Meniu

Dermatologie Targu Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Momentul potrivit pentru a merge la o clinica de dermatologie in Tg Neamt este atunci cand observi ca pielea ta a suferit modificari si cand ai simptome care ar putea indica debutul unei afectiuni dermatologice. Nu numai pielea trebuie urmarita atent, ci si anexele sale. Problemele de la nivelul unghiilor sau parului intra tot in sfera dermatologiei si pot fi tratate in timp util daca te adresezi rapid medicului.

Eczemele, acneea, muscaturile de insecte, iritatiile – acestea sunt doar cateva dintre situatiile in care poate fi necesar sa vezi un dermatolog. Amanarea consultatiei nu face decat sa agraveze problema si ulterior sa conduca la nevoia de a aplica tratamente sau proceduri complexe.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Micromedica
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Echipamente moderne
  • Tarif accesibil
  • Personal atent
  • Programarile se decaleaza uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica de dermatologie din Tg Neamt ofera servicii de calitate?

Daca locuiesti in Tg Neamt si vrei sa alegi un centru medical care include si specializarea dermatologie, este posibil sa poti beneficia de astfel de servicii chiar in apropierea ta. Iata o optiune avantajoasa, populara in randul pacientilor din acest oras:

Micromedica

Optiunea principala a pacientilor din Tg Neamt care doresc sa mearga la dermatologie este Micromedica, centru medical a carui activitate a debutat in anul 2006. Aici, calitatea serviciilor este garantata de echipamentele si aparatura utilizate, dar mai ales de experienta colectivului medical. Acest centru este prezent in mai multe localitati din tara (Bacau, Roman si Piatra Neamt).

In ceea ce priveste tariful unei consultatii dermato-venerologie, acesta este de 150 lei.

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul centrului medical si-au relatat experienta, prin intermediul recenziilor, si in mediul online. Majoritatea parerilor sunt bune, lucru reflectat de calificativele pozitive. Pacientii nu contexta pregatirea personalului, pe care il descriu drept grijuliu si rabdator, dar exista nemultumiri cu privire la sistemul de programari.

Vezi parerile pacientilor despre Micromedica
Vezi Pareri

Concluzii

Pielea este cel mare organ al corpului uman si cea mai puternica bariera de protectie impotriva factorilor daunatori din jur, iar vizita la un cabinet de dermatologie din Tg Neamt este necesara nu numai atunci cand observi schimbari la nivelul pielii, parului si unghiilor, dar si pentru a efectua un control periodic.

Specialistii recomanda ca acest control sa fie facut macar o data pe an, pentru ca bolile se trateaza mai usor daca sunt depistate in stadiu incipient. Trecerea timpului agraveaza simptomele si duce la nevoia de a efectua tratamente sau interventii mai complicate, insa daca te adresezi la timp unui dermatolog acesta va gasi rapid o solutie eficienta pentru problema ta.