Meniu

Dermatologie Slobozia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru cei care vor sa ajunga la dermatolog in Slobozia, exista o alternativa buna la sistemul de stat. In cadrul cabinetelor private de dermatologie, oamenii sunt tratati cu rabdare si interes, asa cum este normal intr-o clinica privata moderna, ce-si respecta pacientii.

Daca vei citi in continuare acest articol vei ramane cu o informatie pretioasa pentru tine: la ce cabinet de dermatologie din Slobozia sa mergi atunci cand nevoia te impinge sau cand vrei sa-ti faci un control de rutina.

Cat costa o consultatie la dermatolog in Slobozia

Daca esti interesat cat costa o consultatie la dermatolog in Slobozia sau de alte detalii din acest domeniu, poti citi urmatoarele informatii sintetizate in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Biomed
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
160 Ron
  • Pret consultatie 160 Ron
  • Varietate de servicii medicale
  • Medici bine pregatiti
  • 3 medici dermatologi
  • Interventii dermato-chirurgicale cu laser fractionat
  • Lipsa de organizare
  • Nu se respecta ora programarii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi la dermatolog in Slobozia

Vizita la dermatolog, in Slobozia sau in orice alta zona, este necesara pentru fiecare om, indiferent de varsta. Dermatologia trateaza peste 3000 de afectiuni, localizate la nivelul: pielii, unghiilor, parului sau al mucoaselor gurii si organelor genitale.

Este foarte important sa ai un comportament preventiv in ceea ce priveste sanatatea ta, sa te prezinti la medicul dermatolog pentru controale de rutina sau imediat ce descoperi ceva care nu este in regula. In Slobozia, poti ajunge la o consultatie la clinica pe care ti-o prezentam in cele ce urmeaza:

Biomed

Clinica Biomed a fost fondata in anul 2006, de o familie de medici, si ofera servicii medicale calitative datorita tehnologiei medicale de top ce a fost achizitionata printr-o finantare europeana. Aici functioneaza si un cabinet de dermatologie, in care isi desfasoara activitatea trei medici specialisti in dermatologie si in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Cine vine la dermatolog, in Slobozia, la acest centru medical, beneficiaza de: consultatii dermatologice, tratamente moderne, interventii dermato-chirurgicale cu laser CO2 fractionat, ce are incorporat un sistem de analiza a pielii.

Costul unei consultatii la acest cabinet de dermatologie din Slobozia este de 160 de lei.

Oamenii care au ajuns la acest centru medical se declara multumiti, in principal, de serviciile primite. Cele mai multe aprecieri exprimate in review-urile postate pe internet se refera la medicii bine pregatiti si profesionisti. Sunt si nemultumiri la adresa clinicii, mai ales in ceea ce priveste sistemul de programari si organizarea.

Vezi parerile pacientilor despre Biomed
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Acest articol te va ajuta in cazul in care ai nevoie de un dermatolog in Slobozia. Pastreaza-l in minte si revino sa-l recitesti atunci cand trebuie sa te prezinti la doctor si ai nevoie de o analiza obiectiva asupra cabinetelor din acest oras.