Meniu

Dermatologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de problema pentru care ai nevoie de un dermatolog, in Timisoara poti gasi un specialist bun, care sa te ajute cu adevarat. Tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi acest articol, in care poti vedea care sunt clinicile cele mai bune in domeniul dermatologiei din orasul de pe Bega.

Timisoara este unul dintre cele mai dezvoltate orase, din punct de vedere medical. Atat resursa umana, cat si investitiile in aparatura de ultima generatie, cu care sunt dotate cabinetele, fac ca diagnosticul si tratamentul afectiunilor dermatologice sa fie cele adecvate.

Informatii utile pentru cei care cauta un dermatolog in Timisoara

Ai ajuns aici pentru ca probabil ai cautat un dermatolog bun in Timisoara. In tabelul de mai jos poti vedea cateva informatii utile, ce te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Esteva Institute
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici dermatologi cu experienta
 • Aparatura si tehnologie de ultima generatie
 • Tratamente moderne si eficiente
 • Scanare si analiza faciala
 • 5 tratamente performante pentru acnee
 • Epilare definitiva cu laser
 • Tratamente cu acid hialuronic si toxina botulinica
Derma Health
2
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rezultate foarte bune
 • Clinica este frecventata si de vedete
 • Locatie foarte buna, langa Hotel Trezor si langa baza de tenis Tivoli
 • Servicii calitative
Dr. Daniela Zaharia
3
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Buna pregatire in domeniul dermatologiei
 • Sunt oferite si consultatii online
 • Conditii moderne in clinica si personal amabil
 • Calitatea serviciilor
Dr. Andra Muresan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Gama vasta de servicii
 • Atitudine deschisa
 • Laborator dedicat pielii
 • Servicii calitative
Dr. Mihaela Rusu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic cu numeroase atestate si diplome
 • Sunt tratati si copiii
 • Programarile sunt respectate
 • Clinica eleganta, curata si dotata cu aparatura noua
DermaSkin
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii diverse de dermatologie si estetica faciala
 • Parcare privata pentru toti clientii Derma Skin
 • Unii clienti spun ca nu se respecta programarile
 • Personal amabil
aBeauty Clinique
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase tratamente faciale si corporale
 • Echipamente de ultima generati
 • Personal profesionist si amabil
 • Produse si substante moderne
 • Confort si atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Dermatolog Timisoara: topul clinicilor

Identificarea unui medic dermatolog in Timisoara este mai usoara, daca tii cont de urmatorul clasament, in care iti sunt prezentate clinicile, serviciile, preturile, dar si parerile oamenilor care le-au trecut pragul:

1. Esteva Institute of Health & Aesthetics

Sanatatea si frumusetea femeilor este pusa in centrul preocuparilor la Esteva Institute of Health & Aesthetics Timisoara, unde atat reprezentantele sexului frumos, cat si barbatii pot beneficia de diverse proceduri si tratamente de dermatologie. Toate interventiile realizate la Esteva trateaza probleme comune ale pielii: acneea, melasma, rozaceea, cearcanele, petele solare si de batranete, leziunile vasculare. In timpul consultatiei dermatologice, medicul examineaza cu atentie pielea si propune cele mai moderne tratamente, care se pot realiza in cadrul clinicii, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, cum ar fi hidrodermabraziunea naturala cu tehnologia Jet Stream, care introduce substante nutritive in piele pentru a o hidrata si intineri sau inductia de colagen propriu prin cel mai avansat echipament de microneedling la ora actuala, care trateaza, prin intermediul Dermapenului, tenul acneic, cu cicatrici, cu pete, cu pori mariți, fara tonus si problemele scalpului. Sunt disponibile, de asemenea, si tratamente cu acid hialuronic si cu toxina botulinica. Acneea este tratata aici prin 5 tehnologii performante: Visia Canfield, Exilite, Tixel, Diamond Glow si JetPro.

