Meniu

Dermatologie Cluj Marasti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Acneea, caderea parului, aparitia unor eczeme, mancarimea pielii sau modificarea formei unei alunite sunt principalele motive pentru care un numar mare de persoane se adreseaza cabinetelor de dermatologie. In Cluj, Marasti, sunt disponibile mai multe cabinete specializate pe aceasta ramura medicala, astfel ca locuitorii acestui cartier si cei din vecinatate au acces facil la servicii si tratamente de inalta calitate pentru rezolvarea problemelor de ordin dermatologic.

Daca prezinti simptome ce ar putea indica debutul unei afectiuni la nivelul pielii, parului sau unghiilor, dermatologul este specialistul caruia trebuie sa te adresezi. Judetul Cluj gazduieste mai multe cabinete si clinici care au in componenta lor un departament de dermatologie unde medicii depisteaza, trateaza si monitorizeaza afectiunile. Tot acestora te poti adresa pentru anumite interventii estetice de infrumusetare sau corectare a unor imperfectiuni.

Top clinici si cabinete de dermatologie in Cluj, Marasti

Cartierul Marasti din Cluj este o zona a judetului in care sunt prezente mai multe clinici si cabinete de dermatologie. Daca vrei sa mergi la o consultatie si locuiesti in acest cartier, ai la indemana suficiente optiuni. Pentru a o alege pe cea mai buna, te poti orienta in functie de informatiile cuprinse in tabelul urmator, conceput special pentru persoanele interesate de servicii si tratamente dermatologice de inalta calitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Bright Skin
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Profesionalism si amabilitate
 • Grija fata de pacienti
Cosmedica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal implicat si amabil
 • Curatenie
 • Ambient placut, locuri de parcare suficiente
 • Nerespectarea programarilor
Napoca Derma
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Diagnostic corect si tratament adecvat
 • Profesionalism
Promedis
170-200 Ron
 • Pret Consultatie 170-200 Ron
 • Tratamente eficiente
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Programarile nu se respecta
Medstar
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si comunicativ
 • Profesionalism
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet de dermatologie din Cluj, Marasti?

Marasti este unul dintre cartierele din Cluj cu o populatie numeroasa, astfel ca se justifica prezenta unui numar mare de cabinete de dermatologie si altor unitati medicale carora locuitorii se pot adresa rapid cand au probleme de sanatate sau cand sunt interesati de o procedura de infrumusetare.

Inainte de a merge la un cabinet sau o clinica, este o idee buna sa te documentezi cu privire la calitatea serviciilor pe care le ofera. In acest sens, clasamentul prezentat in continuare iti poate folosi drept punct de plecare pentru a face o alegere inspirata si pentru a beneficia de servicii inalt calitative, fie ca e vorba de o simpla consultatie sau o interventie mai complexa:

1. Bright Skin

Un cabinet de dermatologie din Cluj, ce reprezinta optiunea de top a pacientilor din Marasti, este Bright Skin. Activitatea sa a inceput in anul 2016, iar un an mai tarziu se inaugura noul sediu al cabinetului, dotat in conformitate cu standarde europene si cu o crestere progresiva a numarului de medici din echipa. Personalul are experienta vasta in diagnosticarea precisa si vindecarea patologiilor cutanate, fiind pregatit inclusiv pentru efectuarea de interventii chirurgicale estetice.

Pretul unei consultatii la acest cabinet este de 200 lei.

Cativa dintre pacienti au oferit calificative maxime cabinetului, ceea ce denota ca au fost multumiti de experienta avuta. Consultatiile sunt de calitate, atmosfera este primitoare, iar personalul este definit de profesionalism si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Bright Skin
Vezi Pareri

2. Cosmedica

Din topul celor mai bune clinici de dermatologie pe care le pot alege pacientii din Marasti, cartier din Cluj, face parte si Cosmedica. In echipa acestei clinici sunt reuniti specialisti cu expertiza in diverse domenii medicale, printre care si dermatologia. Experienta acestora s-a consolidat prin instruire si formare profesionala in cadrul unor centre medicale renumite din Europa.

