Meniu

Dermatologie Sfantu Gheorghe

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie la dermatologie, in Sfantu Gheorghe – Covasna sau in orice zona te afli, este recomandata cel putin o data pe an. Motivul? In acest fel poti descoperi din timp daca ai cancer de piele, iar tratamentul este cu atat mai eficient cu cat este aplicat in primul stadiu al bolii.

Daca vrei sa mergi la un dermatolog in Sfantu Gheorghe, citeste in continuare si vei afla multe detalii care iti sunt de folos: servicii, pret si parerile altor pacienti tratati.

Cat costa o consulatie la dermatologie in Sfantu Gheorghe, Covasna?

In cele ce urmeaza, poti descoperi cateva informatii de interes in legatura cu consultatia de dermatologie in Sfantu Gheorghe:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Gyne Center
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • 11 specialitati medicale
  • Medic dermatolog tanar si bine pregatit
  • Nu exista o sala de asteptare pusa la punct
  • Nemultumiri in legatura cu serviciul de receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce cabinet de dermatologie din Sfantu Gheorghe poti merge?

Stim cu totii ca alegerea unui cabinet, inclusiv a unuia de dermatologie din Sfantu Gheorghe, poate fi destul de dificila si de multe ori, cei interesati au senzatia ca ar fi putut alege mai bine. Pentru a scapa de acest sentiment, te invitam sa descoperi un cabinet de dermatologie din Covasna in care serviciile sunt la standarde superioare de calitate si siguranta:

Gyne Center

Gyne Center este un centru medical de ultima generatie, ce s-a dezvoltat dintr-un cabinet ginecologic privat. Se intinde pe 250 de metri patrati si are o oferta de 11 domenii medicale, printre care si dermatologie. In cadrul acestei specialitati, isi desfasoara activitatea dr. Dénes László.

Tariful pentru o consultatie la dermatolog in Sfantu Gheorghe, la clinica Gyne Center, este de 150 de lei.

Unii dintre pacientii care au fost tratati in acest centru medical si-au exprimat parerile in legatura cu el, pentru a-i ajuta si pe ceilalti sa-si faca o idee asupra serviciilor oferite. In general, opiniile reflecta multumirea oamenilor, insa sunt si persoane care spun ca la serviciul de receptie mai trebuie lucrat, mai ales in ceea ce priveste comunicarea cu pacientii. Nemultumiri sunt legate si de faptul ca pacientii nu beneficiaza de confort, pentru ca nu exista o sala de asteptare bine pusa la punct.

Vezi parerile pacientilor despre Gyne Center
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In Sfantu Gheorghe, o consultatie de dermatologie se poate efectua la cabinetul din cadrul clinicii Gyne Center. Persoanele care au ajuns la acest cabinet se declara in majoritate multumite de tratamentele primite.

Nu uita ca trebuie sa ajungi in fata unui doctor dermatolog cel putin o data pe an, pentru a-ti verifica sanatatea pielii! Pe langa afectiunile cutanate, la dermatolog se mai trateaza si patologiile: unghiilor, parului sau, in cazul unui dermato-venerolog – bolile cu transmitere sexuala.