Meniu

Crioterapie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru ca multe persoane cauta un centru de recuperare sau o clinica pentru a face crioterapie in Bucuresti, acest articol isi propune sa le raspunda la cateva dintre curiozitatile pe care le-ar putea avea referitor la cele mai bune optiuni de clinci dintre care pot alege in capitala.

In linii mari, crioterapia consta in folosirea unor temperaturi scazute pentru a trata diferite afectiuni, cum ar fi leziunile musculare. In Bucuresti, aceasta procedura medicala este disponibila la mai multe centre de recuperare si clinici moderne, dotate cu aparatura performanta.

Unde poti face crioterapie in Bucuresti?

Bucuresti este unul dintre orasele in care sunt localizate numeroase clinici si centre de recuperare, ceea ce inseamna ca persoanele care vor sa faca crioterapie au mai multe variante la dispozitie. In tabelul de mai jos, poti vedea cele mai populare alegeri in randul persoanelor din capitala si nu numai, precum si preturile pentru o sedinta de crioterapie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Crioterapie
Rating
Website
Centrokinetic
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul unei sedinte de Crioterapie este 40 Ron
 • Colectiv bine pregatit si atent la nevoile pacientului
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Buna organizare
 • Tehnologie moderna
 • Curatenie si atmosfera placuta
Terapie Miscare
50 Ron
 • Pretul unei sedinte de Crioterapie porneste de la 50 Ron
 • Proceduri eficiente
 • Profesionisti implicati si atenti la nevoile pacientului
 • Buna comunicare
 • Conditii si preturi bune
Fit4You Clinique
220 Ron
 • Pretul unei sedinte de Crioterapie este 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal de la receptie amabil
 • Terapeuti bine pregatiti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie si atmosfera primitoare
MovKinetic
50 Ron
 • Pretul unei sedinte de Crioterapie porneste de la 50 Ron
 • Servicii calitative
 • Implicare si profesionalism
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Responsabilitate
Clinica Masaya
30 Ron
 • Pretul unei sedinte de Crioterapie poeste 30 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Personal bine pregatit si atent la nevoile pacientului
 • Tarife foarte mici
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica poti alege daca vrei sa faci crioterapie in Bucuresti?

Populara in randul sportivilor si nu numai, crioterapia este o procedura solicitata adesea in centrele de recuperare din Bucuresti. In raport cu afectiunea pe care vrei sa o tratezi prin crioterapie, specialistii iti vor recomanda un numar de sedinte pentru a obtine rezultatele dorite, cum ar fi ameliorarea durerilor musculare sau accelerarea recuperarii dupa o accidentare sportiva.

In continuare, vor fi prezentate cele mai reputate clinici de recuperare medicala, care includ si crioterapia in lista lor de servicii:

1. Centrokinetic

Centrokinetic ocupa o pozitie fruntasa in randul clinicilor de ortopedie si recuperare medicala din Bucuresti, fiind o optiune foarte buna pentru persoanele care vor sa faca sedinte de crioterapie. In colectivul sistemului medical Centrokinetic activeaza peste 110 medici si terapeuti cu pregatire vasta in domeniul ortopediei si neurologiei. La aceasta clinica, pacientii de toate varstele beneficiaza de tratamente personalizate in functie de diagnostic.

O sedinta de crioterapie costa 40 lei. Pacientii pot sa aleaga inclusiv un abonament cu 10 sedinte, la pretul de 350 lei.

Clinica este foarte apreciata si sute de pacienti s-au declarat multumiti de rezultate, asa cum reiese din recenziile oferite de acestia in mediul online. Serviciile sunt de calitate, rezultatele rapide si atmosfera placuta. Intreaga echipa este descrisa de profesionalism si atentie la nevoile pacientului, amabilitate si empatie. Printre avantaje se numara buna organizare din clinica, tehnologia moderna si curatenia.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Terapie pentru miscare

In cadrul centrului Terapie pentru miscare din Bucuresti se face si crioterapie, fiind una dintre optiunile principale ale pacientilor interesati de aceasta procedura. Misiunea centrului este de a promova miscarea ca modalitate de tratament a unor probleme medicale, motiv pentru care se asigura o abordare unica pentru fiecare pacient. Echipa este formata din medici si fizioterapeuti cu experienta, care prioritizeaza confortul si sanatatea celor care trec pragul centrului.

