Meniu

Dermatologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica de dermatologie in Bucuresti sector 3? Poti avea nevoie de serviciile acesteia atunci cand observi ca pielea ta s-a schimbat brusc si ca prezinta simptome care te ingrijoreaza. Poate fi vorba despre aparitia unor eczeme sau despre o alunita care si-a schimbat forma – in orice caz, dermatologul este specialistul caruia trebuie sa i te adresezi cand ai probleme cu pielea, parul sau unghiile.

Privitor la serviciile medicale, capitala Romaniei este gazda a numeroase clinici si cabinete care sunt specializate in dermatologie, inclusiv in sector 3. De aceea, locuitorii din aceasta zona a tarii sau cei care se orienteaza catre capitala pentru a beneficia de tratamente isi doresc un act medical de calitate, efectuat de profesionisti cu experienta.

Care este cea mai buna clinica de dermatologie in Bucuresti sector 3?

Daca locuiesti in Bucuresti sector 3 si vrei sa alegi cea mai buna clinica de stomatologie, trebuie sa cunosti, mai intai de toate, care sunt cele mai reputate dintre acestea si ce tarife practica. In acest sens, tabelul urmator surprinde cu exactitate aceste informatii, motiv pentru care il poti folosi pentru alegerea unei clinici care se potriveste bugetului tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Skinmed Clinic
Clinica-Verificata
200-300 Ron
 • Pret consultatie 200-300 Ron
 • Gama larga de tratamente dermatologice
 • Optiunea de consultatie in regim de urgenta
 • Echipa medicala cu experienta
 • Personal comunicativ
Cutis Med
220-260 Ron
 • Pret consultatie 220-260 Ron
 • Personal cu experienta
 • Tarif consultatie accesibil
 • Servicii de inalta calitate
 • Abordare profesionista
 • Amabilitate si empatie
Mivaderm
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Optiunea de consultatie online
 • Profesionalism si buna comunicare
 • Tratamente explicate pe intelesul pacientilor
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasament din care poti alege cea mai buna clinica de dermatologie in Bucuresti sector 3

Persoanele care se afla in Bucuresti sector 3 pot identifica mai usor o clinica de dermatologie ce corespunde cerintelor de calitate si profesionalism daca verifica urmatorul clasament, in care sunt prezentate alegerile de top si detalii utile despre acestea:

1. Skinmed Clinic

Daca locuiesti in Bucuresti sector 3, o alta varianta de clinica dermatologica unde poti beneficia de o gama larga de servicii este Skinmed Clinic, unitate medicala in cadrul careia stiinta si tehnologia sunt intrebuintate in slujba vindecarii afectiunilor. La aceasta clinica, se fac analize si biopsii, acestea din urma fiind interpretate de catre un medic anatomopatolog, supraspecializat in patologia dermatologica in Statele Unite ale Americii.

Lista de tarife din aceasta clinica arata in felul urmator: consultatie medic primar dermatovenerologie 250 de lei, consultatie medic specialist dermatovenerologie 200 de lei, consultatie urgenta medic primar dermatologie 300 de lei si consultatie urgenta medic specialist dermatologie 250 de lei.

Referitor la parerile pacientilor, acestia afirma despre echipa medicala ca este extrem de competenta si ca tratamentele au functionat foarte bine pentru afectiunile lor. De asemenea, personalul este descris ca fiind profesionist, amabil, atent si foarte comunicativ. Estetica este apreciata, la fel si aparatura de calitate si curatenia. Acestia mentioneaza si ca preturile sunt accesibile. Sunt si pacienti nemultumiti de experienta pe care au avut-o in aceasta clinica, considerand ca nu au primit suficienta atentie din partea medicului in timpul consultatiei si ca aceasta s-a desfasurat mult prea rapid.

Vezi parerile pacientilor despre Skinmed Clinic
Vezi Pareri

2. Cutis Med

Lista care surprinde cele mai bune optiuni pentru pacientii ce cauta o clinica de dermatologie localizata in Bucuresti sector 3 este deschisa de Cutis Mes, cabinet medical in cadrul caruia se ofera servicii de dermatologie si ginecologie moderna. Dr. Akram Salem, medic specialist dermatolog, are un parcurs profesional complex. Incepand din 2010, este membru in General Medical Council, Colegiul medicilor britanici, iar din 2011 colaboreaza cu spitalul Southport, respectiv Ormskirk din Marea Britanie.

Pentru o consultatie la medic primar, pretul este de 260 lei. Tariful consultatiei la medic specialist este de 220 lei.

Mai multi pacienti au trecut pe la sectiunea de recenzii dupa ce au beneficiat de servicii in cadrul acestei clinici, declarandu-se foarte multumiti de felul in care au fost tratati si de faptul ca interventiile au fost eficiente. Dr. Akram Salem este descris ca fiind rabdator, empatic, amabil si profesionist, iar intregul personal este apreciat si laudat. Preturile sunt rezonabile si atmosfera este una placuta. Multi pacienti au mentionat ca au gasit la aceasta clinica solutii la problemele cu care se confruntau de multi ani.

3. Mivaderm

Clasamentul cu ajutorul caruia poti gasi clinica de dermatologie care ti se potriveste si care este localizata in Bucuresti, sector 3, continua cu Mivaderm, unde se ofera o gama larga de servicii din aceasta ramura a medicinei. In cadrul cabinetului, o echipa de medici specialisti identifica probleme multiple legate de piele si recomanda tratamente eficiente.

In ceea ce priveste tariful, consultatia dermatologica costa 250 de lei si nu include nicio investigatie. Exista si optiunea de consultatie online, pentru care tariful este acelasi.

Multi pacienti au relatat in mediul online experienta pe care au avut-o la acest cabinet de dermatologie din sectorul 3. Ei sustin faptul ca medicii sunt pasionati de meserie si ca pun pe primul loc nevoile pacientului, caruia ii acorda atentie deplina, empatie si solutii adaptate problemei sale. Tratamentele sunt explicate intr-un limbaj simplu, iar rabdarea, profesionalismul si modul de comunicare sunt cele mai apreciate trasaturi ale personalului. Un alt aspect notat pozitiv il reprezinta curatenia. Cu toate ca cele mai multe recenzii sunt bune, exista si pacienti care au fost dezamagiti de interactiunea cu personalul.

Concluzii

Pacientii care locuiesc in Bucuresti sector 3 au la dispozitie suficiente variante din care pot alege clinica de dermatologie ce se preteaza nevoilor si bugetului personal. Chiar daca interventia este una usoara, cel mai indicat ar fi sa alegi o unitate medicala apreciata pentru raportul pret calitate, dar si pentru modul in care personalul medical abordeaza problema fiecarei persoane ce trece pragul clinicii.

Nu este dificil sa gasesti un dermatolog in sector 3 care sa iti recomande tratamente eficiente pentru afectiunea ta. Profesionalismul, experienta si dotarile moderne sunt criterii pe care le indeplinesc mai multe clinici si cabinete specializate in dermatologie din aceasta zona a capitalei Romaniei.