Meniu

Dermatologie Fagaras

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cadrul unei examinari detaliate, un dermatolog din Fagaras iti poate confirma faptul ca ai o piele sanatoasa sau poate identifica afectiunile in stadiu incipient ori avansat, daca este cazul. Monitorizarea regulata a sanatatii pielii este imperativa pentru a preveni riscul de cancer de piele si pentru a depista bolile atunci cand se afla intr-o etapa in care se poate interveni cu usurinta.

Rolul dermatologului este de a preveni, diagnostica si trata afectiunile pielii, parului si unghiilor, iar un numar tot mai mare de medici dermatologi ofera si servicii estetice, pentru imbunatatirea aspectului pielii. In Fagaras, poti gasi o clinica unde sa beneficiezi atat ce consultatii, cat si de diverse proceduri dermatologice la tarife accesibile.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
150-180 Ron
  • Pret consultatie 150-180 Ron
  • Tarife accesibile
  • Prezenta in mai multe orase
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un bun dermatolog in Fagaras?

Daca locuiesti in Fagaras si cauti un dermatolog cu experienta, pentru un control de rutina sau pentru a primi un tratament eficient impotriva bolii dermatologice cu care ai fost diagnosticat, poti alege o unitate medicala care ofera servicii din aceasta ramura medicala si care se afla in apropierea ta. In continuare, poti vedea care este cea mai buna optiune a pacientilor din acest oras:

RMN Diagnostica

In cadrul acestui centru medical integrat, pacientii din Fagaras pot beneficia de investigatii complete din domeniul dermatologiei. Policlinica a debutat pe piata serviciilor medicale inca din 2007, fiind prezenta in mai multe orase din tara si avand obiectivul de a asigura cea mai buna oferta de servicii si investigatii medicale.

In ceea ce priveste pretul unei consultatii dermatologice, tariful este de 180 lei. In cazul copiilor cu varsta sub 15 ani, pretul este de 150 lei. Acelasi tarif de 150 lei este valabil si pentru pensionari.
Parerile pacientilor sunt pozitive, iar cativa dintre acestia au notat clinica in mediul online prin calificative maxime, fiind multumiti de serviciile oferite.

Vezi parerile pacientilor despre RMN diagnostica
Vezi Pareri

Concluzii

Persoanele care locuiesc in Fagaras se pot adresa unui medic dermatolog din apropiere atunci cand observa schimbari neobisnuite ale aspectului si texturii pielii, parului sau unghiilor. Dermatologul este specialistul care se ocupa de recomandarea unor tratamente medicale si produse dermatologice, in functie de problema depistata si de gravitatea acesteia.

Alunitele care isi schimba aspectul, acneea, petele aparute la nivelul tenului, eczemele sunt cateva dintre cele mai frecvente situatii in care trebuie sa vezi cat mai repede un specialist. Chiar daca nu ai astfel de probleme, medicii recomanda controlul periodic pentru a confirma sanatatea pielii si anexelor sale, ca parul si unghiile.