Meniu

Dermatologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de dermatologie din Giurgiu pot fi solutia pacientilor din acest oras care au probleme cu pielea, unghiile sau parul. Afectiunile acoperite de aceasta sfera a medicinei sunt numeroase, iar metodele de tratament variaza de la un pacient la altul, in functie de stadiul in care se afla boala si de caracteristicile individuale ale persoanei respective.

Daca locuiesti in acest oras, poti gasi in apropierea ta un specialist care sa iti ofere un tratament eficient in gestionarea afectiunii de care suferi si care sa monitorizeze evolutia bolii. Important este sa nu amani vizita la doctor, deoarece optiunile de tratament sunt mai usoare atunci cand te adresezi in timp util medicului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alina Chiosea
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Medic cu experienta de 20 de ani in ingrijirea pielii
  • Consultatii diverse
  • Tratamente de dermatologie estetica
  • Pret accesibil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii de dermatologie in Giurgiu?

Pacientii din Giurgiu pot lua in considerare o programare la dermatologie pentru a isi verifica sanatatea pielii sau pentru a afla daca sufera sau nu de o boala dermatologica, in urma aparitiei unor simptome.

Locuitorii din Giurgiu pot afla in continuare mai multe detalii despre alegerea de top din acest oras, atunci cand vine vorba despre servicii de dermatologie:

Alina Chiosea

Unul dintre cei mai apreciati medici din Giurgiu, care ofera consultatii si tratamente de dermatologie, este Alina Chiosea. Specializata in dermato-venerologie, doamna doctor are o experienta de aproximativ 20 de ani in ingrijirea pielii pacientilor. Aceasta efectueaza consultatii de rutina, precum si tratamente moderne din sfera dermatologiei estetice (cum ar fi PRP).

Pentru o consultatie, pacientii vor plati 150 de lei.

Nu exista foarte multe pareri exprimate de pacienti in mediul online, insa majoritatea dintre acestea noteaza pozitiv experienta colaborarii cu doamna doctor.

Vezi parerile pacientilor despre Alina Chiosea
Vezi Pareri

Concluzii

Daca suferi de o afectiune cronica a pielii sau daca ai observat umflaturi, eruptii sau iritatii neobisnuite la nivelul acesteia, te poti adresa unui medic din Giurgiu specializat pe dermatologie.

Pielea este cel mai mare organ al corpului, motiv pentru care ingrijirea ei trebuie sa reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate varstele. O rutina necorespunzatoare de ingrijire poate duce la imbatranirea prematura a pielii, iar un tratament de la dermatolog sau un tratament estetic modern poate preveni aceste efecte.