Meniu

Criolipoliza Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cele mai bune metode de slabire trebuie sa tina cont de ritmul natural al organismului si de metode sigure si dovedite, iar tratamentul cu criolipoliza in Targu Mures se realizeaza conform acestor conditii esentiale de eficienta si siguranta pentru clienti sau pacienti. Daca te afli in cautarea unei/unui clinici sau salon de estetica in care sa beneficiezi de procedura de aplicare localizata a terapiei cu temperaturi de inghet, articolul de fata este exact ghidul de care ai nevoie pentru a identifica centrele de infrumusetare care au inclus in oferta lor acest serviciu si dispun si de mijloacele necesare pentru un tratament eficient.

Iti doresti ca orice investitie in frumusetea ta si in remodelarea siluetei sa fie rentabila, sa iti asigure eliminarea controlata si localizata a grasimii din zonele in care dietele si sportul nu au dat roade. Alegerea serviciilor uneia dintre clinicile din Targu Mures din clasamentul cuprins in acest articol te poate plasa pe drumul catre implinirea unui vis, acela de a scapa de tesutul adipos inestetic intr-un mod natural si neinvaziv, prin criolipoliza. 

Unde mergi pentru criolipoliza in Targu Mures?

Tratamentul cu criolipoliza in Targu Mures poate fi realizat cu succes la una/unul dintre clinicile si saloanele de top cu servicii de estetica, incluse in clasamentul de mai jos. Te va interesa in prima instanta cat de accesibila iti este terapia, iar in acest sens te vor ajuta informatiile despre preturile practicate in oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Derma Essence
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret Criolipoliza 600 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Personal profesionist, bine pregatit, cu studii superioare de specialitate
 • Amabilitate fata de client
 • Rezultate bune ale procedurilor
Derma Concept
750 Ron
 • Pret Criolipoliza 750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Solutii eficiente de tratament
 • Consiliere si sfaturi competente
Body Slim 4 You
750 Ron
 • Pret Criolipoliza 750 Ron
 • Salon modern
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Personal competent si dedicate
 • Momente de relaxare la salon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si saloanelor in care se realizeaza criolipoliza in Targu Mures

Simpla recomandare si pretul nu sunt elemente suficiente pentru decizia de a te indrepta catre una sau alta dintre clinici in vederea aplicarii procedurii de slabire cu criolipoliza in Targu Mures. Daca vei parcurge pana la capat articolul de fata, vei avea suficiente informatii legate de calitatea serviciilor, dotarile tehnice si personal, pentru a te hotara unde ar trebui sa iti faci o programare.

1. Derma Essence

O consultative gratuita la Derma Essence iti va oferi raspunsuri la intrebari legate de criolipoliza, daca este o procedura potrivita pentru corpul tau, in ce zone ar trebui aplicata si care ar fi rezultatele preconizate. Clinica de infrumusetare Derma Essence din Targu Mures ofera servicii complete de estetica, pentru fata, pentru corp, make-up, manichiura si pedichiura. Aparatul de slabire localizata cu ajutorul frigului de la aceasta clinica provoaca prin inghețare o inflamație a tesutului gras subcutanat si moartea celulelor adipoase, care vor fi eliminate natural prin distrugerea lor de catre celulele macrofage ale corpului.

Pretul pentru o sedinta de criolipoliza la acest salon este de 600 de lei.

Clientii acestui centru de estetica recomanda Derma Essence pentru serviciile de foarte buna calitate, personalul profesionist, bine pregatit, cu studii superioare de specialitate, amabilitatea cu care au fost intampinati si pentru rezultatele bune ale interventiilor noninvazive realizate aici.

Vezi parerile pacientilor despre Derma Essence
Vezi Pareri

2. Derma Concept

Derma Concept este Clinica de Dermatologie si Estetica Medicala, in care se combina dermatologia clinica cu tratamentele estetice si dermatocosmetice, iar proceduri precum criolipoliza, terapia cu oxygen hyperbaric, liftingul neinvaziv si radiofrecventa faciala si corporala sunt aplicate sub ghidaj dermatologic. Personalul este alcatuit din doi medici specialisti in dermato-venerologie, dr. Alina Botoncea si dr. Valentina Muth, si doi tehnicieni in dermoterapie estetica, Alexandra David si Beatrice Grecu. Aparatul Cryo Cool Max este un dispozitiv de criolipoliza cu vacuum cu mai multi aplicatori, cu ajutorul carora se pot trata in cadrul aceleiasi sedinte mai multe zone ale corpului.

O sedinta de criolipoliza are un tarif de 750 de lei la aceasta clinica de dermatologie din Targu Mures. 

Pacientii clinicii sunt multumiti de experienta avuta aici, potrivit recenziilor de pe Google. Ei apreciaza calitatea serviciilor, personalul profesionist si amabil, solutiile eficiente de tratament si consilierea si sfaturile competente de care au beneficiat aici. 

3. Body Slim 4 You

Body Slim 4 You este un salon specializat din Targu Mures cu cele mai recente tehnologii de pe piata in materie de remodelare corporala, criolipoliza, tratamente faciale pentru atenuarea ridurilor si lifting facial, masaj de relaxare, dar si de epilare definitiva cu laser. Aparatul de criolipoliza este unul dintre cele mai inovative dispozitive de slabire localizata cu ajutorul frigului, iar salonul este recomandat pentru eficienta tratamentelor de sute de clienti multumiti.

Pentru o sedinta de criolipoliza se percepe suma de 750 de lei la acest salon.

Clientii apreciaza Body Slim 4 You si spun ca este un salon modern, in care au putut beneficia de tratamente cu rezultate bune, ca personalul este dedicat si foarte competent si ca intotdeauna timpul petrecut la salon este marcat de momente de relaxare.

Concluzii

Daca ai avut pana acum dubii asupra realizarii unor proceduri de criolipoliza in Targu Mures, probabil ai primit treptat, pe parcursul acestui articol, vestea buna ca in orasul tau poti merge cu incredere la clinicile si saloanele din clasament pentru un tratament efficient, realizat in conditii de siguranta si confort, cu rezultate dovedite. Ai posibilitatea de a opta intre o clinica de dermatologie si dermatologie estetica si saloane specializate pe slabirea localizata cu ajutorul temperaturilor de inghet.

Indiferent ce ai alege, cu siguranta va fi o decizie intemeiata pe argumente solide, pe care ti le poti forma pe baza informatiilor bine documentate din text, despre clinicile sau saloanele de top din Targu Mures, cu servicii de remodelare corporala. Criolipoliza se realizeaza in acest oras transilvan cu aparatura de ultima generatie, de catre personal profesionist si specializat, cu experienta si cursuri de formare pentru aplicarea procedurilor care au ca obicetiv distrugerea tesutului adipos prin inghetare controlata.