Meniu

Laser CO2 pareri

Actualizat pe:

Momentul actual, in ceea ce priveste terapia cu laser CO2, parerile generale par sa fie destul de pozitive, tratamentul respectiv reprezentand una dintre cele mai bune alternative  ale interventiilor chirurgicale clasice de pe piata. Ca urmare a faptului ca pe frumusete tinde sa se puna tot mai mult accent in societatea contemporana, domeniul medicinei estetice cauta, de la an la an, sa descopere cat mai multe metode si echipamente inovative, care sa poata garanta rezultate mai bune.

Laser CO2 pareri: cand se recomanda un astfel de tratament? Cum decurge perioada de dupa lucrare?

Daca ai fost interesata sa dai o cautare pe subiectul “laser CO2 pareri” atunci, cel mai probabil, iei in considerare sa apelezi la un astfel de tratament, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie sa cunosti cateva informatii esentiale pentru a-ti putea forma o prima opinie. In acest caz, articolul de fata ti se poate dovedi de mare folos, aici fiind extrase, atat opiniile specialistilor din domeniu, cat si opiniile persoanelor care au trecut deja printr-un astfel de procedeu.

Conform specialistilor, un tratament cu laser CO2 se recomanda pentru persoanele care:

 • se confrunta cu diferite cicatrici pe corp (hipertrofice, cheloide, atrofice) si vor sa scape de ele;
 • au urmas cu ciatrici post arsura de pe urma unui eveniment nefericit;
 • s-au confruntat, in trecut, cu acnee, aceasta putand sa lase anumite urme neplacute pe frunte, obraji, piept si spate;
 • sunt nemultumite de aparitia vergeturilor la nivelul coapselor, feselor, abdomenului si bratelor;
 • vor sa scape de ridurile fine de la nivelul ochilor;
 • se confrunta cu piele ingrosata, cu pori deschisi.

Procedura va fi nedureroasa, ea desfasurandu-se sub influenta unei anestezii topice, zona vizata urmand sa fie acoperita cu crema la o perioada de cel putin 20 de minute inaintea inceperii lucrarii propriu-zise. Intensitatea laserului poate fi adaptata in functie de fiecare caz in parte, tinandu-se, in permanenta, cont de nevoile si de siguranta pacientului.

Dupa incheierea procedurii, majoritatea fostilor clienti sustin ca au trebuit sa treaca printr-o perioada de vindecare care, in medie, se poate intinde pana la 2-4 saptamani. In primele zile, regiunea operata va avea un aspect rosiatic si umflat, aici putand sa-si faca aparitia si o crusta subtire, care va disparea dupa foarte putin timp.

Laser CO2 pareri: care sunt principalele beneficii obtinute de pe urma unui astfel de tratament?

In ceea ce priveste tratamentul cu laser CO2, parerile fostilor pacienti sunt foarte pozitive, majoritatea sustinand ca au inregistrat schimbari considerabile imediat dupa finalizarea perioadei de vindecare. Prin urmare, in urma unei analize a mai multor feedback-uri si experiente impartasite, principalele beneficii generale au fost urmatoarele:

 • pielea s-a bucurat de un amplu proces de regenerare, aceasta capatand un aspect mult mai intinerit;
 • persoanele care s-au confruntat cu pete de piele sau depigmentari au sustinut ca acestea au putut fi indepartate cu succes;
 • vergeturile care dadeau numeroase batai de cap au fost indepartate;
 • liniile fetei au fost conturate mai bine;
 • ridurile au fost indepartate, fata capatand un aspect mult mai frumos din punct de vedere estetic.

In concluzie, dupa cum se poate observa, tratamentul este destinat tuturor persoanelor care ajung sa se confrunte cu un aspect inestetic al pielii, beneficiile obtinute fiind cat se poate de clare.