criolipoliza in Iasi

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Nu este de mirare ca la momentul actual oricine isi poate face o programare pentru un tratament de criolipoliza in Iasi. Tehnica este una revolutionara, iar prin intermediul ei doar celulele grase sunt afectate, in timp ce cele normale sunt protejate. Dupa realizarea tratamentului, procesul natural de eliminare al grasimilor se va instala in mod treptat in organism.

Topul clinicilor unde gasesti tratament de criolipoliza in Iasi

Cei care isi doresc sa vada cum este un tratament de criolipoliza in Iasi au clinici de unde alege si sunt toate dotate de aparatura necesara, alaturi de o echipa profesionista si prietenoasa, care va face tot posibilul sa ii ofere pacientului o experienta cat mai placuta.

1. OmniClinic

Echipa de la OmniClinic iese in evidenta prin profesionalismul de care da dovada. Siguranta si precizia sunt cele mai importante in sala de operatii.

Conform clinicii Omniclinic, celule de grasime inghetate vor fi eliminate in mod gradual de organism intr-o perioada de 4-6 luni de zile. Este vorba de o reducere medie a grasimilor de aproximativ 20%.  Procedura se realizeaza fara anestezie si nu exista restrictii de activitate, astfel ca pacienta poate pleca acasa imediat dupa sedinta.

Pentru a vorbi cu un reprezentant al clinicii, numarul de telefon este 0731466464 pentru relatii de chirurgie estetica si plastica, iar 0232216260 este cel al receptiei. Persoanele interesate pot folosi si adresa de E-mail a clinicii: office@ominiclinic.ro.

2. Tasha Beauty Center

La centrul de frumusete Tasha Beauty nu se realizeaza doar o criolipoliza simpla, ci si tratamente precum cavitatia 40k, frecventa radio si lipo laser.

In functie de dimensiunea stratului de grasime, o pacienta va avea nevoie fie de o sedinta, de doua, sau de trei. Perioada de asteptare dintre ele trebuie sa fie de minimum 45 de zile, iar perioada optima de observare a rezultatelor este de cel putin sase saptamani. Cu o dieta normala si exercitii fizice, rezultatele vor rezista in timp.

Cei care isi doresc sa se programeze pentru o sedinta pot folosi numarul de telefon al clinicii 0741987695 sau adresa de E-mail office@tashabeauty.ro.

3. Expert Body Care

In salonul Expert Body Care o persoana poate opta pentru orice fel de tratament cosmetic de care are nevoie. Cu privire la criolipoliza, clinica recomanda aproximativ trei sedinte, fiecare fiind efectuata la o distanta de trei saptamani fata de cealalta.

Dupa ce o persoana obtine rezultatele dorite este recomandat ca respectiva sa se prezinte pentru o sedinta de intretinere la doua luni. Durata unui tratament complet este de 60 de minute.

Persoanele interesate pot folosi numarul de telefon 0758408112 pentru a vorbi cu un reprezentant al clinicii, sau pot folosi adresa de E-mail expertbodycareiasi@gmail.com.

Cand te poti programa la sedinta de criolipoliza in Iasi?

Nu exista un moment mai prielnic decat prezentul, asa ca cei care isi doresc o metoda sigura prin care sa scape de grasimea in plus pot apela linistiti la tratamentul de criolipoliza in Iasi. Beneficiile isi vor face simtita prezenta imediat.