Meniu

Dermatologie online

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Telemedicina a capatat o foarte mare amploare si in Romania, in ultimii ani, iar printre specialitatile cele mai populare este cea de dermatologie online.

Sunt eficiente aceste servicii de la distanta in ceea ce priveste monitorizarea sau diagnosticarea unei afectiuni dermatologice? Raspunsul este categoric DA. Sunt multe probleme cutanate ce pot fi evaluate dintr-o simpla privire a unui specialist avizat, cu o buna pregatire si cu o vasta experienta. Asa ca nu privi cu prejudecati aceasta experienta, ci bucura-te ca ai ocazia sa fii tratat de la distanta, fara efort si fara timp irosit pe la usile cabinetelor!

Cat costa o consultatie de dermatologie online?

Serviciile de dermatologie online difera de la o clinica la alta, la fel si costurile acestora. Din tabelul de mai jos poti afla informatii utile despre consultatiile de la distanta la care au acces pacientii din Romania:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Getvig Health
Clinica-Verificata
125-190 Ron
 • Pret Consultatie online 125-190 Ron
 • Platforma sigura si intuitiva
 • Numeroase specialitati medicale
 • Numerosi medici dermatologi
 • Preturi apropiate de cele din cabinetele traditionale
Derma 360
230-250 Ron
 • Pret Consultatie online 230-250 Ron
 • 4 medici specialisti si primari ofera consultatii online
 • Experienta si profesionalism
 • Consult video de la distanta
 • Posibilitati restranse pentru consultatii de la distanta (in anumite zile si la anumite ore)
Avra Institute
180 Ron
 • Pret Consultatie online 180 Ron
 • Profesionisti cu experienta
 • Consultatii online de dermatologie prin diverse modalitati de comunicare
 • Consultatia online se finalizeaza cu diagnostic si schema terapeutica
 • Se poata anula sau reprograma consultatia online cu 24 de ore inainte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor ce ofera servicii de dermatologie online

In cele ce urmeaza iti vom prezenta un top 3 al clinicilor ce ofera consultatii de dermatologie online in Romania. Citeste cu atentie prezentarile si parerile oamenilor, pentru a putea lua o decizie inspirata:

1. Getvig Health

Getvig Health este un portal ce te directioneaza catre profesionisti in medicina si terapie ce ofera consultatii medicale online, printre care si de dermato-venerologie. Daca prezinti semne ce indica o potentiala afectiune dermatologica sau venerologica, poti accesa aceasta platforma, unde vei descoperi profesionisti in dermatologie, unii dintre ei cu o experienta indelungata, de peste 20 de ani, altii la inceputul carierei, dar la curent cu posibilitatile actuale in materie de diagnostic si tratament. Posibilitatile puse la dispozitie pentru a beneficia de opinia unui expert sunt: prin apel video, consultatie prin chat sau prin e-mail.

Tariful pentru o consultatie online la Getvig Health variaza, in functie de medicul selectat, de la 125 la 190 de lei. Durata unei consultatii este de 30 de minute.

Cei care au optat pentru serviciile de telemedicina furnizate de aceasta platforma se declara multumiti de alegerea facuta, motivand ca medicii sunt prompti, amabili si profesionisti. In plus, clientii sunt cei mai incantati de faptul ca pot obtine o opinie avizata asupra problemelor de sanatate fara sa mai fie nevoie sa se deplaseze la cabinet, prin intermediul unei platforme sigure si intuitive, care le faciliteaza experienta si o face sa fie una confortabila.

Vezi parerile pacientilor despre Getvig Health
Vezi Pareri

2. Derma 360

Medicii de la clinica Derma 360 au certificari nationale si internationale, ce-i califica pentru prevenirea, diagnosticul si tratamentul bolilor de piele, unghii si par. Cadrele medicale participa constant la cursuri de supraspecializare in tara si in strainatate, au experienta relevanta si sunt dedicate misiunii lor, astfel ca pot obtine rezultate optime in tratarea tuturor afectiunilor pentru care li se cere ajutorul in clinica sau prin videoconsultatie. In acest ultim caz, poti alege dintre patru medici primari si specialisti, in functie de pregatirea acestora, dar si de data si intervalul orar la care sunt disponibili, informatii pe care le vei gasi in platforma special creata in acest scop.

Tarifele pentru o consultatie online de dermatologie la unul dintre medicii Derma 360 sunt: la medicul specialist – 230 de lei, iar la medicul primar – 250 de lei.

Majoritatea celor care au apelat la aceasta clinica pentru a se trata spun ca serviciile sunt unele de buna calitate, atat in ceea ce priveste consultatiile la cabinet, cat si pe cele online. Oamenii au descoperit personal profesionist, care isi face treaba cu promptitudine si cu amabilitate. Un minus al consultatiilor online ar fi ca nu exista disponibilitate a specialistilor pentru ele decat in anumite zile si in anumite ore.

3. Avra Institute

De peste 25 de ani, la Avra Institute sunt oferite tratamente precise, inovatoare, pentru slabit, reintinerire sau remodelare. Printre serviciile puse la dispozitie de aceasta clinica, se numara si cel de teledermatologie. In cadrul acestuia, isi desfasoara activitatea dr. Adelina Vasilescu-Dianu, medic specialist dermatologie. Consultatia se desfasoara pe Whatsapp, Zoom sau Facetime. Ii poti furniza medicului si analize sau poze ale leziunilor cutanate inainte de desfasurarea efectiva a consultatiei. La finalul consultatiei, persoana va primi un diagnostic si schema terapeutica aferenta, precum si sfaturi dermatologice de rutina zilnica si despre produsele potrivite.

Durata unei consultatii online de dermatologie la AVRA este de maximum 25 de minute, iar pretul este de 180 de lei. Dupa maxim 30 de zile de la consultatie, urmeaza un control online, care costa 90 de lei.

Multi dintre oamenii care au beneficiat de serviciile acestei clinici sunt multumiti de experienta, declarand ca acesta este locul lor preferat pentru un act medical de calitate si pentru relaxare. Personalul profesionist si amabil este cel care le ofera clientilor siguranta, incredere si rezultate bune, indiferent de tratamentele sau procedurile pentru care opteaza. Sunt si persoane nemultumite, in principal din cauza customer service.

Concluziile noastre

O consultatie de dermatologie online te poate ajuta sa afli, de la distanta, fara sa iesi din casa, doar prin intermediul unui telefon mobil conectat la internet, care este problema care te macina si ce este de facut pentru a o remedia.

Platformele bine puse la punct ale clinicilor care ofera consultatii online sunt de un real ajutor in acest sens, oferind pasi intuitivi pentru programare si informand asupra modului cum decurge consultatia de la distanta. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti cu atentie informatiile prezentate in rubrica respectiva si sa urmezi indicatiile.