criolipoliza in Bucuresti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Oricine poate opta pentru un tratament de criolipoliza in Bucuresti. Fiind o metoda eficienta de slabire, o persoana poate pierde pana la 5 centimetri din stratul de grasime prin intermediul unei singure sedinte. Aplicatorul folosit poate fi utilizat pe orice zona a corpului.

Topul clinicilor care presteaza servicii de criolipoliza in Bucuresti

Chiar daca tehnica este noua, ea a evoluat destul de mult intr-o perioada scurta de timp, astfel ca metodele prin care este aplicata criolipoliza in Bucuresti difera in functie de clinica si de exhipamentul pe care aceasta il are in dotare.

1. Clinica SKiN MedSpa

La clinica SKiN MedSpa, tehnologia folosita este de ultima generatie. Aparatura din dotare permite actionarea asupra patru zone in mod simultan, fara a prelungi timpul necesar. O persoana poate scapa de toata grasimea nedorita in doar 70 de minute.

Pretul difera in functie de numarul de sedinte solicitat de pacient. Astfel, pentru o singura sedinta el este de 500 de lei, pentru trei sedinte de 1200 de lei, pentru sase sedinte de 2200 de lei si in final, pentru noua sedinte pretul este de 2900 de lei. Tot in cadrul clinicii, la fiecare sedinta de criolipoliza, pacienta beneficiaza si de o sedinta gratuita de presoterapie.

Cei care isi doresc sa isi faca o programare in vederea obtinerii tratamentului de criolipoliza pot apela numarul de telefon al clinicii 0310051015, sau adresa de E-mail contact@skinmedspa.ro.

2. Centrul Fysiogand

La centrul Fysiogand din Bucuresit, criolipoliza este la un pret avantajos. Tratamentul folosit este cel de tip Cryogen, care combina atat criolipoliza traditionala cu tehnica laser soft. Prin aceasta combinatie, inghetarea individuala a celulelor se produce mult mai rapid.

Cei care isi doresc o simpla sedinta de criolipoliza vor plati 210 lei pentru 30 de minute, sau 270 de lei pentru 40 de minute. Cele doua se realizeaza cu un singur aplicator. Persoanele care isi doresc, in schimb, sa incerce noua tehnica, vor plati o suma cuprinsa intre intervalul de 300 de lei si 1800 de lei. Pretul variaza in functie de numarul de aplicari.

Un reprezentant al centrului poate fi contactat prin intermediul numarului de telefon 0727679670. Pagina web a clinicii are si un calendar digital, pe care cei interesati il pot folosi pentru a-si alege data la care doresc sa isi faca programare.

3. Clinica estetica Yiara

Metoda prin care clinica estetica Yiara realizeaza tratamentul de criolipoliza este cea a aparatului profesional Cooltech. Aparatul raceste pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut, iar rezultatele sunt garantate.

Pentru a intra in contact cu un reprezentant al clinicii, numarul de telefon este 0727679670, iar cei care nu il pot apela dintr-un motiv sau altul pot folosi formularul de pe pagina web a clinicii pentru a stabili o programare.

Unde te vei programa pentru o sedinta de criolipoliza in Bucuresti?

Cei care doresc sa se programeze la o sedinta de criolipoliza in Bucuresti se pot folosi de toate aceste informatii pentru a alege o echipa potrivita nevoilor sale.