Meniu

Dermatologie pediatrica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parintii care sunt in cautarea unui cabinet de dermatologie pediatrica in Iasi pot alege dintre cele trei clinici pre care le vom prezenta in acest articol. In aceste locatii, conditiile sunt moderne, dotarile sunt de ultima ora, iar specialistii sunt bine pregatiti pentru a interactiona cu cei mici si a le trata problemele cutanate.
Asadar, daca esti in cautarea unui dermatolog pediatru in Iasi, te invitam sa citesti in continuare pentru a vedea unde anume il poti gasi si cat costa o consultatie.

Cat costa o consultatie de dermatologie pediatrica in Iasi?

Pretul unei consultatii de dermatologie pediatrica in clinicile din Iasi variaza putin, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Enso Clinic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Programari rapide
 • Abordare multidisciplinara
 • Tratamente complete
 • Medici cu traininguri in afara tarii
 • Dermatologie pentru copii si adulti
 • Servicii de chirurgie plastica
Lauderma
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii de dermatologie pentru intreaga familie
 • Aparatura ultramoderna
 • Ecografii de inalta frecventa
 • Videodermatoscopii
 • Personal cu experienta
 • Nu se respecta programarile
Arcadia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • In contract cu CAS
 • Dermatologie pentru copii si pentru adulti
 • Aparatura moderna
 • Timp mare de asteptare
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care au servicii de dermatologie pediatrica in Iasi

Am identificat trei clinici in Iasi cu servicii de dermatologie pediatrica, astfel ca daca ai nevoie de o consultatie si un tratament dermatologic pentru copilul tau, este bine sa stii cateva lucruri despre ele pentru a lua cea mai buna decizie!

1. Enso Clinic

Enso Clinic Iasi ofera acces la servicii de dermatologie pediatrica sau pentru adulti si de chirurgie plastica, manifestand o atentie speciala catre nevoile pacientului. Medicii de aici lucreaza intr-o echipa in care se pune accent pe colaborare si abordare multidisciplinara. In cadrul departamentului de dermatologie pediatrica activeaza doctori cu experienta, iar cele mai intalnite afectiuni tratate in cabinet sunt: dermatita atopica, infectiile cutanate, si genodermatozele. Medicii de la Enso Clinic sunt recunoscuti pentru profesionalismul lor si pentru traingurile efectuate in strainatate.

Pretul pentru o consultatie de dermatologie pediatrica este de 250 de lei.

Multi spun ca in aceasta clinica sunt oferite servicii de excelenta in dermatologie, datorita medicilor bine pregatiti si cu o experienta care depaseste granitele tarii. Sunt apreciate si serviciile de dermatologie pentru copii, parintii laudand modul cum doctorii interactioneaza cu cei mici pentru a le rezolva problemele de sanatate si a face din aceasta experienta una deloc traumatizanta.

Vezi parerile pacientilor despre Enso Clinic
Vezi Pareri

2. Lauderma

Cabinetul dermatologic Lauderma din Iasi ofera atat servicii de dermatologie pentru copii, cat si pentru adulti: dermatologie generala, pediatrica, estetica, venerologie, chirurgie dermatologica. In clinica functioneaza aparatura ultramoderna, cu ajutorul careia sunt diagnosticate si tratate numeroase afectiuni cutanate: ecografii de inalta frecventa, microCamera, tratamente IPL, videodermatoscopii, laser fractional CO2 etc.

Pretul unei consultatii de dermatologie pediatrica este de 230 de lei.

Opiniile exprimate pe internet in legatura cu aceasta clinica sunt destul de impartite. Unele vorbesc despre experiente fericite, in care medicii si-au dat tot interesul si au obtinut rezultate foarte bune. Altele arata ca iesenii au avut parte de o atitudine neprofesionala din partea personalului sau ca nu se respecta programarile.

3. Arcadia

Arcadia Health & Beauty este un centru cu numeroase servicii: dermatologie copii Iasi, dermatologie adulti, cardiologie, chirurgie generala, recuperare medicala, radiologie, ortopedie, maternitate. In cadrul departamentului pentru copii se trateaza infectiile microbiene cutanate, micoza parului, verucile, dermatita de scutec, acneea si multe alte probleme ale bebelusilor, copiilor si adolescentilor.

Pretul unei consultatii de dermatologie pentru copii este de 250 de lei.

Sunt multe aspecte pozitive pe care pacientii le-au sesizat la aceasta clinica: personal medical bine pregatit, aparatura moderna, numeroase specializari si servicii medicale, faptul ca multe proceduri si consultatii sunt gratuite, datorita colaborarii cu CAS Iasi. In schimb, sunt si opinii care relateaza experiente nefericite din cauza: intarzierilor peste ora de programare, preturilor mari sau a personalului necomunicativ.

Concluziile noastre

Stim ca vrei pentru copilul tau cel mai bun serviciu de dermatologie pediatrica din Iasi si tocmai din acest motiv ti-am prezentat clinicile care merita atentia ta, din punct de vedere al specialistilor, al dotarilor si al raportului calitate-pret.

Inainte de a alege un dermatolog copii in Iasi la care sa mergi impreuna cu bebelusul, copilul sau adolescentul tau, reciteste aceste informatii, pentru a merge cu „temele facute” si a sti la ce sa va asteptati.