Meniu

Dermatologie Floresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa mergi la un cabinet de dermatologie in Floresti? Daca medicul ti-a recomandat o astfel de consultatie sau daca iti faci griji ca ai putea suferi de o afectiune dermatologica, nu trebuie sa amani vizita la un specialist. Acesta se ocupa de diagnosticare si de tratament, iar daca problema este descoperita in stadiu incipient sansele de vindecare rapida sunt mai mari.

Pielea si anexele sale trebuie verificate periodic, inclusiv daca nu ai simptome care ar putea indica debutul unei afectiuni la nivelul acestor zone ale corpului. Dermatologul este persoana competenta sa diagnosticheze aceste boli si sa recomande pacientilor tratamentul sau interventia care li se potriveste.

Top clinici si cabinete de dermatologie in Floresti

Locuitorii din Floresti pot alege dintre cateva clinici specializate in dermatologie, unde pretul consultatiei este accesibil si calitatea serviciilor este apreciata de pacienti. Tabelul prezentat in continuare surprinde numele acestor clinici si detalii care i-ar putea interesa pe cei care intentioneaza sa isi faca o programare acolo sau care doresc sa compare preturile:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Bright Skin
Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
100 Ron
  • Pret consultatie 100 Ron
  • Dotari moderne
  • Medici cu experienta
  • Pret accesibil
  • Buna comunicare cu pacientii
Derm-A-Estet
180 Ron
  • Pret consultatie 180 Ron
  • Medic cu experienta
  • Pret accesibil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de dermatologie din Floresti

Floresti gazduieste cateva clinici care ofera servicii de dermatologie si la care pacientii pot sa apeleze atunci cand au probleme cu pielea sau anexele ei. Pentru a le simplifica alegerea, clasamentul urmator prezinta detalii importante despre activitatea clinicilor si tarifelor pe care le practica:

1. Bright Skin

O optiune de cabinet specializat in dermatologie, caruia pacientii din Floresti se pot adresa pentru consultatii si tratamente, este Bright Skin. In 2017, clinica si-a inaugurat un nou sediu in care dotarile se aliniaza la standarde europene si si-a extins colectivul. Aici activeaza o echipa de medici cu experienta vasta in sfera dermatologiei si dermato-esteticii.

O consultatie costa 200 de lei la aceasta clinica, iar pretul pentru un control este de 100 lei.

Mai multi pacienti recomanda serviciile clinicii, afirmand prin recenzii in mediul online ca au avut o experienta placuta. Acestia apreciaza atitudinea personalului, care asculta activ, are foarte multa rabdare si comunica excelent cu pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre Bright Skin
Vezi Pareri

2. Derm-A-Estet

Derm-A-Estet este urmatoarea optiune pe care o ai daca locuiesti in Floresti si ai nevoie de o programare la dermatologie. Aici isi desfasoara activitatea dr. Andrea Csillik, medic primar dermatolog cu experienta vasta in domeniu, acumulata in clinici din Cluj Napoca si Budapesta.

Pretul unei consultatii este de 180 de lei.

In ceea ce priveste opiniile pacientilor, acestia se arata multumiti de experienta pe care au avut-o in cadrul cabinetului de dermatologie.

Concluzii

In Floresti, pacientii de toate varstele au acces la servicii variate de dermatologie si nu trebuie sa plece in alta localitate pentru a gasi un medic bun, cu experienta. Acestia se pot adresa specialistilor pentru diverse probleme ale pielii, care pot sa avanseze rapid daca nu sunt gestionate in timp util si daca nu se intervine cu un tratament corect.