Meniu

Dermatologie Lugoj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca este vorba de o problema de piele, a unghiilor, a parului, fie de o problema a mucoaselor adiacente (din cavitatea bucala sau a organelor genitale), fiecare dintre acestea se trateaza la dermatolog. Lugojul, chiar daca este un oras mic din Timis, se afla pe harta acestei specialitati medicale cu cateva clinici si cativa medici foarte bine cotati.

Din acest articol poti afla la ce cabinet de dermatologie din Lugoj poti merge cand ai o problema de sanatate sau pentru o examinare de rutina, ce este recomandata cel putin o data pe an.

Dermatolog Lugoj: informatii utile despre clinicile din acest oras

In tabelul de mai jos sunt prezentate informatii utile pentru cei care sunt in cautarea unui dermatolog in Lugoj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
200-335 Ron
  • Pret consultatie 200-335 Ron
  • Policlinica moderna
  • O gama vasta de servicii medicale
  • Preturi mai mari ca in restul clinicilor
Dr. Isak George
180 Ron
  • Pret consultatie 180 Ron
  • Ofera si consultatii la distanta
  • Medic cu o bogata experienta in domeniu
Dr. Erdely Iosif
180 Ron
  • Pret consultatie 180 Ron
  • Gama vasta de servicii medicale dermatologice
  • Sunt oferite si tratamente cosmetice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Lugoj unde poti gasi un dermatolog bun

Orice persoana care are o problema de sanatate de natura dermatologica isi doreste sa fie tratata de cel mai bun dermatolog. In Lugoj, sunt cateva clinici si cabinete medicale in care isi desfasoara activitatea doctori cu o experienta bogata in acest domeniu.

Iata spre ce clinici iti poti indrepta atentia, in cazul in care vrei o consultatie la dermatologie in Lugoj:

1. Regina Maria – Policlinica Lugoj

Pentru romani, Regina Maria este un nume cu rezonanta in ceea ce priveste serviciile medicale private de calitate. In Policlinica din Lugoj sunt puse la dispozitie diverse specialitati, printre care si dermatologie. In acest cabinet isi desfasoara activitatea dr. Grecu Adelina Micsa, medic specialist dermatovenerologie, cu competente in ecografie. Pe langa consultatii, dr. Grecu mai efectueaza multe alte proceduri si tratamente de specialitate.

Pretul unui consult la dermatologie este de 200 de lei. Consultul in urgenta costa 310 lei, iar consultul la domiciliu are un tarif de 335 lei.

Parerile oamenilor sunt, in general, unele laudative la adresa acestei policlinici. Sunt apreciate in special: atitudinea politicoasa a personalului, atmosfera profesionista, siguranta sanitara, curatenia. Sunt si persoane care nu sunt impresionate de serviciile de aici, motivand ca dureaza mult pana se face o programare sau ca preturile sunt prea mari fata de restul clinicilor.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria – Policlinica Lugoj
Vezi Pareri

2. Dr. Isak George

Dr. George Isak acorda consultatii si tratamente personalizate pentru afectiunile dermatologice, atat in cadrul cabinetului din Lugoj, cat si de la distanta, prin telefon sau online. Dr. Isak a studiat dermatovenerologie la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara.

Tariful unui consult dermatologic la dr. Isak George este de 180 de lei.

Persoanele care au optat pentru serviciile acestui cabinet de dermatologie din Lugoj sunt, in general, multumite, daca analizam review-urile postate in mediul online. Medicul este recomandat de catre fostii pacienti, fiind considerat un medic competent, care isi face meseria cu profesionalism.

3. Dr. Erdely Iosif

Dr. Erdely Iosif este medic primar dermato-venerologie cu competenta in dermatocosmetologie. In cadrul cabinetului sunt oferite consultatii, tratamente dermato-venerologice, dar si tratamente cosmetice. Tot in acest cabinet se poate depista cancerul de piele, prin dermatoscopie, si se pot trata si leziunile vasculare.
Pretul unui consult dermatologic in cadrul acestui cabinet este de 180 de lei.

Pacientii care au fost tratati de domnul doctor Erdely Iosif sunt multumiti de experienta pe care au avut-o in acest cabinet.

Concluziile noastre

Este foarte important sa ajungi la un medic bun atunci cand ai o problema de sanatate, iar un dermatolog, in Lugoj, iti poate oferi o experienta placuta, daca il alegi conform nevoilor si asteptarilor tale si informandu-te asupra activitatii profesionale. Articolul de fata isi propune sa te ajute sa alegi un medic bun si sa primesti, in cabinetul sau, tot ajutorul de care ai nevoie.