Meniu

Indepartare tatuaj Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca lucrarile de micropigmentare vechi iti fac sprancenele sa para inestetice, este momentul sa apelezi la indepartare tatuaj in Baia Mare! Printr-o tehnologie moderna, bazata pe actiunea unui laser, pigmentii pot fi indepartati cu usurinta. Aceeasi metoda se poate aplica si daca ai un tatuaj corporal pe care vrei sa-l elimini total sau partial (renuntand la o anumita data, la un nume sau la un mesaj). 

In acest articol te ajutam sa gasesti o locatie buna din Baia Mare in care sa te prezinti pentru indepartarea unui tatuaj, indiferent de marimea si vechimea acestuia.

Cat costa o sedinta de indepartare tatuaj in Baia Mare

O sedinta de indepartare a unui tatuaj in Baia Mare are un pret bun in raport cu calitatea serviciului, dupa cum poti vedea mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Indepartare tatuaj
Rating
Website
I. tatuaje
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pretul unei sedinte de Indepartare a tatuajului porneste de la 250 Ron
  • Diverse servicii de infrumusetare
  • Tratamente faciale
  • Indepartare tatuaje printr-o tehnologie ultramoderna
  • Indepartare tatuaje sprancene si tatuaje corporale
  • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru indepartare tatuaj in Baia Mare?

Pentru un tratament complet de indepartare a tatuajelor in Baia Mare te poti programa la un cabinet pe care ti-l prezentam in continuare.

Indepartare tatuaje

Singura optiune pentru indepartarea unui tatuaj in Baia Mare o reprezinta specialistii care se recomanda pe internet chiar sub acest nume. Acestia spun ca sunt singurii din Romania care utilizeaza pentru indepartarea tatuajelor corporale plasturii de protectie cu perfluorodecalina, iar in cazul sprancenelor utilizeaza un dublu plasture. In timpul procedurii, pacientul trebuie sa poarte ochelari de protectie. Fiecare tratament variaza de la un pacient la altul, in functie de marimea tatuajului, varsta si tipul tatuajului, adancimea tatuajului si culoarea pielii. Tratamentul consta in plasarea laserului si a plasturelui pe piele si activarea impulsurilor. Numarul acestor impulsuri este influentat direct de marimea tatuajului.

Pretul pentru o sedinta de indepartare tatuaj porneste de la 250 de lei.

Unii dintre baimarenii care au beneficiat de acest serviciu spun ca au observat rezultate inca de la prima sedinta si ca raportul calitate-pret este in avantajul lor.

Vezi parerile pacientilor despre Indepartare tatuaje
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Chiar daca un tatuaj se face pe viata, de regula, sunt si persoane care ajung sa se intereseze de indepartare tatuaj in Baia Mare pentru ca nu mai sunt multumite de aspectul desenului sau care spun ca nu le mai reprezinta.

Indepartarea tatuajelor se face, in Baia Mare, printr-o metoda revolutionara care utilizeaza un laser performant si un plasture cu o substanta speciala, care determina indepartarea reziduurilor de pigment in mod rapid, cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta.