Meniu

Dermapen Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentul cu Dermapen in Iasi se bucura de o popularitate aflata in crestere, deoarece tot mai multe persoane incep sa descopere beneficiile acestei proceduri pentru ten. Dermapen este un dispozitiv al carui principiu de functionare consta in penetrarea pielii cu ace sterile, metoda eficienta de reducere a cicatricilor acneice, ridurilor si petelor pigmentare.

Este unul dintre tratamentele la care poti apela daca iti doresti o calitate mai buna a pielii, care se degradeaza pe masura inaintarii in varsta. Dermapen-ul stimuleaza bio-rejuvenarea, ceea ce inseamna ca pielea va avea un aspect imbunatatit. Procedura este disponibila in cadrul mai multor clinici de estetica din Iasi, despre care vei afla mai multe in continuare.

Care este pretul tratamentului cu Dermapen in Iasi?

Daca nu esti multumit/a de aspectul tenului tau si vrei sa te programezi la tratamentul cu Dermapen la o clinica din Iasi, in continuare poti vedea care sunt tarifele pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Dermapen
Rating
Website
Q Estetic
Clinica-Verificata
480 Ron
 • Pret tratament Dermapen 480 Ron
 • Servicii de cea mai buna calitate
 • Rezultate peste asteptari
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si atitudine pozitiva
 • Aparatura performanta
Beauty Code
400 Ron
 • Pret tratament Dermapen 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Personal dedicat meseriei si comunicativ
 • Amabilitate
 • Atmosfera relaxanta
Cronos Med
450 Ron
 • Pretul tratamentului cu Dermapen porneste de la 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde este disponibil tratamentul Dermapen in Iasi?

In Iasi, tratamentul cu Dermapen sau tratamentul cu microneedling se face la mai multe clinici. Daca ai imperfectiuni la nivelul pielii, cum ar fi cicatrici post-ancneice sau pete hiperpigmentare, poti incerca aceasta terapie.

Pentru ca folosesc aparatura performanta si asigura un raport bun calitate-pret, urmatoarele clinici din Iasi sunt considerate a fi cele mai bune alegeri pentru acest tratament cosmetic:

1. QEstetic

Clinica de infrumusetare QEstetic din Iasi are o lista generoasa de servicii, din care nu lipsesc tratamentul cu Dermapen si alte proceduri moderne de ingrijire a pielii. Din momentul infiintarii, scopul clinicii a fost de a aduce tehnologii de ultima generatie, aparatura ultraperformanta si tratamente avansate intr-un singur loc, astfel incat clientii sa aiba acces la proceduri prin care sa ajunga la aspectul fizic dorit.

Pretul unei sedinte de mezoterapie cu Dermapen este de 480 lei.

Feedback-ul primit de la clienti este pozitiv, iar multi dintre ei si-au relatat experienta si pe internet. Serviciile sunt de cea mai buna calitate si rezultatele peste asteptari. Tratamentele sunt adaptate la nevoile clientilor, care beneficiaza de atentie si grija din partea personalului. Echipa este amabila, bine pregatita si intotdeauna cu zambetul pe buze. In plus, se foloseste aparatura performanta.

Vezi parerile pacientilor despre Q Estetic
Vezi Pareri

2. Beauty Code

Specializata in tratamente dermato-estetice si proceduri de remodelare corporala, clinica Beauty Code din Iasi este o varianta foarte buna daca vrei sa beneficiezi de tratamentul cu Dermapen. Aici isi desfasoara activitatea o echipa de specialisti, care pune la dispozitia clientilor o gama variata de solutii medical-estetice si pachete personalizate, in raport cu nevoile specifice. Pentru o calitate superioara a serviciilor, se folosesc unele dintre cele mai avansate tehnologii disponibile la momentul actual in domeniu.

Tratamentul cu Dermapen costa 400 lei/sedinta.

Multe persoane recomanda serviciile clincii Beauty Code, unde spun ca au obtinut rezultate incredibile. Serviciile sunt de calitate, atmosfera este una relaxanta si se pune accentul pe curatenie. Personalul este dedicat meseriei, explica pas cu pas fiecare procedura si este amabil. De asemenea, mediul este primitor.

3. Cronos Med

Cronos Med din Iasi este o clinica unde vei gasi cele mai avansate tehnologii pentru tratamente faciale si corporale. Face parte din reteaua de clinici cu acelasi nume, care este lider in sfera chirurgiei si dermatologiei estetice. Grupul de clinici a fost infiinfat de catre dr. Constantin Stan, chirurg plastician renumit la nivel international, care activeaza in domeniu de peste 30 de ani. A pus bazele unor tehnologii medicale avansate si a fost premiat de mai multe societati de profil pentru contributia pe care a adus-o chirurgiei estetice.

Pretul unei sedinte pentru tratamentul cu Dermapen porneste de la 450 lei.

Serviciile sunt de cea mai buna calitate, asa cum reiese din spusele celor care au avut o experienta placuta la aceasta clinica. Personalul este amabil si priceput, iar locatia arata foarte bine. Un alt avantaj il reprezinta curatenia.

Concluzii

Tratamentul cu Dermapen, care te poate ajuta sa obtii o textura imbunatatita a pielii, este disponibil in cadrul mai multor clinici din Iasi, unde poti beneficia de cele mai avansate tratamente din domeniul ingrijirii pielii.

Calitatea serviciului, transparenta cu privire la tarife si atitudinea personalului sunt cateva criterii de care trebuie sa tii cont in alegerea unei clinici.