Meniu

Dermatologie Dragasani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te poti adresa unui dermatolog din Dragasani de fiecare data cand ai probleme cu pielea, fie ca e vorba despre negi, eczeme, psoriazis, acnee sau alte afectiuni ce intra in sfera dermatologiei. Este recomandat sa mergi periodic la un specialist pentru a preveni bolile de piele si pentru a primi un diagnostic precis si un tratament eficient atunci cand este necesar.

In unele cazuri, poate fi nevoie urgenta de o programare la un dermatolog din apropiere, cum ar fi atunci cand o alunita incepe sa sangereze sau sa isi schimbe textura. Nu intotdeauna este vorba despre un diagnostic grav, insa nu trebuie sa amani consultatia in care medicul determina cu precizie care este problema si cum poate fi tratata.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Binisan Center
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret consultatie 100 Ron
  • Personal bine pregatit
  • Tarife accesibile pentru consultatie si control
  • Profesionalism
  • Unii pacienti au primit rezultate nu tocmai precise la analize
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun dermatolog in Dragasani?

Daca ai dificultati in identificarea unui dermatolog cu experienta care isi desfasoara activitatea in Dragasani, urmatoarele paragrafe iti pot fi de folos, deoarece sintetizeaza informatii cheie despre alegerea de top a persoanelor care locuiesc in acest oras:

Medical Center Binisan

Varianta principala a locuitorilor din Dragasani care se afla in cautarea unui bun dermatolog este centrul medical Binisan, care ofera servicii medicale complete. Aceasta clinica a patruns pe piata serviciilor medicale in 2011 si este prezenta in mai multe orase din tara. Dotarile de ultima generatie contribuie la indeplinirea scopului clinicii, acela de a oferi servicii de calitate prestate de o echipa profesionista.

Pretul pentru o consultatie la acest centru medical este de 100 lei. Consultatia se poate face si online, la acelasi tarif. Pentru un control dermatologic, pretul este de 50 lei.

Multi dintre pacientii care au trecut pragul acestei clinici se declara multumiti de servicii, notand aspecte precum profesionalismul, corectitudinea, seriozitatea si promptitudinea. Personalul este bine pregatit si comunica eficient cu pacientii. Exista si cativa pacienti a caror experienta nu a fost tocmai cea mai buna. Acestia sustin ca au primit rezultate gresite la analize.

Vezi parerile pacientilor despre Medical Center Binisan
Vezi Pareri

Concluzii

In Dragasani, pacientii se pot adresa unui dermatolog din apropierea lor atunci cand au probleme de piele mai mult sau mai putin urgente. Important este sa nu amane vizita in cabinetul medicului si sa nu subestimeze simptomele afectiunilor, care deseori pot fi inselatoare.

Pentru a preveni bolile de piele sau pentru a le gestiona corect, va fi nevoie sa mergi periodic la consult dermatologic si sa respecti cu strictete indrumarile de la medic.