Meniu

Dermatologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parerea si recomandarile unui dermatolog din Satu Mare devin o necesitate atunci cand banuiesti ca ai o afectiune in stadiu incipient sau avansat la nivelul pielii, unghiilor, parului sau mucoaselor, dar si atunci cand vrei sa verifici sanatatea pielii, fara sa te confrunti neaparat cu simptome care ar putea sa indice existenta unei boli dermatologice, cum ar fi alunite care isi schimba forma sau eczeme.

Vizita periodica intr-o clinica specializata pe aceasta ramura medicala este recomandata persoanelor de toate varstele, in ideea de prevenire a bolilor si de depistare timpurie atunci cand este cazul. Cabinetele de dermatologie din Satu Mare dispun de echipamente moderne si gazduiesc medici cu experienta, pregatiti sa ofere tratamente personalizate in functie de problema pacientului si de stadiul acesteia.

Top clinici si cabinete unde poti beneficia de serviciile unui dermatolog din Satu Mare

Cand vine vorba despre servicii medicale, alegerea nu este intotdeauna usoara, insa locuitorii din Satu Mare se pot orienta dupa urmatorul tabel atunci cand vor sa gaseasca un dermatolog bun. Redactat astfel incat sa surprinda informatii esentiale despre alegerile de top in materie de clinici specializate in dermatologie, tabelul poate folosi ca punct de plecare in alegerea unitatii medicale care sa raspunda la exigentele unui potential pacient:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Bancea
Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
60 Ron
 • Pret consultatie 60 Ron
 • Gama variata de tratamente dermatologice
 • Tarif accesibil si consultatie gratuita cu bilet de trimitere
 • Act medical de calitate
Clinica Korall
100 Ron
 • Pret consultatie 100 Ron
 • Colectiv medical inalt calificat
 • Tarif accesibil
 • Personal amabil
 • Dificultati in comunicare
West Medica
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Pret consultatie accesibil
 • Comunicare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete si clinici de top unde poti gasi un dermatolog in Satu Mare

Daca vrei sa te adresezi unui dermatolog cu experienta din Satu Mare, fie pentru o examinare amanuntita a pielii sau pentru a primi un tratament impotriva unei afectiuni care se incadreaza in aceasta ramura a medicinei, poti gasi in acest oras cateva clinici si cabinete unde profeseaza medici inalt calificati si unde raportul calitate pret este satisfacator. In continuare, vor fi prezetate alegerile de top si cateva detalii importante care sa te ajute sa faci o alegere inspirata:

1. Dr. Bancea Nicoleta

Una dintre variantele principale ale pacientilor din Satu Mare care au nevoie de serviciile unui dermatolog este dr. Bancea Nicoleta, medic specialist dermatologie-venerologie, care asigura o gama variata de tratamente moderne din aceasta specialitate.

Potrivit listei de tarife, care este disponibila pe site-ul oficial al clinicii, pretul pentru o consultatie dermatologica-venerologica este de 60 de lei. In acest tarif intra consultatia initiala si un control gratuit pe care pacientii il pot face in decurs de o luna. De asemenea, se poate veni cu bilet de trimitere pentru a beneficia de consultatie gratuita.

Asa cum reiese din opiniile pacientilor, exprimate in mediul online, doamna doctor este apreciata pentru profesionalism, calmitate si modul de comunicare. Acestia se arata multumiti de calitatea actului medical si recomanda serviciile mai departe.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bancea Nicoleta
Vezi Pareri

2. Clinica Korall

Daca locuiesti in Satu Mare, Clinica Korall este una dintre locatiile in care poti gasi un dermatolog cu experienta, care ofera servicii medicale variate. In departamentul de dermato-venerologie activeaza un colectiv medical inalt calificat, format dintr-un medic specialist dermato-venerolog si doi medici primari in aceeasi specialitate.

In cadrul acestei clinici, vei plati 100 de lei pentru consultatie.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile medicale din aceasta clinica. Personalul este descris ca fiind amabil si profesionist, dar exista si pacienti care nu au avut o experienta tocmai placuta din cauza problemelor de comunicare.

3. West Medica

O alta optiune foarte buna daca locuiesti in Satu Mare si cauti un dermatolog este West Medica, unde se ofera consultatii medicale ambulatorii in mai multe domenii, serviciile fiind prestate de o echipa multidisciplinara formata din medici specialisti. In cadrul laboratorului din clinica se efectuaza analize si teste uzuale, dar si complexe.

Pretul consultatiei este de 150 de lei la aceasta clinica.

Cativa dintre pacienti si-au exprimat parerile si in mediul online, iar acestea sunt impartite. Exista recenzii pozitive, insa o mare parte dintre pacienti declara ca au avut o experienta neplacuta, motivand prin faptul ca nimeni nu raspunde la telefon si ca serviciile de receptie lasa de dorit.

Concluzii

Persoanele din Satu Mare care vor sa identifice un dermatolog bun trebuie sa urmareasca aceste cerinte: raport calitate pret satisfacator, buna comunicare cu pacientii si act medical la standarde inalte. In acest oras exista unitati medicale ce indeplinesc cele mai exigente cerinte ale unui potential pacient, dar se impune o documentare atenta inainte de a face o alegere.

Intr-un cabinet dermatologic din Satu Mare vei gasi solutii la problemele minore ale pielii, dar vei putea beneficia si de interventii complexe, aferente acestei ramure medicale. Important este sa ceri intotdeauna parerea unui specialist, chiar daca simptomele nu par sa indice o afectiune grava.