Meniu

Dermatologie Curtea de Arges

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alunite care isi schimba dimensiunea, acnee severa, dermatita, piele iritata – acestea sunt doar cateva dintre cele mai frecvente probleme cu care pacientii se prezinta la dermatolog in Curtea de Arges. Lista de afectiuni dermatologice este foarte extinsa si vizeaza urmatoarele zone ale corpului: pielea, parul, unghiile si mucoasele.

Pentru a nu ajunge la cabinetul dermatologului atunci cand problema este deja intr-un stadiu avansat, se recomanda efectuarea unui control periodic de rutina. In cadrul acestuia, medicul va efectua o examinare detaliata a pielii si va putea sa depisteze bolile de piele inainte sa se agraveze si sa necesite tratamente mai complexe.

Top clinici si cabinete unde poti gasi un dermatolog in Curtea de Arges

Daca esti din Curtea de Arges si vrei sa gasesti mai usor un dermatolog bun, poti lua in calcul tabelul urmator, unde sunt prezentate optiunile de top ale locuitorilor din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dermestetic
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Medic cu experienta
  • Pret accesibil pentru consultatie
  • Act medical de calitate
Echo Med Sante
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Tarif accesibil
  • Servicii medicale de inalta calitate
  • Raport calitate pret satisfacator
  • Profesionalism
  • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un dermatolog in Curtea de Arges

Cand vrei sa iti faci programare la dermatologie, este destul de simplu sa faci o cautare pe Google si sa identifici care sunt variantele din apropierea ta, dar nu este de ajuns pentru a iti face o idee despre serviciile clinicilor respective. De aceea, urmatorul clasament prezinta informatii utile, care iti pot fi de folos pentru a te ghida catre cea mai potrivita clinica:

1. Dermestetic

Pacientii care doresc sa isi faca programare la un dermatolog si locuiesc in Curtea de Arges se pot orienta catre serviciile Dermestetic, unde isi desfasoara activitatea dr. Alexandra Maria Limbau, medic specialist dermato-venerologie, cu un parcurs academic si profesional complex. Si-a finalizat studiile in 2012, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. Cinci ani mai tarziu, a obtinut titlul de medic specialist dermato-venerolog.

Pretul pentru o consultatie la aceasta clinica de dermatologie din Curtea de Arges este de 150 lei.

Pacientii sunt foarte multumiti de serviciile clinicii si de rezultatele obtinute in urma procedurilor efectuate. Profesionalismul, seriozitatea, atentia la detalii, punctualitatea si curatenia sunt cele mai apreciate aspecte la aceasta clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Dermestetic
Vezi Pareri

2. Echo Med Sante

O optiune foarte buna pentru pacientii din Curtea de Arges care vor sa se adreseze unui dermatolog cu experienta este Echo Med Sante, a carui activitate in acest oras a debutat in anul 1997. Se ofera servicii din mai multe ramuri ale medicinei, printre care si dermatologia, departament unde activeaza medicul specialist dr. Gogilcea Laura.

Tariful unei consultatii este de 150 de lei.

Cei mai multi dintre pacientii care au trecut pragul acestei clinici si-au exprimat aprecierea fata de servicii si in mediul online, unde au oferit recenzii si recomandari pozitive. Ei apreciaza calitatea actului medical, raportul calitate pret, experienta medicului si amabilitatea personalului. Profesionalismul, rabdarea si empatia sunt cateva dintre trasaturile echipei medicale. Clinica este primitoare si curata, iar programarile se respecta.

Concluzii

Poti gasi rapid un dermatolog bun daca locuiesti in Curtea de Arges si daca pui pe primul loc actul medical calitativ. Te poti adresa medicilor din acest oras indiferent de complexitatea problemei tale, deoarece experienta si pregatirea le va permite sa identifice un tratament potrivit pentru afectiunile dermatologice.