Aceasta clinica pune la dispozitia pacientilor o echipa de medici cu o experienta vasta in estetica, dermatologie si ginecologie, alaturi de cea mai performanta aparatura medicala din tara. Pretul consultatiei de dermatologie la acesti specialisti este de 200 de lei, acelasi pret fiind valabil si pentru scanarea si analiza faciala cu Visia 4. La un pachet de servicii contractat se ofera bonus scanarea si analiza faciala. Totodata, pacientii care se programeaza la Esteva Timisoara prin platforma Med.ro, primesc o reducere de 20% din pretul serviciului respectiv.

Recenziile pozitive de pe internet confirma profesionaslimul si calitatea serviciilor oferite de aceasta clinica din Timisoara. Sunt evocate expertiza si competenta echipei de specialisti, diversitatea procedurilor estetice, procedurile cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta. Din acest motiv, multi timisoreni recomanda clinica Esteva pentru ingrijirea pielii si pentru imbunatatirea aspectului estetic.

Vezi parerile pacientilor despre Esteva Institute of Health & Aesthetics
Vezi Pareri

2. Derma Health

Centrul medical Derma Health, de dermatologie si estetica, a fost inaugurat in 2012, la initiativa dr. Ari Skeja, care si-a propus sa se foloseasca de anii de practica si de experienta in acest domeniu pentru a oferi un centru medical privat de referinta, in care mediul sa fie cald si primitor, iar aparatura sa fie una de ultima generatie. Dr. Skeja este absolvent al UMF „Victor Babes” din Timisoara, devenind in 2014 medic primar dermatolog. Este membru in mai multe societati stiintifice din tara si din strainatate, printre care European Academy of Dermatology & Venerology, din 2009, si European Society For Aesthetics Dermatology, din 2010.

Pretul unei consultatii de dermatologie la acest centru medical este de 200 de lei.

Parerile oamenilor in legatura cu aceasta clinica de dermatologie din Timisoara sunt unele in majoritate laudative. Oamenii apreciaza atat echipa, cat si serviciile sau consilierea de care au avut parte. Se mai spune despre personalul din clinica faptul ca este profesionist, atent la detalii si axat pe confortul pacientului. Este apreciata, de asemenea, si curatenia impecabila. Ca un minus mentionat de pacienti este faptul ca acest centru medical nu are contract cu casa de asigurari.

3. Dr. Daniela Zaharia

Un alt dr. dermatolog din Timisoara care este foarte apreciat este si dr. Daniela Zaharia, specializata in dermatovenerologie, precum si in dermatologie pediatrica, un doctor cu o experienta de peste 25 de ani, avand si competente in dermato-estetica medicala. Dr. Daniela Zaharia este membra in organizatii nationale si internationale de specialitate, frecventand cele mai importante congrese mondiale de dermatologie si dermatoscopie, atat in calitate de participant, cat si ca speaker.

Tariful pentru o consultatie de dermatologie la Centrul Doctor Zaharia este de 250 de lei.

Pacientii doamnei doctor Zaharia apreciaza atat locatia in care isi desfasoara activitatea, cat si amabilitatea si profesionalismul de care da dovada. Multe persoane spun ca in acest centru medical te simti ca in occident, prin serviciile moderne si de foarte buna calitate. Pacientii mai spun si ca intreg personalul este atent si zambitor, ceea ce le da incredere si o stare de bine. Sunt si cativa oameni care spun ca tratamentele nu au dat rezultate si care nu recomanda clinica.

4. Dr. Andra Muresan

Dr. Andra Muresan se numara printre acei dermatologi din Timisoara care sunt si tineri, dar si foarte bine pregatiti. Isi desfasoara activitatea intr-un cabinet modern, in care ofera consultatii si tratamente de specialitate, dermatoscopii, examinari de leziuni cu lampa WOOD, precum si interventii chirurgicale sau interventii dermato-estetice.

Pretul unei consultatii de dermatologie este de 150 de lei, la fel ca acela al unei consultatii de dermato-venerologie cu diagnostic multiplu.

Pacientii acestui cabinet de dermatologie din Timisoara se declara in majoritate incantati de experienta de care au avut parte. Oamenii spun ca medicul da dovada de multa rabdare, explicand pe intelesul lor care este problema si ce este de facut pentru a o trata. Mai sunt punctate favorabil serviciile de calitate, rezultatele tratamentelor, precum si modul cum se prezinta cabinetul. Sunt si review-uri ale unor persoane nemultumite de tratamentele propuse.

