Meniu

Dermapen Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica sau un salon in care sa beneficiezi de tratamentul cu Dermapen in Sibiu si nu stii incotro sa te indrepti pentru a obtine cele mai bune rezultate? Articolul de fata iti poate oferi informatiile necesare pentru a identifica centrul de estetica in care ai putea sa gasesti servicii de calitate in ceea ce priveste aceasta procedura moderna de improspatare si intinerire a pielii.

Clinicile si salonele din Sibiu ofera servicii la standarde inalte de calitate, insa vei dori, desigur, sa te asiguri ca tratamentul minimum invaziv este efectuat in cele mai bune conditii, cu aparatura de ultima generatie si de catre personal competent. Parcurge pana la capat articolul de mai jos si vei avea, pana la finalul acestuia, datele necesare unei decizii pe care nu o vei regreta.

Ce optiuni ai pentru Dermapen in Sibiu?

Inainte de a merge la o clinica sau un salon pentru realizarea procedurii cu Dermapen in Sibiu, ai nevoie de informatii suplimentare despre centrele care pun la dispozitia sibienilor acest serviciu si despre preturile practicate. Consulta clasamentul de mai jos pentru a vedea la ce suma ar trebui sa te astepti la fiecare dintre clinicile de top din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Dermapen
Rating
Website
NovoClinique
Clinica-Verificata
800 Ron
 • Pret Dermapen 800 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Medici bine pregatiti
 • Personal competent si amabil
 • Organizare buna
 • Punctualitate la programari
 • Tratamente eficiente
PHR Clinique
600 Ron
 • Pret Dermapen 600 Ron
 • Servicii de cea mai buna calitate
 • Priceperea, rabdarea si amabilitatea cosmeticienei
 • Proceduri eficiente inca de la primele sedinte
 • Clienti care au continuitate de-a lungul anilor in tratamentele efectuate aici
Derma Elite
600 Ron
 • Pret Dermapen 600 Ron
 • Clinica la superlativ
 • Solutii pentru orice problema de dermatologie
 • Personal profesionist si amabil
 • Dotari moderne
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza tratamentul cu Dermapen in Sibiu

Ca in orice decizie legata de aspectul tau fizic, vrei ca pielea ta sa fie pe cele mai bune maini si ca aparatul cu care se efectueaza Dermapen in Sibiu sa fie sigur, sa functioneze in parametri optimi si sa iti garanteze cele mai bune rezultate pentru tenul tau. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, legate de calitatea serviciilor, dotarile clinicilor, pregatirea personalului si parerile pacientilor sau clientilor care le-au calcat pragul te pot ajuta sa te hotarasti in care dintre ele sa realizezi tratamentul dermato-cosmetic de care ai nevoie.

1. NovoClinique

Cabinetul de Dermato-estetica al Novo Clinique din Sibiu dispune de o oferta variata de proceduri estetice minim-invazive: microneedling Dermapen 4, PRP-terapia vampir, injectare cu acid hialuronic, tratamentul ridurilor cu botox, peeling chimic, cauterizare leziuni cutanate. Clinica Novo este un centru medical pluridisciplinar, in care poti accesa servicii de analize, consultatii si tratamente. Personalul medical tanar si bine pregatit si-a propus ca problemele de sanatate sa fie abordate interdisciplinar, cu grija sporita pentru confortul si intimitatea pacientilor. Dr. Roxana Craciun, medic specialist chirurgie generala, si dr. Alexandra Barbu, medic specialist dermato-venerologie, efectueaza procedurile de estetica medicala.

Poti accesa tratamentul microneedling cu Dermapen 4 pentru fata, la pretul de 800 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile Novo Clinique, pe care le considera exceptionale, potrivit recenziilor de pe Google. Ei descriu o experienta pozitiva si declara ca au intalnit aici medici bine pregatiti, personal amabil si competent, care ofera informatii complete, organizare buna, punctualitate si tratamente eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre NovoClinique
Vezi Pareri

2. PHR Clinique

PHR Clinique este un salon de infrumusetare care foloseste cele mai noi tehnologii in domeniu inca din anul 2009, atunci cand s-a lansat pe piata serviciilor de estetica din Sibiu, printre tratamentele efectuate aici regasindu-se: epilarea definitiva cu laser, solutii pentru hirsutism si foliculita, rejuvenare faciala cu lumina intens pulsata si Dermapen. Personalul competent, aparatura moderna si disponibilitatea racordarii la cele mai noi tehnici in materie de infrumusetare si intinerire sunt aspecte care recomanda clinica PHR pentru calitatea si eficienta procedurilor.

O sedinta cu Dermapen pentru fata la acest salon de estetica are pretul de 600 de lei.

Clientii PHR Clinique descriu experiente foarte placute si multumitoare petrecute in salile de tratament. Sunt apreciate indeosebi priceperea, rabdarea si amabilitatea cosmeticienei Alexandra Cabulea, pe care multe cliente o considera expertul lor personal in frumusete. De asemenea, recenziile dovedesc fidelitatea clientelei clinicii, prin faptul ca aceleasi personae frecventeaza de ani de zile salonul, considerand ca serviciile de aici sunt de cea mai buna calitate, iar procedurile aplicate sunt eficiente inca de la primele sedinte.

3. Derma Elite

Sub umbrela Derma Elite functioneaza o clinica de dermatologie in Cluj si o clinica mai noua in Sibiu, infiintata in anul 2019, care pun la dispozitia pacientilor tratamente dermato-venerologice si tratamente de medicina estetica, de la interventii de chirurgie plastica si pana la proceduri minimum invazive de infrumusetare – tratamentul cearcanelor, al petelor si al cicatricilor, procedure de intinerire, mezoterapie, fillere cu acid hiluronic, tratemente antirid, augmentare buze, Dermapen 4. Centrul medical din Sibiu dispune de dotari de ultima generatie, un cadru modern si elegant amenajat si de serviciile a sase medici specialisti in dermato-venerologie, doi chirurgi chirurgie generala, doi chirurgi plasticieni, un medic specialist in chirurgie vasculara si un obstretician.

Tarifele percepute pentru servicii sunt publicate pe site-ul clinicii. Tratamentul cu Dermapen pentru fata te va costa 600 de lei la acest centru medical.

In recenziile scrise pe Google, pacientii apreciaza ca Derma Elite este clinica in care au gasit solutia potrivita pentru orice problema de dermatologie, un centru medical in care totul este la superlativ, personalul este profesionist si amabil, dotarile sunt moderne, iar tratamentele si-au dovedit de fiecare data eficienta.

Concluzii

Tratamentul cu Dermapen in Sibiu se realizeaza in cele mai bune conditii de siguranta si confort pentru pacienti sau clienti, care pot beneficia de rezultatele asteptate la una/unul dintre clinicile si saloanele de estetica din clasamentul de mai sus. Ai toate sansele sa pleci multumit/-a de la centrele de infrumusetare de top din oras, despre care ai aflat informatii in articolul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs.

Tehnologia moderna, personalul profesionist si serviciile orientate catre confortul persoanelor tratate fac ca Sibiul sa reprezinte o optiune demna de luat in calcul in domeniul procedurilor de infrumusetare si intinerire, fie ca esti locuitor al orasului sau al judetului, fie ca vii special pentru realizarea tratamentului cosmetic dorit.