Meniu

Dermatologie Drumul Taberei

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Frumusetea si sanatatea pielii se intretin in clinicile de dermatologie. In Drumul Taberei sunt cateva cabinete la care poti merge pentru un control de rutina sau pentru a trata o anumita afectiune a pielii, a parului, a unghiilor, a mucoaselor cavitatii bucale sau a organelor genitale.

La dermatolog poti merge cel putin o data pe an, recomandat fiind sa-ti monitorizezi alunitele sau alte semne de pe piele, pentru a detecta eventuale modificari ale acestora, care pot semnala instalarea cancerului de piele. Sunt clinici bune de dermatologie in Drumul Taberei, Bucuresti in care se pot efectua investigatii amanuntite, datorita aparaturii performante si, evident, a medicilor bine pregatiti.

Informatii despre cabinetele de dermatologie din Drumul Taberei

Atunci cand cauti un cabinet bun de dermatologie in Drumul Taberei, cel mai bine este sa te interesezi despre serviciile oferite si costurile acestora. Te va ajuta in acest sens acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Skin Medspa
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
50-180 Ron
 • Pret consultatie 50-180 Ron
 • Centru medical modern, dotat cu aparatura de ultima ora
 • Dermatologie pediatrica
 • Personal bine pregatit
 • Atmosfera placuta
 • Sute de clienti multumiti de servicii
Clinica RomGerMed
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • O gama variata de servicii medicale;
 • Personalul de la receptie este amabil
 • Sunt oferite si consultatii online;
 • Nu se respecta programarile
 • Organizare deficitara
Dali Medical
150-500 Ron
 • Pret consultatie 150-500 Ron
 • Medici dermatologi foarte bine pregatiti si cu experienta
 • Consultatiile cu bilet de trimitere sunt gratuite
 • Servicii diverse si profesioniste
 • Organizare deficitara in privinta programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de dermatologie din Drumul Taberei

In cele ce urmeaza vor fi prezentate trei clinici si cabinete de dermatologie din Drumul Taberei la care apeleaza bucurestenii din sectorul 6, dar si din alte zone, pentru a fi tratati in conditii foarte bune:

1. Skin Medspa

La Skin Medspa Drumul Taberei pielea se simte rasfatata, pentru ca acest centru medical este dedicat exclusiv celui mai mare organ al corpului. Serviciile oferite tin de sanatatea, ingrijirea si infrumusetarea pielii. In cadrul cabinetului de dermatologie sunt prezente dr. Iuliana Circu, medic specialist dermatologie si dr. Oana Ionescu-Bozdog, medic primar dermatolog. In cadrul cabinetului sunt tratate problemele clinice, inclusiv de dermatologie pediatrica si sunt puse la dispozitie si tratamente de dermatologie estetica.

O consultatie la dermatologie costa 50-180 de lei, iar preturile tratamentelor dermatologice variaza intre 15 si 620 de lei.

In mediul online, parerile exprimate de cei care au mers la acest centru medical din Bucuresti pentru consultatii sau tratamente sunt unele de apreciere. Oamenii considera ca personalul este foarte bine pregatit, avand in vedere ca tratamentele faciale si corporale efectuate au dat rezultatele asteptate. In plus, foarte multi clienti spun ca aici s-au simtit apreciati, rasfatati si tratati cu toata amabilitatea.

Vezi parerile pacientilor despre Skin Medspa
Vezi Pareri

2. Clinica RomGerMed

Grupul medical RomGerMed a fost infiintat in anul 1999, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata serviciilor medicale. Misiunea sa este sa ofere in fiecare zi servicii medicale accesibile, dar la cele mai inalte standarde. Clinica din Drumul Taberei pune la dispozitie o gama vasta de servicii, in cadrul ambulatoriului de specialitate, printre care si de dermatologie. Medicii din cadrul acestei specialitati efectueaza si consultatii online.

Tariful pentru o consultatie la este de 200 de lei.

Cei care au ajuns la clinica RomGerMed au pareri impartite in legatura cu experientele traite. Unii sunt de parere ca ar mai trebui sa se faca investitii in aceasta locatie. De asemenea sunt nemultumiri legate de faptul ca nu sunt respectate programarile si ca organizarea nu este una eficienta, nici pentru personal, nici pentru pacienti. La capitolul aspecte pozitive, oamenii au mentionat: amabilitatea asistentelor, curatenia si faptul ca se poate opta pentru transmiterea rezultatelor analizelor pe e-mailul pacientului.

3. Dali Medical

Centrul Dali Medical din Drumul Taberei, Bucuresti ofera servicii medicale la standarde inalte. Dermatologia este una dintre specialitatile de top de la acest centru. Dr. Liana Manolache, medic primar dermatovenerolog la aceasta clinica este doctor in medicina, avand multiple competente: homeopatie, dermato-cosmetologie, laser in dermatologie. De asemenea, dr. Monica Nita, medic primar dermatovenerolog, cu competenta in dermato-cosmetologie si laser in dermatologie completeaza tabloul performantei in serviciile acestei specialitati. Clinica are contract cu CAS Bucuresti pentru a elibera retete gratuite sau compensate.

Un consult dermatolog la medicul primar costa aici 150 de lei. Pentru o consultatie prioritara, la cerere, fara programare, costul este de 500 de lei.

Pacientii acestei clinici si-au manifestat pe internet parerile in legatura cu serviciile pe care le-au primit. Majoritatea nu contesta calitatea si buna pregatire a cadrelor medicale, dar spun ca sistemul de programari este ineficient de multe ori. Unii dintre cei care au lasat un review la aceasta clinica au spus ca au sunat la receptie si nu li s-a raspuns nici dupa mai multe incercari.

Concluziile noastre

Pentru a fi multumit de experienta intr-un cabinet de dermatologie din Drumul Taberei, trebuie sa alegi cu atentie, dupa ce te informezi asupra medicilor si a clinicii respective. Vizita la dermatolog ar trebui sa fie efectuata in fiecare an, cel putin o data, pentru a tine sub control sanatatea pielii si a putea lua la timp masurile necesare in cazul in care apar probleme.