Meniu

Dermatologie Dorohoi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele pielii, ale unghiilor sau ale scalpului si parului se trateaza la medicul dermatolog. In Dorohoi te poti adresa unei clinici bune pentru o programare, indiferent daca iti doresti un control de rutina sau ca suferi de o afectiune acuta sau cronica.

O consultatie dermatologica, in Dorohoi sau oriunde in tara, decurge in felul urmator: intr-un mediu linistit si relaxant, doctorul asculta cu atentie nevoile si suferintele pacientului, dupa care, inainte de a pune un diagnostic, ia in considerare istoricul bolii si, folosindu-se de observatia directa sau de instrumentele necesare (dermatoscop, de exemplu) descopera care este problema. Ulterior, se aduce la cunostinta pacientului care sunt posibilitatile de tratament si ce efecte au.

Exista un dermatolog bun in Dorohoi?

Raspunsul la aceasta intrebare este DA. Exista un dermatolog in Dorohoi la care se poate merge cu toata increderea. Iata cateva informatii care te pot ajuta in aceasta directie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cabinet D&E
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • O gama vasta de servicii
  • Dermatologie pediatrica
  • Tratamente de infrumusetare si remodelare corporala
  • Tratamente laser
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Dermatolog Dorohoi: servicii, pret, parerile pacientilor

In cele ce urmeaza iti facem cunostinta cu un dermatolog bun din Dorohoi pe care il poti gasi la urmatorul cabinet:

Cabinet Dermatologie Estetica Dorohoi

In acest cabinet sunt oferite urmatoarele servicii: consultatii de dermatovenerologie, de dermatologie pediatrica, dermato-cosmetica, mezoterapie, crioterapie, peeling chimic. De asemenea, se efectueaza si dermatoscopii, se stabilesc tratamente antiacneice, iar cuperoza si hemangioamele se trateaza prin terapii laser.

O consultatie la acest cabinet de dermatologie din Dorohoi costa 150 de lei.

Persoanele care au ajuns la acest cabinet, pentru ele sau ca si insotitori pentru copiii lor, se declara multumite in review-urile postate pe internet. Oamenii spun ca personalul medical este calm si atent si ca-si da tot interesul ca pacientul sa fie bine tratat si sa plece multumit.

Vezi parerile pacientilor despre Cabinet Dermatologie Estetica Dorohoi
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru cei care se afla in cautarea unui dermatolog in Dorohoi, cabinetul mai sus amintit este o optiune foarte buna. Recomandarea este ca o data pe an (cel putin) fiecare om sa ajunga la dermatolog pentru a-si verifica sanatatea pielii, mai ales dupa o expunere prelungita la soare, cum se intampla vara. In acest fel, bolile grave, precum melanomul, vor fi descoperite din timp, iar tratamentele vor fi mai eficiente.