Meniu

laser CO2 pret

Actualizat pe:

Deoarece este unul dintre cele mai eficiente si performante metode de rejuvenare a pielii, un aspect care este de mare interes pentru oameni, in legatura cu tratamentul cu laser CO2: pretul. Alaturi de acesta, oamenii isi doresc sa stie si daca este nevoie de o perioada de recuperare si in cat timp se pot bucura de efectele tratamentului respectiv.

Tocmai de aceea, articolul de fata incearca sa aduca lamuriri referitoare la toate aceste aspecte importante pentru cei care au in plan o astfel de interventie.

Laser CO2 – pretul unui astfel de tratament

Luand in calcul numeroasele beneficii pe care le are si rezultatele eficiente care se obtin cu ajutorul sau, oamenii vor sa stie despre tratamentul cu laser CO2 pretul. Cu toate ca acesta poate parea unul mare la prima vedere, in realitate se va dovedi ca un astfel de tratament are costuri avantajoase.

Acest lucru se datoreaza, in principal, faptului ca rezultatele obtinute sunt similare cu cele ale unor interventii chirurgicale de reintinerire, care au costuri mult mai mari. Astfel ca in schimbul a catorva sute de euro per sedinta, pacientii se pot bucura de o piele vizibil reintinerita, fara a avea nevoie de o perioada indelungata de recuperare.

Un aspect important de mentionat, referitor la tratamentul cu laser CO2, pretul este numai pentru o sedinta, dar pentru ca efectele sa fie cele dorite, de obicei se recomanda efectuarea a mai multor astfel de sedinte, la un interval de timp stabilit de medicul dermatolog. Stabilirea intervalului de timp si a numarului de sedinte necesare se face in functie de tipul problemei tratate si de severitatea acesteia.

Dupa ce au aflat despre tratamentul cu laser CO2 pretul, urmeaza procesul de recuperare si obtinerea rezultatelor

Desi costul este unul dintre aspectele importante legate de acest tratament, dupa ce oamenii afla despre faptul ca pentru o procedura cu laser CO2, pretul se ridica la cateva sute de euro, acestia vor fi de acord cu faptul ca raportul calitate – pret este unul avantajos.

De aceea, urmatoarele informatii pe care trebuie sa le afle acestia sunt legate de perioada de recuperare si de timpul necesar pentru ca rezultatele sa fie vizibile.

Cum modul in care actioneaza acest laser fractional duce adesea la aparitia unor mici leziuni la nivelul pielii, exista situatii in care pacientii au nevoie de o perioada de recuperare. Aceasta poate fi de la 3 pana la 10 zile, perioada incare isi pot desfasura insa activitatile de zi cu zi, numai ca trebuie sa acorde o mai mare atentie ingrijirii si protectiei pielii. De exemplu, trebuie sa evite expunerea la razele directe ale soarelui.

In ceea ce priveste rezultatele, aceste vor incepe sa devina vizibile dupa aproximativ 3-4 saptamani de la procedura, insa rezultatele finale pot fi vizibile dupa 3 pana la 6 luni.

Prin urmare, pentru cei care isi doresc un astfel de tratament pentru rejuvenarea pielii cu laser CO2, pretul nu trebuie sa fie un impediment, deoarece rezultatele obtinute sunt pe masura.