Meniu

Dermatologie Roman

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de dermatologie din Roman se adreseaza pacientilor care vor sa isi faca periodic un control de rutina, asa cum este indicat de specialisti, precum si celor care sufera deja de afectiuni acoperite de aceasta ramura medicala si au nevoie de un tratament eficient.

Afectiunile dermatologice pot aparea la orice varsta, iar simptomele sunt uneori evidente. Totusi, pentru a primi o confirmare a diagnosticului, trebuie sa te adresezi numai unui specialist. Poti beneficia de servicii calitative in cadrul unui cabinet dermatologic din Roman, oras unde locuitorii au la dispozitie cateva optiuni de unitati medicale ce ofera acest serviciu.

Top cabinete de dermatologie in Roman

Urmatorul tabel isi propune sa simplifice persoanelor din Roman procesul de a alege un cabinet de dermatologie, indiferent ca au nevoie de o simpla consultatie sau un tratament mai complex. Acesta surprinde numele celor mai reputate unitati medicale si alte detalii pe care un potential pacient ar dori sa le stie inainte de a isi face o programare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Med Class
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Servicii decontate de CAS
  • Tarif accesibil pentru consultatie
  • Personal competent
Ghivirigă Ecaterina
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Tratarea unor diferite afectiuni dermatologice
  • Pret accesibil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si cabinete de dermatologie din Roman

Pacientii din Roman se pot orienta catre serviciile unor cabinete de dermatologie din apropierea lor, unde isi desfasoara activitatea medici cu experienta. In continuare, vor fi prezentate mai multe detalii despre optiunile dintre care acestia pot alege:

1. Med Class

Unul dintre locurile in care te poti indrepta pentru consultatii de dermatologie si tratamente in Roman este Med Class, centru medical infiintat in 2008. In componenta sa exista o baza logistica larga (clinica si paraclinica), iar centrul a fost infiintat cu capital exclusiv privat. Centrul este inscris in nomenclatorul unic al unitatilor din Romania cu profil ambulatoriu.

Pretul pentru o consultatie la acest centru este de 150 lei. Pacientii care se prezinta cu bilet de trimitere eliberat de medicul de familie beneficiaza de decontare CAS.

Pacientii apreciaza calitatea serviciilor din aceasta clinica si personalul, pe care il considera competent si pe care il recomanda mai departe. Totusi, exista si persoane care au subliniat faptul ca ora programarii pe care o aveau nu a fost respectata.

Vezi parerile pacientilor despre Med Class
Vezi Pareri

2. Ghivirigă Ecaterina

Locuitorii din Roman pot merge la cabinetul medical specializat Ghivirigă Ecaterina pentru servicii medicale in dermato-venerologie si analize de laborator. Aici pot beneficia de consultatii si tratamente pentru diverse afectiuni cutanate.

Cat despre tarif, pentru o consultatie pacientii vor plati 150 de lei.

Cativa dintre pacienti si-au exprimat in online opinia despre acest cabinet dermatologic din Roman. Cei mai multi dintre acestia l-au notat pozitiv, lucru ce denota ca au avut o experienta buna. Exista si persoane care nu au oferit un calificativ maxim.

Concluzii

Locuitorii din Roman au de ales dintre cateva optiuni avantajoase atunci cand trebuie sa mearga la dermatologie, fara a fi nevoie sa plece din oras. In apropierea lor, pot sa gaseasca un cabinet sau un centru medical unde se ofera si consultatii si tratamente de dermatologie, astfel incat sa gaseasca solutii potrivite pentru afectiunea lor.