Meniu

Dermatologie Turnu Magurele

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care apare o problema medicala din sfera dermatologiei, in Turnu Magurele poti ajunge la un medic profesionist si dedicat meseriei sale. Dermatologul poate depista si trata afectiunile: pielii, parului, unghiilor, iar in cazul medicului dermato-venerolog si bolile cu transmitere sexuala.

Datele Organizatiei Mondiale a Sanatatii arata ca aproximativ 130.000 de oameni sunt diagnosticati anual cu melanom, cel mai agresiv tip de cancer al pielii. De asemenea, rata globala a cancerului cutanat va creste cu 50% pana in 2040. Specialistii spun ca metoda cea mai simpla prin care problemele pot fi evitate este controlul dermatologic de rutina, efectuat cel putin o data pe an.

Pentru o consultatie, locuitorii din Turnu Magurele si din intreg judetul Teleorman pot merge la un cabinet de dermatologie din localitate pentru a-si verifica sanatatea pielii.

La ce cabinet de dermatologie din Turnu Magurele poti merge?

Iata cateva informatii care te pot interesa, daca vrei sa faci o vizita la dermatologie in Turnu Magurele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dulgheru
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Cabinet de dermatologie si venerologie, copii si adulti
  • Manevre terapeutice diverse
  • Pret avantajos pentru o consultatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Consultatie de dermatologie in Turnu Magurele: cat costa si care sunt serviciile oferite

Daca din proprie initiativa sau la recomandarea medicului de familie trebuie sa ajungi la o consultatie de dermatologie in Turnu Magurele, iti poti indrepta atentia catre clinica pe care ti-o prezentam in cele ce urmeaza:

Dr. Dulgheru Floarea

In cabinetul de dermatovenerologie dr. Dulgheru Floarea sunt oferite servicii medicale de diagnostic si tratament pentru afectiunile cutanate si ale mucoaselor (genitale si bucale), precum si pentru cele ale fanerelor (unghii si par). Medicul foloseste aparatura moderna pentru depistarea si tratarea afectiunilor: dermatoscop, minilaser, laser etc. In serviciul ambulator de dermatologie se efectueaza urmatoarele manevre terapeutice: electrocauterizare, crioterapie, chiuretarea leziunilor cutanate, tratamentul unghiei incarnate, cauterizare chimica, precum si epilare de lunga durata in scop cosmetic sau terapeutic.

Pretul unei consultatii de dermato-venerologie la acest cabinet este de 150 de lei.

In legatura cu activitatea desfasurata in acest cabinet de dermato-venerologie, pacientii s-au declarat multumiti.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Dulgheru Floarea
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru a tine sub control sanatatea pielii, trebuie sa ajungi cel putin o data pe an la o consultatie de dermatologie. In Turnu Magurele exista un cabinet unde serviciile oferite sunt unele profesioniste. In cadrul acestuia, dr. Dulgheru Florica diagnosticheaza afectiunile din aceasta specialitate, ofera tratamente si diverse manevre terapeutice. Tot aici se fac si biopsii cutanate, electrocauterizari, precum si tratamente de infrumusetare a pielii.