Meniu

Dermatologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile medicale de dermatologie, in sectorul 4, sunt unele catalogate de majoritatea pacientilor ca fiind de buna calitate. In acest articol, le poti descoperi, astfel incat in momentul in care ai nevoie de o vizita la medicul dermatolog sa stii incotro sa te indrepti.

Dermatologia este una dintre cele mai populare specialitati medicale, tratand peste 3000 de afectiuni. Un diagnostic clar este primul pas catre vindecare, iar in acest caz sunt doua lucruri care fac diferenta: pregatirea si experienta medicului, precum si aparatura de ultima generatie. In Sectorul 4 sunt cateva cabinete in care aceste doua componente se imbina spre beneficiul pacientilor.

Tu unde mergi pentru o consultatie de dermatologie in Sector 4?

Trebuie sa ajungi intr-un cabinet de dermatologie din sectorul 4, Bucuresti? Afla din acest tabel informatii care te pot ajuta sa-ti faci o idee despre alternativele pe care le ai:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dermestet
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Aparatura de ultima ora
 • Servicii diverse de dermatologie
 • Aspect foarte placut al clinicii
 • Preturi ridicate
Dr. Carmen Pop
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Medic cu experienta de peste 10 ani
 • Tratamente si terapii dermatologice variate
 • Dermatologie adulti si dermatologie pediatrica/
 • Consultatiile pot fi decontate prin CAS
Derm-One
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Dermatologie medicala si interventional
 • Dr. Lupu s-a pregatit in tara si strainatate
 • Atmosfera foarte placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de dermatologie din sectorul 4, Bucuresti

In continuare, poti consulta topul clinicilor de dermatologie din Sector 4, Bucuresti:

1. Dermestet

Clinica de dermatologie Dermestet a aparut pe piata pentru a oferi bucurestenilor si nu numai solutii moderne pentru sanatatea si frumusetea pielii. Personalul cu experienta de peste 14 ani si dotarile de exceptie sunt mijloacele prin care aceasta clinica de top din sectorul 2 vine in intampinarea nevoilor pacientilor sai cu solutii multiple la problemele cutanate. Se pot face aici dermatoscopii computerizate, patch test pentru alergii si sunt mai multe tipuri de lasere pentru tratarea semnelor inestetice ale pielii.

La Dermestet, tariful pentru o consultatie este de 250 de lei.

Oamenii sunt multumiti de serviciile oferite de Dermestet. Cele mai multe dintre opiniile apreciative sunt la adresa personalului medical, considerat profesionist, amabil si mereu „inarmat” cu rabdare. Printre nemultumiri, persoanele care au vizitat clinica au subliniat faptul ca preturile sunt mai mari fata de alte clinici din Bucuresti.

Vezi parerile pacientilor despre Dermestet
Vezi Pareri

2. Dr. Carmen Pop

Dr. Carmen Pop a absolvit UMF „Carol Davila” din Bucuresti in 2006, avand o experienta de peste 10 ani in dermatologia clinica, microchirurgie sau dermato-cosmetica. In clinica de dermatologie din sectorul 4, Bucuresti sunt folosite: regimuri de tratament medicamentos, terapia fotodinamica, proceduri moderne cu rezultate foarte bune, interventii minim invazive etc. Consultatiile sunt oferite si pentru adulti, si pentru copii, iar in baza biletului de trimitere sunt gratuite.

Pretul pentru o consultatie de dermatologie, la dr. Carmen Pop, este de 250 de lei.

Parerile celor care au fost tratati la clinica dr. Pop sunt in majoritate pozitive, fiind enumerate, in mod special, seriozitatea, amabilitatea si profesionalismul medicului. De cealalta parte, unele persoane spun ca au fost consultate foarte rapid si din acest motiv sunt nemultumite.

3. Derm-One Clinic

Echipa Derm-One este alcatuita din profesionisti tineri si dedicati meseriei: dr. Mihai Lupu – medic specialist dermato-venerologie si estetica medicala, ce este si doctor in Stiinte Medicale, si dr. Cristina Soare, specializata in dermato-venerologie. Dr. Lupu a urmat stagii de pregatire in tara si in strainatate si se implica si in cercetarea medicala, fiind autor sau coautor a numeroase articole publicate in revistele de specialitate.

Pretul unui consult specialist, alcatuit din diagnostic si tratament, este de 200 de lei si se realizeaza in 20 de minute.

Persoanele care si-au exprimat opiniile despre aceasta clinica au spus ca au fost multumite de servicii. Oamenii au notat in review-urile de pe internet ca medicii sunt atenti la nevoile pacientilor si de aceea recomanda clinica si tuturor celor interesati de servicii dermatologice de calitate foarte buna.

Concluziile noastre

Prima conditie cand esti interesat de un cabinet de dermatologie in sectorul 4 este sa te informezi despre serviciile clinicilor, pregatirea si experienta cadrelor medicale, precum si daca au aparatura de ultima ora. In acest fel vei porni cu siguranta ca experienta ta va fi una placuta, iar diagnosticul pe care il primesti este cel real.

Articolul de fata este foarte util in acest demers, tocmai pentru ca ofera exemple de clinici si detalii de interes pentru cei care inca nu si-au format o idee si sunt indecisi la ce clinica sa mearga pentru un examen dermatologic de rutina sau in cazul unor afectiuni.