Meniu

Dermatologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cabinetele de dermatologie din Targoviste sunt, in multe cazuri, medici foarte bine pregatiti, care isi ofera serviciile cu profesionalism si daruire. In acest articol te ajutam sa-i descoperi astfel ca, atunci cand ai nevoie sa faci o vizita de verificare a sanatatii pielii sau cand ai o afectiune cutanata, a mucoaselor, a unghiilor sau a parului sa stii la cine sa apelezi.

In articol vei descoperi si un top, din care te poti inspira pentru a identifica un dermatolog, in Targoviste, care sa fie exact ceea ce cauti la un astfel de specialist.

Citeste ce te intereseaza despre cabinetele de dermatologie din Targoviste!

In acest tabel sunt sintetizate informatii utile despre clinicile bune de dermatologie din Targoviste:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dermacontrol
Clinica-Verificata
145-165 Ron
 • Pret consultatie 145-165 Ron
 • O paleta vasta de servicii
 • Sunt tratati si adultii, dar si copiii
 • Dr. Rosca este un medic cu vasta experienta
 • Aparatura de ultima generatie
Mediplus
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Dr. Zota este un medic apreciat si foarte bine pregatit
 • Se respecta programarile
 • Gama variata de servicii medicale
 • Se obtine greu o programare
Hymarco
Cel-mai-bun-pret
70 Ron
 • Pret consultatie 70 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Locatie foarte buna, in spatele Primariei Targoviste
 • Consultatiile de dermatologie pot fi decontate de CAS
 • Nemultumiri legate de atitudinea unor medici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde sunt oferite servicii de dermatologie in Targoviste

Descopera, in continuare, un top al clinicilor din Targoviste unde sunt cabinete de dermatologie bune si apreciate:

1. Dermacontrol

La Dermacontrol Targoviste sunt oferite optiuni complete de tratament in dermatologie si in estetica minim-invaziva. Medicii dermatologii au experienta si pot diagnostica peste 3000 de afectiuni cutanate, ale unghiilor sau ale parului, atat in cazul adultilor, cat si al copiilor. Tot aici sunt tratate chirurgical tumorile cutanate, de catre o echipa alcatuita dintr-un medic dermatolog, un chirurg plastician si un anatomopatolog. Printre medicii dermatologii populari de aici se afla Dr. Valentina Rosca, medic specialist dermatolog.

Tariful pentru o consultatie la aceasta clinica de dermatologie din Targoviste variaza astfel: 165 de lei – consultatia la medicul primar dermatolog, iar consultatia la medicul specialist dermatolog costa 140 de lei.

Cei care si-au exprimat opinia in legatura cu aceasta clinica spun ca au fost impresionati de amabilitatea si de profesionalismul echipei. Este apreciat si faptul ca in clinica se afla aparatura de ultima generatie, care ofera siguranta unui diagnostic bun si al unui tratament pe masura. Multe dintre aprecieri sunt la adresa dr. Valentina Rosca, considerata un medic foarte bun, comunicativ si bine pregatit.

Vezi parerile pacientilor despre Dermacontrol
Vezi Pareri

2. Mediplus

Mediplus Targoviste ofera o gama larga de servicii, printre care se numara si dermatologia. La aceasta specialitate, poate fi gasita dr. Alexandra Zota, medic specialist dermatovenerologie, cu competente in: dermato-cosmetica, dermatoscopie, laser in dermatologie. A absolvit Facultatea de Medicina Generala a UMF „Carol Davila” din Bucuresti in 2012 si a urmat rezidentiatul in dermatologie la Clinica 2 de Dermatologie din cadrul Spitalului Clinic Colentina. Este membra a Societatii Romane de Dermatovenerologie si a altor foruri nationale si internationale.

Pretul unei consultatii de dermatologie la Mediplus este de 150 de lei, iar costul unei consultatii dermatologice de urgenta este acelasi.

Persoanele care au beneficiat de serviciile acestui centru medical si care si-au exprimat opiniile in mediul virtual spun ca medicii sunt bine pregatiti si ca programarile se respecta fara probleme. Unii oameni sunt multumiti si ca li se explica pe interesul lor tot ce trebuie pentru a intelege exact de ce afectiunea sufera si ce este de facut. Sunt si persoane nemultumite ca nu au fost tratate cu interes de anumiti medici sau ca la telefonul institutiei se raspunde foarte greu, astfel incat este dificil sa se faca o programare.

3. Hymarco

Clinica a fost fondata in 2012, ca o alternativa eleganta si profesionista a serviciilor medicale oferite locuitorilor din Targoviste si din intreg judetul Dambovita. Dispune de medici cu experienta si de aparatura care asigura investigatii de ultima generatie. In cadrul cabinetului de dermatologie este prezent dr. Pohoata Daniel, medic primar dermatolog. Consultatiile pot fi decontate prin CAS, cu conditia ca pacientul sa aiba bilet de trimitere de la medicul de familie.

Potrivit site-ului clinicii, o consultatie de dermatologie costa 70 de lei.

Cei care au lasat review-uri in mediul virtual in ceea ce priveste serviciile oferite de clinica au pareri diferite in aceasta privinta. Unii sunt nemultumiti ca sunt anuntati cu o zi inainte de programare ca nu mai sunt fonduri pentru consultatiile decontate prin CAS, iar altii spun ca unii medici au un comportament neprofesionist. Sunt si persoane care apreciaza personalul medical, spunand ca este foarte amabil si ca ofera toate explicatiile necesare. Sunt si pareri apreciative referitoare la locatia accesibila, clinica fiind situata in spatele Primariei Targoviste.

Concluziile noastre

In momentul in care ai nevoie de o consultatie la un cabinet de dermatologie, in Targoviste, primul pas este sa te informezi asupra celor mai buni medici, pentru a te asigura ca ai parte de servicii de calitate si de siguranta unui tratament eficient.

Daca iei in considerare informatiile din acest articol, cu preturi si program dermatologie Targoviste, vei avea deja multe detalii interesante care te vor ajuta sa iei o decizie inspirata.