Meniu

Dermatologie Iancului

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt cateva cabinete de dermatologie in Iancului in care se trateaza bucuresteni de toate varstele, care au probleme cu pielea, caderea parului sau au afectiuni ale unghiilor. Experienta medicilor, care au facut o cariera din sanatatea si buna ingrijire a pielii, este cea care isi spune cuvantul si care se materializeaza in diagnosticul si tratamentul corect al acestor afectiuni.

Inainte de a ajunge la un dermatolog din Iancului, Bucuresti sau din orice alta zona, este indicat sa te informezi asupra activitatii acestuia, consultand si parerile celorlalti pacienti. In acest articol au fost consemnate cateva cabinete, in care sunt redate informatii utile pentru tine, in acest sens.

Informatii utile despre cabinetele de dermatologie Iancului, Bucuresti

Din acest tabel te poti informa asupra lucrurilor care te intereseaza in privinta cabinetelor de dermatologie de pe Iancului:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Mincea
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Medic tanar, dar foarte bine pregatit
 • O buna relatie cu pacientii
 • Usor de ajuns la locatia cabinetului
Dr. Gabrian
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Medic cu experienta de peste 20 de ani
 • Cabinet in relatie contractuala cu CNAS
 • Unii spun ca au fost consultati cu superficialitate
Dr. Marinescu
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Servicii diverse de dermatologie clinica si dermatologie estetica
 • Medic cu experienta
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de dermatologie din Iancului

Indiferent ca vrei sa mergi la o examinare de rutina intr-un cabinet de dermatologie de pe soseaua Iancului sau ca te nelinistesc anumite probleme, precum: acnee, pitiriazis, psoriazis, alunite care si-au modificat aspectul etc. – ai de unde alege in privinta serviciilor medicale. Iata un top al cabinetelor din aceasta zona a Bucurestiului:

1. Dr. Monica Mincea

Cabinetul dr. Monica Mincea este situat pe soseaua Iancului, in Bucuresti, intr-o locatie la care se poate ajunge usor. Dr. Mincea este un medic specialist dermatovenerolog apreciat si bine cotat in Bucuresti, dand dovada de profesionalism si implicare in relatia cu pacientii sai.

O consultatie de dermatologie la dr. Mincea are un tarif de 200 de lei.

Parerile exprimate de pacienti in mediul online arata ca experientele oamenilor au fost, in majoritate, unele placute in cadrul acestui cabinet de dermatologie din Iancului. Sunt apreciate mai multe lucruri: profesionalismul, empatia, rabdarea si dedicarea medicului, faptul ca este un foarte bun diagnostician, dar si ca are calitati de bun psiholog.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Monica Mincea
Vezi Pareri

2. Dr. Viorica Gabrian

Acest cabinet medical individual este specializat in dermatologie, venerologie si dermatologie cosmetica. Dr. Viorica Gabrian are o experienta clinica in dermatologie de peste 2 decenii, fiind medic primar dermato-venerolog. In cadrul acestui cabinet, consultatiile pot fi decontate prin CNAS.

O consultatie de dermatologie la acest cabinet are un tarif de 180 de lei.

Sunt oameni care au tinut sa le impartaseasca si celorlalti experinta traita in acest cabinet, iar din parerile lor rezulta ca medicul este foarte dedicat in ceea ce face, da dovada de rabdare, explicandu-le pacientilor tot ce trebuie sa stie despre afectiunea respectiva si despre optiunile de tratament. Sunt si nemultumiri legate de activitatea medicului, unele persoane spunand ca au fost consultate cu superficialitate sau ca diagnosticul primit nu a fost cel real.

3. Dr. Marinescu Luminita

In cabinetul de dermatologie Dr. Marinescu Luminita, de pe Iancului, Bucuresti, se ofera consultatii de dermatologie si venerologie, precum si de dermatologie estetica. Printre servicii se numara: chirurgie dermatologica, dermatoscopie, biopsie cutanata, dermatologie cu laser CO2, sfat estetic personalizat etc.

Costul unei consultatii de dermatologie este de 180 de lei.

Printre cei care au ajuns la acest cabinet se numara si oameni care si-au notat impresiile in mediul online. Astfel, se poate spune ca parerile sunt variate: unele persoane spun ca medicul este exceptional, bine pregatit. In schimb, sunt nemultumiri legate de faptul ca nu se respecta programarile. Unii oameni au stat in fata usii mai bine de 60 de minute dupa ora programarii.

Concluziile noastre

Poti trata afectiunile care tin de dermatologie, pe Iancului, la cabinete ce apartin unor medici cunoscuti pentru profesionalismul si experienta in acest domeniu.

Fa-ti o prioritate din a preveni si trata la timp afectiunile dermatologice, pentru a nu le da voie sa se dezvolte si sa devina si mai suparatoare sau dificil de vindecat. Alege o clinica buna si un medic bine pregatit pentru ca experienta sa fie una placuta si sa ai certitudinea ca ai luat cea mai buna decizie pentru sanatatea ta!