Meniu

Indepartare tatuaj Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai un tatuaj care nu-ti mai place, te poti programa la o sedinta de indepartare tatuaj in Sibiu. Trebuie insa sa stii ca o sedinta nu este, de cele mai multe ori, suficienta pentru a indeparta desenul de pe piele, ci, in functie de fiecare tatuaj, este necesar un anumit numar de proceduri, indicat de profesionist.

Citeste in continuare pentru a afla unde anume in Sibiu sa te prezinti in cazul in care vrei sa renunti definitiv sau partial la un anumit tatuaj de pe fata sau corp.

Cat costa o sedinta de indepartare tatuaj in Sibiu?

Pretul unei sedinte de indepartare tatuaj in orasul Sibiu este similar cu tarifele practicate in alte zone din tara, dupa cum se poate vedea mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Indepartare Tatuaje
Rating
Website
I.T. Andrei
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pretul pentru o sedinta de indepartare a tatuajelor porneste de la 250 RON
  • Indepartare tatuaje cu laserul Nd:YAG
  • Indepartare tatuaj cu Pico Laser
  • Profesionalism si atentie
  • Indepartare tatuaje corporale si din zona sprancenelor
  • Rezultate vizibile dupa prima sedinta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru indepartare tatuaj in Sibiu?

Este o locatie de top la care te poti prezenta pentru indepartare tatuaj in Sibiu. Afla informatii utile despre ea in cele ce urmeaza!

Indepartare Tatuaje Andrei

Indepartarea tatuajelor in Sibiu necesita echipamente si tehnologii speciale, pentru ca activitatea sa fie eficienta si sigura. In aceasta locatie pe care ti-o prezentam, care apartine lui Andrei Biris, se utilizeaza laserul Nd:YAG, care este cea mai bună metodă la ora actuală de indepartare a tatuajelor. Un avantaj important al acestor servicii este ca sunt puse frecvent la dispozitie oferte, in cazul in care sunt achizitionate pachete cu un numar mai mare de sedinte. In plus, prin intermediul aparatului Pico Laser pot fi indepartate si tatuajele la sprancene.

Pretul pentru o sedinta de indepartare a tatuajelor porneste de la 250 de lei.

Unii dintre sibienii care au beneficiat de acest serviciu spun ca s-au bucurat de rezultatele sale inca de la prima sedinta, cand desenul tatuajului s-a estompat vizibil, indiferent de marimea sau tipul sau. Tehnologia si aparatura utilizata sunt pe placul clientilor, care au mentionat si ca artistul care le realizeaza este profesionist si implicat.

Vezi parerile pacientilor despre Indepartare Tatuaje Andrei
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Tehnologia de indepartare tatuaj din Sibiu se aliniaza cu cea care este disponibila in saloanele de top din tara si din strainatate. In locatia prezentata in acest articol se folosesc doua tipuri de lasere, unul mai performant decat altul, cu rezultate bune atat in cazul tatuajelor la sprancene, cat si al celor corporale, de dimensiuni mari.