5. Dr. Mihaela Paula Rusu

Dr. Mihaela Paula Rusu de la Derma A ofera servicii dermatologice individualizate tuturor pacientilor. De la copii, pana la cele mai inaintate varste, pacientii acestui medic beneficiaza de ingrijire de calitate superioara, examinare atenta si empatie. Dr. Rusu are o experienta bogata in domeniu, detinand peste 20 de atestate si diplome profesionale, din partea: Societatii Romane de Dermatologie, Societatii Internationale de Dermatoscopie sau a Academiei Europene de Dermatologie si multe altele.

Pentru o consultatie de dermatologie, tariful este de 250 de lei, iar pentru o consultatie cu dermatoscopie este 300 de lei.

Parerile prezentate in mediul online in legatura cu acest cabinet sunt unele din care reiese ca activitatea medicala este apreciata. Pacientii au punctat mai multe aspecte pozitive: amabilitatea si deschiderea medicului si a asistentei, curatenia, dar si faptul ca programarile se respecta, in comparatie cu alte clinici. De asemenea, dr. Rusu este considerata si un bun dermatolog pediatru in Timisoara. In acelasi timp, sunt si oameni care spun ca au fost tratati superficial si ca tratamentele recomandate nu au fost potrivite.

6. DermaSkin

La centrul de dermato-estetica DermaSkin din Timisoara sunt oferite servicii complete de dermatologie estetica, venerologie, dermatologie pediatrica, injectare cu toxina botulinica etc. Dr. Nadita Popovici este cunoscuta pentru rezultatele foarte bune in domeniul dermatologiei si al esteticii faciale.

Pretul unei consultatii este de 200 de lei, iar tariful pentru o consultatie diagnostic multiplu este de 250 de lei.

Multe dintre persoanele care au ajuns la aceasta clinica de dermatologie din Timisoara o recomanda, motivand ca tratamentele recomandate sunt eficiente si ca personalul este amabil. In plus, sfaturile si recomandarile dr. Popovici au fost de ajutor multora dintre pacienti, iar unii dintre cei care au beneficiat de proceduri estetice spun ca doamna doctor pune accentul pe un aspect natural, pe firesc si echilibru. Mai este apreciat si faptul ca Derma Skin dispune de o parcare privata pentru toti clientii. Sunt si pareri ale unor persoane nemultumite in special de faptul ca se asteapta peste programare.

7. aBeauty Clinique

De peste 10 ani, aBeauty Clinique ofera servicii de beauty de lux in Romania, inclusiv in Timisoara, remarcandu-se pe piata de dermatologie estetica. Numeroase tratamente faciale si corporale se afla pe lista de servicii a clinicii din Timisoara: slabire si anticelulita, injectari estetice cu acid hialuronic si toxina botulinica, teste ADN wellness, tratamente impotriva caderii parului, epilare definitiva. Clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie, iar produsele si substantele folosite in tratamente sunt moderne si actuale.

Pretul consultatiei este 200 de lei, iar pretul unui tratament anti-roseata porneste de la 928 de lei.

Recenziile postate de timisoreni in mediul online arata ca nivelul de satisfactie in legatura cu aBeauty Clinique este foarte ridicat. Oamenii apreciaza in special: personalul amabil si bine pregatit, varietatea tratamentelor faciale si corporale, atmosfera despre care spun ca este „extrem de placuta”, atentia la detalii, conditiile confortabile si distinse. Unele persoane sustin insa ca preturile sunt destul de mari, chiar si dupa aplicarea unor reduceri.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Sunt cabinete de dermato-venerice in Timisoara fata de care oamenii au foarte multe cuvinte de lauda, fiind apreciate: profesionalismul medicilor, rezultatele tratamentelor, dar si faptul ca se pune accent pe confortul pacientilor.

Indiferent ca te informezi despre cabinete de dermatologie din Timisoara pentru o problema de sanatate sau ca vrei un control de rutina, poti lua in considerare clinicile din acest articol, pentru un act medical de calitate.