Meniu

Dermatologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele pielii sunt diverse si pot aparea de la cele mai mici varste, astfel ca daca iti doresti sa aflii ce si de ce te deranjeaza, trebuie sa faci o vizita la dermatologie. Brasovul este un loc in care, chiar daca nu gasesti foarte multe clinici de profil, medicii sunt bine pregatiti, unii dintre ei avand zeci de ani de experienta.

Dermatologia este o specialitate populara, pentru ca afectiunile legate de ea sunt de obicei vizibile, iar oamenii sunt tentati sa mearga rapid la medic atunci cand le descopera. In Brasov sunt cabinete bune la care poti merge atat pentru un control de rutina, cat si atunci cand esti macinat de o incertitudine (o alunita care isi schimba aspectul, o leziune care nu se vindeca, caderea parului, probleme ale unghiilor etc.).

Programeaza-te la dermatologie in Brasov pentru o evaluare a sanatatii pielii!

Mai jos, poti vedea informatii utile in legatura cu cele mai bune clinici de dermatologie din Brasov, in cazul in care vrei sa-ti evaluezi alunitele sau pur si simplu vrei sa vezi cum stai cu sanatatea pielii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Skin Laser Clinic
Clinica-Verificata
230 Ron
 • Pret consultatie 230 Ron
 • Cea mai moderna clinica dermato din Brasov
 • Dermatologie copii si dermatologie adulti
 • Proceduri si tratamente de dermatologie estetica
 • Atmosfera placuta
Dr. Negulici-Cristea
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic cunoscut si apreciat in Brasov
 • Preturi avantajoase
 • Servicii dermatologice numeroase
 • Programari nerespectate
Premium Derma
230 Ron
 • Pret consultatie 230 Ron
 • Servicii diverse de tratare a patologiilor pielii
 • Specialisti cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete de dermatologie din Brasov: uite ce spun pacientii!

O vizita la dermatologie, in Brasov, sau oriunde te afli, iti poate salva viata. In ultimii ani a crescut numarul cazurilor de melanom, cel mai agresiv tip de cancer de piele care poate fi usor de prevenit, mai ales daca sunt efectuate vizite de rutina la dermatolog.

Daca vrei sa descoperi un dermatolog pentru copii in Brasov sau pentru adulti, iata cateva recomandari:

1. Skin Laser Clinic

Cunoscuta ca fiind cea mai moderna clinica de dermatologie estetica din Brasov, Skin Laser Clinic este dotata cu aparatura performanta, specializata in tratamente dermatologice, remodelare corporala si estetica faciala. Specialistii de aici au efectuat traininguri internationale, pentru a putea oferi cele mai bune servicii in domeniu.

Tariful unei consultatii la acest cabinet de dermatologie din Brasov este de 230 de lei. Sunt tratate diverse probleme ale pielii, mai grave sau mai putin grave: tratamente cu laser pentru cicatrici, foliculita, xantalasme sau vergeturi, leziuni vasculare, vase sparte, tratamentul petelor pigmentare, al porilor dilatati.

Dintre persoanele care au ajuns la aceasta clinica si au fost tratate pentru diverse probleme sau afectiuni, majoritatea au spus ca sunt multumite. In legatura cu personalul clinicii, parerile sunt impartite: in timp ce unii spun ca este amabil, altii spun ca nu s-ar mai intoarce in clinica din cauza lui.

Vezi parerile pacientilor despre Skin Laser Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Violeta Negulici-Cristea

Acest medic dermatolog din Brasov este foarte cunoscut si apreciat. Dr. Violeta Negulici-Cristea este medic primar dermatolog din 1998 si are competenta in dermato-cosmetologie (din 2005) si atestat in dermato-cosmetologie (din 2012). In plus, este membru al Societatii Europene de Dermato-Venerologie, membru al Societatii Romane de Dermato-Oncologie si al Societatii Romane de Dermato-Patologie.

Pretul pentru o consultatie la acest cabinet este de 150 de lei. Medicul este recunoscut si ca un exponent de baza in dermatologia pediatrica din Brasov, tratand si problemele aparute la copii. De asemenea, in cabinet sunt oferite si alte servicii: cauterizari, excizii, incizii, pansamente keratolitice, dermatoscopii, tratamentul unghiei incarnate, dar si recoltare de probe biologice.

Majoritatea persoanelor care au ajuns la cabinetul dr. Violeta Negulici-Cristea au spus ca sunt multumite de experienta pe care au avut-o, in special prin prisma amabilitatii personalului si a pregatirii medicului. Pe langa acestea, sunt insa si fosti pacienti care au reclamat timpul prelungit petrecut in sala de asteptare si ca diagnosticul primit nu a fost unul corect.

3. Premium Derma

Clinica a fost inaugurata in 2009, sub numele de Qualimed, fiind una dintre primele clinici de dermatologie din Brasov. In 2018, pentru a oferi mai multe servicii pentru pacienti, a fost lansata Premium Derma, dezvoltandu-se noi servicii specifice tratarii patologiilor pielii si tratamentelor de intretinere a pielii. O echipa de medici primari si specialisti cu experienta in dermatovenerologie activeaza in cadrul clinicii.

Tariful pentru o consultatie este de 230 de lei. Pe langa consultatii, la acest cabinet de dermatovenerologie din Brasov se mai ofera urmatoarele servicii: cauterizari, radiocauterizare nevi, crioterapie, excizie leziuni, videodermatoscopie, biopsii, punch (biopsie cutanata), laser pentru veruci sau hemangiom, fototerapie cu UVB.

In general, oamenii sunt multumiti de rezultatele obtinute in urma tratamentelor primite la aceasta clinica, insa sunt persoane care spun ca atitudinea personalului de la receptie nu este una profesionista. Cativa pacienti sunt nemultumiti si ca nu au primit un diagnostic clar, dar si ca unele consultatii se desfasoara foarte rapid.

Concluziile noastre

Intr-un oras nu foarte mare, dar deosebit de atractiv ca Brasovul, dermatologia este reprezentata de medici foarte buni, unii dintre ei fiind recunoscuti la nivel national. Daca esti in cautarea unui cabinet de dermatologie copii in Brasov sau unul pentru adulti, le poti gasi pe ambele intr-unul singur, daca iei in considerare recomandarile din acest articol.