Meniu

Dermapen pret

Actualizat pe:

Daca ai fost interesat sa dai un search pe tema “dermapen pret” atunci, cel mai probabil, te tenteaza sa apelezi la un tratament de acest tip pentru a putea obtine o piele cat mai frumoasa din punct de vedere estetic. La momentul actual, dermapenul a devenit un procedeu extrem de popular, el fiind recunoscut pentru faptul ca poate tratata numeroase probleme intalnite la nivelul pielii: linii fine, vergeturi, cicatrici chirurgicale si acnee. Printre principalele beneficii care pot fi, de regula, inregistrate se numara intinderea, ridicarea si, implicit, intinerirea texturii pielii.

Dermapen pret: cum se calculeaza pretul unui tratament?

Atunci cand vine vorba de tratamentul dermapen, pretul afisat pe pagina unei clinici este, de regula, unul orientativ, suma exacta urmand sa fie stabilita in functie de nevoile fiecarui client in parte. Asadar, conform statisticilor de pe piata, suma general orientativa care trebuie platita pentru a putea lua parte la un asemenea procedeu se situeaza in jur de 250-300 de lei per sedinta.

In prezent, majoritatea clinicilor profesioniste ajung sa ofere un prim consult gratuit, de pe urma caruia va fi stabilit, cu exactitate, pretul unei sedinte de tratament. Clientul va beneficia, atat de o testare specializata, cat si de recomandarile oferite de catre medicul care va practica procedeul, in cazul in care se decide inceperea procesului.

  • Asadar, procesul de calculare al pretului are la baza cateva criterii de care trebuie sa se tina cont:
    regiunea corporala pe care se aplica procedura. In cadrul primului consult, printre aspectele initiale care vor trebui stabilite se situeaza zona unde se va realiza lucrarea. In functie de acest aspect, preturile pot ajunge sa varieze considerabil, deoarece fiecare zona implica un nivel de dificultate diferit.
  • tipul pielii. Cu toate ca tratamentul este sigur pentru toate tipurile de piele, acesta poate ajunge sa varieze ca urmare a proprietatilor diverse ce pot fi intalnite. Prin urmare, in timpul primului consult, medicul va analiza pielea clientului, pentru a putea determina complexitatea cazului respectiv.
  • existenta unor afectiuni sau unor situatii speciale. Dupa cum a fost specificat inca din introducere, acest procedeu este utilizat, deseori, in tratarea persoanelor care se confrunta cu probleme de acnee. Afectiunea respectiva poate creste gradul de complexitate al cazului, ceea ce, implicit, duce la cresterea pretului aferent. De asemenea, preturile pot ajunge sa varieze si pentru clientii care vor sa scape de o anumita cicatrice rezultata de pe urma unei interventii medicale anterioare.
  • clinica la care se apeleaza. La fel ca in cazul oricarui alt procedeu medical, preturile pot ajunge sa varieze considerabil de la o clinica la alta, in functie de experienta si, implicit, de calitatea serviciilor prestate. Asadar, daca doresti sa apelezi la o institutie de top, trebuie sa iei in considerare faptul ca preturile vor ajunge sa creasca pe masura serviciilor oferite.

In concluzie, atunci cand vine vorba de pretul unui tratament dermapen, criteriile mentionate anterior reprezinta factorii care stau la baza intregului proces. Prin urmare, pe piata nu exista o suma general valabila, plata urmand sa fie stabilita in functie de nevoile si, implicit, complexitatea fiecarui caz in parte.