Meniu

Dermatologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe motive pentru care sa te adresezi unui dermatolog din Severin atunci cand ai o afectiune a pielii care nu raspunde pozitiv la tratamentele eliberate fara prescriptie medicala. In primul rand, acestea pot sa evolueze intr-o directie nefavorabila si sa iti puna in pericol sanatatea, iar in al doilea rand, tratamentele sunt mai usoare atunci cand afectiunea este inca in stadiu incipient.

Serviciile de dermatologie din Drobeta Turnu Severin se adreseaza pacientilor de orice varsta care intampina simptome ce ar putea semnala debutul sau evolutia unei afectiuni a pielii, parului sau unghiilor. Este recomandat sa mergi periodic la o consultatie in cadrul unei clinici specializate in acest domeniu, chiar daca pielea ta este sanatoasa.

Top alegeri pentru cei care cauta un dermatolog in Severin

Locuitorii orasului Severin pot incepe cautarea dermatologului potrivit prin identificarea cabinetelor si clinicilor specializate pe aceasta ramura a medicinei, care sunt localizate in apropierea lor si care ofera servicii de inalta calitate, la preturi accesibile. Urmatorul tabel sintetizeaza informatii cheie despre alegerile de top din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Buzulica
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Gama larga de servicii dermatologice
 • Tarif accesibil
Elixir Beauty Clinic
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Gama diversificata de tratamente pentru orice boli dermatologice
 • Pret accesibil
 • Personal bine pregatit
Medchim
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Consultatii medicale diverse
 • Tarif accesibil
 • Sistem de programari defectuos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi cel mai bun dermatolog in Severin?

Cand ai probleme cu pielea, parul sau unghiile, este necesar sa ceri parerea unui dermatolog, iar daca locuiesti in Severin si nu ai ales inca o clinica, urmatorul clasament iti poate fi de folos, intrucat ofera raspunsuri la cele mai frecvente curiozitati ale unei persoane care intentioneaza sa isi faca programare la o clinica sau un cabinet de dermatologie din acest oras:

1. Centrul Medical Dr. Buzulica

Printre optiunile pacientilor din Severin care planifica sa mearga la dermatolog se numara si Centrul Medical Dr. Buzulica. Pacientii pot beneficia de o gama larga de servicii medicale de dermatologie, de la consultatii dermato-venerologie, pana la interventii si examene de laborator detaliate.

Pretul pentru o consultatie dermato-venerologie este de 150 de lei.

O parte dintre pacientii care au trecut pragul acestui centru medical au oferit recenzii in mediul online. Ei se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat si apreciaza modul de comunicare, precum si profesionalismul.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Buzulica
Vezi Pareri

2. Elixir Beauty Clinic

In randul clinicilor catre care se pot orienta pacientii din Severin care cauta un bun dermatolog se inscrie si Elixir Beauty Clinic. Aici se ofera o gama diversificata de tratamente si terapii pentru orice afectiune din sfera dermatologiei, inclusiv pentru boli rare. De asemenea, aceasta clinica pune la dispozitie tratamente care sa amelioreze efectele inaintarii in varsta manifestate la nivelul tegumentului.

Pretul pentru o consultatie dermatologica de 15 minute este de 150 de lei.

Calitatea serviciilor din aceasta clinica este apreciata de pacienti, care au mentionat in recenziile lor ca personalul este bine pregatit si amabil. Atmosfera este una placuta, acesta fiind un alt motiv din spatele recomandarilor pozitive. Putini pacienti si-au exprimat nemultumirea fata de interactiunea cu personalul.

3. Medchim

Daca locuiesti in Severin si te afli in cautarea unui dermatolog cu experienta, poti lua in calcul si Medchim, unde activeaza o echipa de specialisti care ofera consultatii medicale in diverse domenii ale sanatatii, dermatologia fiind doar unul dintre acestea. Centrul medical este alcatuit din policlinica si laborator de analize proprii, acesta din urma fiind infiintat in 2007.

Pretul pentru o consultatie dermato-venerologie este de 150 de lei.

Pacientii noteaza pozitiv serviciile clinicii si apreciaza amabilitatea personalului, dar si raportul calitate pret. Exista si persoane care spun ca au avut o experienta neplacuta atunci cand au incercat sa isi faca o programare.

Concluzii

Tinand cont de raportul calitate pret, experienta medicilor si diversitatea de tratamente din sfera dermatologiei, se poate afirma ca Severin este un oras in care vei gasi cu siguranta un dermatolog care sa identifice solutia potrivita pentru afectiunea ta.

Inainte de a alege un dermatolog in Drobeta Turnu Severin, poti verifica recenziile altor pacienti si preturile, pentru a iti face o idee in avans si pentru a face alegerea potrivita cerintelor si bugetului tau.