Meniu

Dermatologie pediatrica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci o programare la un cabinet de dermatologie pediatrica in Ploiesti? In continutul acestui articol, vei vedea care sunt cele mai bune optiuni de clinici unde copilul tau poate beneficia de ingrijiri medicale calitative, de un diagnostic precis si tratament corect.

Printre cele mai frecvente afectiuni dermatologice la copii se numara dermatita si acneea. Daca micutul tau prezinta leziuni la nivelul pielii, mancarime sau daca are alte simptome ce ar putea indica existenta unei afectiuni din sfera dermatologica, este important sa mergeti in timp util la medic. Exista clinici care ofera servicii de dermatologie pentru copii in Ploiesti si pe care le poti alege atunci cand iti doresti ingrijiri de calitate pentru copilul tau.

Cat costa o consultatie de dermatologie pediatrica in Ploiesti?

Pentru a afla daca micutul tau sufera de o afectiune la nivelul pielii, unghiilor sau parului, poti face o programare la un cabinet specializat in dermatologie pediatrica, pe care il poti gasi si in Ploiesti. Vezi mai jos care este pretul unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neo Dermaskin
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate impecabila
 • Medici profesionisti
 • Asistente amabile
 • Empatie si rabdare
 • Atentie la detalii
MedLife Lotus
230 Ron
 • Pret consultatie 230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interactiune buna medic-pacient
 • Personal bine pregatit si implicat
 • Saloane curate si moderne
 • Uneori programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica specializata in dermatologie pediatrica in Ploiesti?

Ca sa iti fie mai usor sa gasesti o clinica specializata in dermatologie pediatrica in orasul Ploiesti, am alcatuit un clasament in care sunt prezentate cateva informatii ce te vor ajuta sa iti dai seama daca unitatea medicala corespunde asteptarilor tale:

1. Neo Dermaskin

La capitolul dermatologie pediatrica, Neo Dermaskin este o alegere de top in randul parintilor din Ploiesti. Pacientii beneficiaza de consultatii si investigatii, precum si de tratamente moderne dermatologice. Pentru ca sanatatea pielii reprezinta o prioritate, cadrele medicale folosesc echipamente performante, care cresc eficienta tratamentelor. Personalul este bine instruit si poate gestiona orice problema medicala de ordin dermatologic. Exista o preocupare constanta pentru actualizarea aparaturii si cresterea calitatii serviciilor.

La Neo Dermaskin, consultatia initiala la medic primar sau medic specialist costa 200 lei.

Calitatea serviciilor de la Neo Dermaskin este impecabila, asa cum subliniaza mai multi pacienti in recenziile lor. Acestia spun ca medicii sunt profesionisti si lauda echipa de asistente medicale pentru amabilitate. De asemenea, cativa pacienti mentioneaza ca activitatea din clinica este coordonata de catre un medic cu experienta, care este atent la detalii si da dovada de empatie, respect si rabdare fata de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Neo Dermaskin
Vezi Pareri

2. Spital MedLife Lotus

Spitalul MedLife Lotus este o alta locatie din Ploiesti pe care o poti alege pentru consultatia de dermatologie pediatrica. Spitalul a fost infiintat in anul 2004 si de atunci continua sa se dezvolte, investind in echipamente medicale performante si diversificand gama de servicii. Siguranta si calitatea actului medical sunt obiective principale pentru intregul personal al spitalului, care actioneaza in raport cu nevoile individuale ale fiecarui pacient. In 2019, Spital Lotus s-a alaturat grupului MedLife, cu prezenta consolidata pe tot teritoriul Romaniei.

Consultatia la medic specialist in dermatologie costa 230 lei.

In mediul online, sute de pacienti au scris despre experienta avuta la Spital Lotus, iar parerile sunt impartite. Pe de o parte, multi pacienti recomanda spitalul si se declara multumiti de servicii si de raportul calitate-pret. Alte aspecte pe care le noteaza pozitiv sunt interactiunea cu medicii, care sunt descrisi ca fiind profesionisti si implicati. Personalul de la receptie este amabil, iar saloanele sunt curate si moderne. Pe de alta parte, exista si pacienti nemultumiti. Ei spun ca au asteptat destul de mult, desi aveau programare, unii dintre acestia mentionand ca preturile sunt mari.

Concluzii

Daca locuiesti in orasul Ploiesti, poti alege una dintre cele doua clinici prezentate anterior pentru consultatii si tratamente din sfera dermatologiei pediatrice. Este important sa te adresezi medicului atunci cand copilul prezinta chiar si simptome minore ce ar putea indica debutul unei afectiuni dermatologice. Depistate la timp, acestea sunt mai usor de tratat.