Meniu

Dermatologie pediatrica Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parintii care cauta o clinica buna de dermatologie pentru copii in Targoviste pot sa se programeze la cabinetul pe care il vom prezenta in acest articol. Aici, serviciile de dermatologie se adreseaza atat celor mici, cat si celor mari, fiind oferite de medici cu experienta si cu o pregatire solida in acest domeniu.

Citeste in continuare pentru a descoperi unde sa te prezinti cu micutul sau micuta ta atunci cand intampina o problema de sanatate la nivelul pielii, unghiilor, parului sau pentru controale de preventie in Targoviste.

Cat costa o consultatie de dermatologie copii in Targoviste?

Pretul pentru o consultatie de dermatologie copii in municipiul Targoviste poate fi vazut mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Derma Control
Clinica-Verificata
160-180 Ron
  • Pret Consultatie 160-180 Ron
  • Dermatologie pediatrica si dermatologie pentru adulti
  • Medici cu experienta
  • Cabinet modern
  • Aparatura de ultima generatie
  • Proceduri de dermatochirurgie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Exista o clinica de dermatologie copii in Targoviste?

Exista o clinica de dermatologie cu servicii de dermatologie pentru copii in orasul Targoviste. Poti afla in continuare mai multe informatii utile despre ea:

Derma Control

Clinica Derma Control din Targoviste, infiintata in 2017, ofera servicii de dermatologie pentru copii si pentru adulti. Medicii dermatologi cu experienta pot diagnostica peste 3000 de afectiuni cutanate, de par sau unghii, indiferent de varsta pe care o au pacientii. In plus, in aceeasi clinica sunt oferite si servicii de dermatoestetica, prin injectari de toxina botulinica si acid hialuronic si terapii laser. De asemenea, se efectueaza si proceduri de dermatochirurgie, prin intermediul unei echipe alcatuite din: chirurg plastician, medic dermatolog si anatomopatolog. Consultatiile de dermatologie pediatrica sunt efectuate atat de catre un medic primar, cat si de un medic specialist, in functie de preferintele pacientilor.

Consultatia de dermatologie pediatrica are un tarif de 180 de lei, la medicul primar si de 160 de lei la medicul specialist dermatolog.

Pe internet, aceasta clinica se bucura de numeroase aprecieri din partea pacientilor. Oamenii declara ca medicii sunt priceputi, implicati si bine pregatiti, atat din punct de vedere profesional, cat si in ceea ce priveste relatiile cu pacientii mici sau mari. In plus, targovistenii mai puncteaza si ca aparatura este de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Derma Control
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In aceasta clinica sunt oferite si consultatii si tratamente de dermatologie pentru copii in Targoviste. Astfel, copiii si adolescentii pot merge la specialist cu incredere ori de cate ori au o afectiune dermatologica sau pentru vizite de preventie.

Pe langa serviciile de dermatologie pediatrica, in aceeasi clinica sunt puse la dispozitie si servicii de dermatologie clinica pentru adulti, de dermatoestetica sau dermatochirurgie.