Dermatologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cei care cauta un dermatolog in Iasi pot gasi cativa specialisti de renume in acest domeniu. Dermatologia cuprinde mai multe ramuri: diagnosticul si tratamentul bolilor de piele, de mucoase, de par, al unghiilor si al bolilor cu transmitere sexuala (venerologie), interventii dermato-estetice, chirurgia dermatologica etc. Pentru oricare dintre aceste nevoi exista o rezolvare la dermatologie in Iasi, atat cu bilet de trimitere, cat si fara.

Informatii utile dermatolog Iasi

In acest tabel, iti aratam care sunt clinicile unde poti gasi un dermatolog in Iasi si ce servicii sunt oferite de acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Derma Clinique
Badge-Specializare-Principala
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Servicii diverse de dermatologie medicala si chirurgicala
 • Sunt tratati si adultii, si copiii, astfel ca pot merge aici si cei care cauta un dermatolog pediatru in Iasi
 • Consultatii online
 • Unii oameni spun ca preturile sunt mari
Lauderma
Clinica-Verificata
150-200 Ron
 • Pret consultatie 150-200 Ron
 • Locatie noua, moderna
 • Este disponibil si un dermatolog pentru copii
 • Tratamente si aparate noi
 • Sunt nemultumiri legate de pretul si rezultatele unor tratamente
Niculescu Derma
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Medic bine pregatit, doctor in Stiinte medicale
 • Contract cu Casa OPSNAJ
 • Dermatologie pentru copii si adulti
 • Unii oameni spun ca medicul nu este intotdeauna amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un dermatolog in Iasi

Daca te afli in cautarea unui dermatolog in Iasi, esti pe punctul de a-l gasi pe cel mai bun! Consulta numele de mai jos, vezi ce servicii sunt oferite si la ce preturi, dupa care poti lua o decizie inspirata:

1. Derma Clinique

Aceasta clinica de dermato din Iasi a aparut pe piata din dorinta de a le oferi oamenilor servicii diverse de dermatologie medicala si chirurgicala. Avand o experienta mai mare de 18 ani in dermato-venerologie, dermato-oncologie, dermato-cosmetica si urgente medicale, conf. univ. dr. Gabriela Stoleriu, alaturi de colaboratorii sai, si-a propus sa ofere un nou concept de servicii in domeniul sanatatii si frumusetii pielii, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Dr. Stoleriu este medic primar dermato-venerolog, doctor in medicina si cu atestat in dermato-cosmetologie.

Pretul unei consultatii la Derma Clinique este de 200 de lei. Sunt oferite si servicii online, pentru accesibilitatea pacientilor.

Unii dintre pacientii acestui cabinet de dermato-venerologie din Iasi au spus ca sunt multumiti de modul cum au fost tratati si de rezultatele tratamentelor. Au fost enumerate: atentia, amabilitatea, rabdarea si profesionalismul medicilor. Unii pacienti au spus ca au venit din alt judet pentru a fi tratati aici. Altii au insa unele nemultumiri, legate de preturi, de asistente, dar si de faptul ca nu se respecta intotdeauna programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Derma Clinique
Vezi Pareri

2. Lauderma

Lauderma pune la dispozitia clientilor servicii medicale de diagnostic si tratament in dermatovenerologie Iasi, servicii dermatoestetice, chirurgie dermatologica. Tot aici este disponibil si un dermatolog pentru copii Iasi, ce ofera diagnostic si tratament in bolile pielii, parului si unghiilor copiilor.

Tariful unei consultatii la Lauderma este de 150-200 de lei.

Unele persoane tratate aici au spus ca au fost intampinate cu amabilitate si cu profesionalism de catre medici si ca le-a fost rezolvata problema cu rapiditate. Sunt insa si oameni nemultumiti de faptul ca, desi au venit cu bilet de trimitere au fost nevoiti sa achite o suma de bani. In plus, unii nu au fost multumiti nici de rezultatele tratamentelor.

3. Niculescu Derma

Niculescu Derma este un cabinet de dermatologie din Iasi unde sunt oferite consultatii si tratamente in domeniul dermato-venerologiei, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Dr. Alexandru Niculescu este medic primar dermato-venerologie, doctor in Stiinte Medicale, fiind totodata si membru al Academiei Europene de Dermatologie, dar si al Academiei Europene de Pediatrie Dermatologica.

O consultatie la Niculescu Derma costa 200 de lei.

Cei care au ajuns in cabinetul acestui dr. dermatolog din Iasi spun ca medicul este un profesionist desavarsit, care nu a uitat sa fie om, inainte de toate. Potrivit review-urilor, medicul le raspunde pacientilor sai oricand la telefon sau la mesaje, fiind foarte amabil si deschis. Sunt insa si pareri care afirma ca diagnosticul primit nu a fost cel potrivit si ca doctorul nu este intotdeauna o persoana amabila.

Concluziile noastre

Un dermatolog, in Iasi si oriunde in tara si in lume, trebuie sa fie un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, atent la nevoile persoanei din cabinetul sau si deschis sa colaboreze cu aceasta. Poti gasi un astfel de specialist printre medicii dermatologi din Iasi, avand in vedere ca sunt oameni bine pregatiti, unii dintre ei fiind doctori in Medicina si cu o bogata experienta in domeniul dermatologiei.