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Serviciile medicale din aceasta clinica sunt de inalta calitate, lucru ce reiese din recenziile scrise in mediul online de pacienti. Personalul este descris ca fiind exceptional, atent, implicat, devotat si amabil. Un avantaj important il reprezinta curatenia din clinica. Cativa pacienti spun ca programarile lor au fost amanate, ceea ce indica faptul ca s-ar putea face imbunatatiri pe partea administrativa.

3. Napoca Derma

O varianta foarte buna a pacientilor din Cluj, cartierul Marasti, aflati in cautarea unui cabinet de dermatologie este Napoca Derma. Aici isi desfasoara activitatea dr. Chelaru Adina, medic specialist dermato-venerologie. Experienta indelungata in domeniu si aparatura moderna din dotarea cabinetului ii permit sa ofere un diagnostic precis si sa recomande tratamente eficiente.

Consultatia are tariful de 150 lei.

Nu multi pacienti au oferit recenzlii acestui cabinet, insa cei care au ales sa o faca au oferit calificative maxime. Aceste calificative reflecta faptul ca serviciile sunt de calitate, ca pacientii au avut o experienta buna si ca au beneficiat de tratamente eficiente.

4. Promedis

Un alt centru medical de dermatologie spre care se pot orienta locuitorii din Marasti, unul dintre cartierele Clujului, este Promedis. Aici se pot face atat consultatii dermatologice, cat si investigatii si tratamente moderne, inclusiv dermato-estetice. Cu peste 10 ani de experienta si o echipa formata din 30 de cadre medicale, centrul a asigurat tratamente si interventii unui numar de aproximativ 100.000 pacienti pana in prezent.

In cadrul departamentului de dermatologie, pretul unei consultatii la medicul specialist este de 170 lei si 200 lei la medic primar.

Mai multi pacienti au folosit recenziile de pe internet ca instrument pentru a isi relata experienta pe care au avut-o in acest centru medical. Cei mai multi dintre acestia sunt foarte multumiti de serviciile de care au beneficiat si de eficienta procedurilor. Personalul de la receptie este amabil si profesionist, iar medicii sunt bine pregatiti si comunicativi. Locatia este frumoasa si curata. Exista cativa pacienti care spun ca au asteptat zeci de minute inainte de consultatie, desi aveau programare.

5. Medstar

Un centru medical pe care il pot alege pacientii din cartierul Marasti, Cluj, care au nevoie de consultatie sau tratamente din sfera dermatologiei este Medstar. De la infiintarea sa, obiectivul a fost de a oferi servicii medicale complete pacientilor, lucru bifat prin pregatirea complexa a personalului de specialitate si prin folosirea tehnologiilor de ultima ora. De asemenea, unele consultatii si investigatii sunt decontate de CAS.

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Multi pacienti au scris pe internet despre experienta avuta la acest centru, iar parerile sunt impartite. Pe de o parte, multi dintre ei spun ca au avut o experienta buna si ca sunt foarte multumiti de servicii. Medicii sunt profesionisti, comunicativi, atenti si amabili. Inclusiv personalul auxiliar este apreciat pentru felul in care comunica. Pe de alta parte, unii pacienti se declara dezamagiti de interactiunea cu o parte din personal si de faptul ca organizarea este defectuoasa, programarile lor fiind decalate.

Concluzii

Serviciile de dermatologie sunt disponibile in mai multe centre medicale din Marasti, unul dintre cartierele din judetul Cluj. Te poti adresa medicilor specialisti nu numai pentru tratarea unei afectiuni dermatologice sau pentru efectuarea unor proceduri dermato-estetice, dar si pentru verificarea sanatatii pielii.

Medicii recomanda efectuarea periodica a unui control, pentru a confirma starea buna a pielii, parului si unghiilor. In acest fel, eventualele afectiuni sunt depistate in timp util si sunt mai usor de tratat. Amanarea consultului, mai ales atunci cand ai simptome ce indica posibila existenta a unei boli, nu face decat sa agraveze situatia si sa atraga necesitatea unor tratamente complexe.