Meniu

Dermatologie Colentina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In Bucuresti, sunt numeroase clinici in care pacientii sunt tratati la cele mai inalte standarde medicale din tara, lucru valabil si in cazul cabinetelor de dermatologie din Colentina. Medici cu o bogata experienta clinica pun in slujba pacientilor cunostintele dobandite in anii de studiu si practica, pentru a rezolva toate problemele ce tin de dermatologie.
Exista peste 3000 de afectiuni dermatologice, iar la un cabinet bun de specialitate toate pot fi diagnosticate si tratate in consecinta. Citeste in continuare pentru a afla la ce medic dermatolog bun din Colentina te poti prezenta pentru o consultatie de rutina sau daca ai o problema de: piele, unghii, par sau a mucoaselor adiacente (cavitate bucala si organe genitale)!

Informatii utile despre consultatiile de dermatologie din Colentina

Iata cateva informatii care iti pot fi de folos daca esti in cautarea unui cabinet bun de dermatologie in Colentina:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Gabrian
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret consultatie 200 Ron
  • Medic cu experienta bogata
  • Servicii pentru copii si adulti
  • Dermatologie si venerologie
  • Unii oameni spun ca au fost consultati pe fuga
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce cabinet de dermatologie din Colentina poti merge?

Dr. Viorica Gabrian

Dr. Viorica Gabrian poate fi gasita in cadrul cabinetului cu acelasi nume, din Colentina. Cabinetul are profil de dermatologie, venerologie si dermatologie cosmetica. Doamna doctor Gabrian este medic primar dermato-venerolog cu o bogata experienta clinica, de peste 20 de ani. Cabinetul colaboreaza cu alte clinici de specialitate, pentru a le oferi pacientilor cele mai bune tratamente pentru afectiunile dermatologice. Sunt tratati la acest medic dermatolog bun din Colentina atat nou-nascuti, sugari, copii si adolescenti, cat si adulti si persoane varstnice.

Tariful unei consultatii de dermatologie la dr. Viorica Gabrian este de 200 de lei.

Parerile celor care au beneficiat de serviciile acestui cabinet sunt destul de impartite. Unii oameni spun ca profesionalismul doamnei doctor este la cote inalte, tratamentele fiind corecte, iar explicatiile fiind oferite pe intelesul tuturor, cu calm si rabdare. De cealalta parte, unele persoane spun ca nu sunt multumite, pentru ca au avut parte de o consultatie rapida, in care li s-a pus un diagnostic pe fuga.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Viorica Gabrian
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru a te bucura de o consultatie de dermatologie in Colentina, care sa se ridice la standardele tale, iti recomandam sa studiezi cu atentie piata. La dr. Viorica Gabrian sunt oferite servicii atat pentru copii, cat si pentru adulti. De asemenea, medicul dermatovenerolog pune la dispozitie si diverse tratamente ce tin de dermatologia estetica. Dr. Gabrian are o experienta de peste 20 de ani, care spune multe despre calitatea actului medical infaptuit in cabinetul sau.