Pretul unei sedinte de crioterapie porneste de la 50 lei.

Cei mai multi pacienti ai centrului recomanda serviciile, deoarece colectivul este format din profesionisti care sunt implicati si acorda multa atentie pacientilor, fiind orientati spre rezultate. De asemenea, acestia sunt empatici si comunica deschis. Conditiile din centru sunt foarte bune, la fel si preturile.

3. Fit4You Clinique

O locatie foarte apreciata din Bucuresti, unde lista de servicii include si crioterapia, este Fit4You Clinique. Acest centru integreaza proceduri de remodelare corporala, recuperare medicala si estetica, astfel incat clientii sa beneficieze de tratamente diversificate din sfera cosmeticii si esteticii faciale, dar si de programe de specialitate pentru recuperare. Cu experienta de peste 6 ani, salonul gazduieste o echipa formata din profesionisti care imbina perfect frumusetea si wellness-ul.

Sedinta de crioterapie dureaza 60 minute si costa 220 lei.

Acest salon are numeroase recenzii bune pe internet, de la persoane care au ales sa isi descrie experienta si care au punctat aspecte ca eficienta procedurilor si calitatea serviciilor. Personalul de la receptie este foarte amabil si comunicativ, iar terapeutii sunt bine pregatiti, atenti si sociabil. Aparatura folosita este de ultima generatie, locatia este curata si preturile decente. Atmosfera din centru este primitoare si calda.

4. MovKinetic

MovKinetic reprezinta una dintre cele mai bune alegeri in vederea efectuarii sedintelor de crioterapie in Bucuresti. Este optiunea de top a multor sportivi campioni la turnee de Grand Slam sau Champions League. Serviciile reunesc numeroase proceduri in materie de recuperare fizica, ortopedie si traumatologie, puse la dispozitia pacientilor de catre o echipa formata din profesionisti cu experienta in domeniu, reflectata inclusiv de cursurile de specializare pe care le-au urmat in strainatate.

Pretul unei sedinte de crioterapie variaza in functie de durata si porneste de la 50 lei.

Mai multi pacienti si-au exprimat prin intermediul platformelor de social media aprecierea fata de serviciile acestui centru modern, spunand ca au fost tratati cu responsabilitate, implicare si profesionalism. Personalul este pasionat de meseria pe care o practica, ceea ce se vede in abordarea pacientilor, care sunt intampinati cu caldura.  

5. Clinica Masaya

In Bucuresti, te poti indrepta catre clinica Masaya pentru sedinte de crioterapie, dar si pentru o multime de alte servicii din specialitati precum ortopedia, remodelarea corporala sau nutritia. In cadrul sau activeaza medici cu experienta vasta si supraspecializare in centre medicale mari din Europa, care se ocupa de efectuarea examenelor clinice si de identificarea celor mai potrivite variante de tratament. Medicii folosesc cele mai noi metode de diagnostic si tratament din domeniu.

O sedinta de crioterapie costa 30 lei, iar abonamentul cu 10 sedinte are pretul de 250 lei.

Multe persoane recomanda serviciile acestei clinici, unde spun ca au intalnit medici foarte bine pregatiti, care inspira incredere si sunt atenti la nevoile pacientului. Actul medical este de inalta calitate, iar comparativ cu alte clinici, tarifele practicate sunt foarte mici. Rabdarea si amabilitatea sunt alte aspecte apreciate privind atitudinea personalului. Aparatura moderna si curatenia din clinica reprezinta cateva puncte forte notate de pacienti.

Concluzii

Crioterapia sau terapia prin frig, asa cum mai este cunoscuta, se efectueaza la mai multe clinici si centre de recuperare din Bucuresti. Terapeutii aplica cele mai noi tehnici si folosesc aparatura performanta pentru a sustine recuperarea in urma unor leziuni si pentru a asigura confort sporit fiecarui pacient.

Pe langa aparatura folosita si experienta personalului, un alt aspect de interes in momentul alegerii unei locatii il constituie tariful. Cateva dintre clinicile prezentate anterior practica tarife accesibile si ofera posibilitatea de a achizitiona un abonament cu o reducere semnificativa.