lines din Timisoara a fost fondata in anul 2007 si pune la dispozitia clientilor o gama variata de proceduri din sfera esteticii, intre care se numara si criolipoliza. Poti alege aceasta clinica inclusiv pentru proceduri de chirurgie a fetei, corpului si sanului. Activitatea este coordonata de catre dr. Fratilescu Adriana, medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, care este la curent cu ultimele tehnici din sfera esteticii. Dupa finalizarea studiilor, si-a consolidat cunostintele si experienta prin participarea la un stagiu de pregatire in Buenos Aires, unde a lucrat alaturi de chirurgi esteticieni renumiti.

Pretul unei sedinte de criolipoliza porneste de la 300 lei.

In mediul online, nu foarte multe persoane si-au exprimat parerea despre clinica Perfect Lines, insa cei mai multi dintre cei care au facut-o se declara multumiti. Dr. Adriana Fratilescu este apreciata pentru seriozitate si profesionalism. Cei care au trecut pragul clinicii mai puncteaza ca avantaj faptul ca se foloseste aparatura moderna.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni ale persoanelor din Targu Mures care vor sa incerce criolipoliza si avantajele acestei proceduri de remodelare corporala. Uneori, sportul si dieta nu sunt suficiente pentru a elimina grasimea si pentru a ajunge la forma dorita, iar astfel de proceduri devin o varianta eficienta, rapida si sigura, mai ales daca se apeleaza la clinici dotate cu tehnologii de varf.