Meniu

Dermatologie Mangalia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te adresezi unui dermatolog din Mangalia cu experienta si recomandari pozitive? Fie ca ai nevoie de o simpla verificare a sanatatii pielii sau de un tratament complex, intotdeauna este indicat sa alegi servicii medicale de calitate si sa nu te grabesti in a lua o decizie.

De asemenea, nu este indicat sa amani vizita la medic in situatiile in care se poate observa cu ochiul liber ca pielea ta a suferit modificari. Intr-un cabinet de dermatologie din Mangalia poti afla daca este cazul sa iti faci sau nu griji.

Unde gasesti cel mai bun dermatolog in Mangalia

Locuitorii orasului Mangalia care isi doresc sa beneficieze de tratamente de calitate, oferite de un dermatolog cu experienta in domeniu, pot incepe cautarea medicului potrivit prin verificarea acestui tabel, in care sunt rezumate informatii cheie despre unitatile medicale in care pot gasi un astfel de profesionist:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medsim Center
Clinica-Verificata
170 Ron
  • Pret consultatie 170 Ron
  • Principal furnizor de servicii medicale private
  • Tarif accesibil
  • Profesionalism si promptitudine
Nova Derm
180 Ron
  • Pret consultatie 180 Ron
  • Servicii decontate prin CAS
  • Tarif accesibil pentru consultatie si control
  • Comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici gasesti un dermatolog in Mangalia?

Persoanele care au decis sa mearga in Mangalia la dermatolog pentru a trata problemele de piele sau alte afectiuni de care sufera si care intra in aceasta sfera medicala au la indemana cateva optiuni, care vor fi prezentate in continuare:

1. Medsim Center

Dr. Vladuta Andreea Raluca, medic specialist din cadrul Medsim Center, face parte din randul specialistilor carora te poti adresa pentru o consultatie sau tratament de dermatologie, fiind o optiune principala a locuitorilor din Mangalia. De asemenea, Medsim Center este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din acest oras.

Pretul pentru o consultatie este de 170 lei.

Profesionalismul si seriozitatea sunt doua dintre calitatile personalului medical care isi desfasoara activitatea in acest centru, potrivit recenziilor pacientilor. Acestia se declara multumiti de calitatea serviciilor, de promptitudine si de preturi. Exista si cateva persoane care nu au avut o experienta pe masura asteptarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Medsim Center
Vezi Pareri

2. Nova Derm

Un alt cabinet de dermatologie pe care il poti alege daca stai in Mangalia este Nova Derm, unde pacientii au acces la o varietate de consultatii si tratamente dermatologice, avand inclusiv optiunea de a beneficia de servicii decontate prin CAS. In 2016, echipa Nova Derm si-a inceput activitatea intr-un cabinet nou de dermatologie, situat in incinta Centrului medical Mangalia.

La acest cabinet, tariful pentru o consultatie dermatologica generala este de 180 lei. Pretul pentru un control este de 100 lei.

In ceea ce priveste opiniile pacientilor despre acest cabinet de dermatologie din Mangalia, exista persoane care au notat pozitiv serviciile, dar si persoane care s-au declarat nemultumite, pe fondul unor dificultati de contactare a personalului.

Concluzii

Mangalia este un oras in care poti beneficia de tratamente si consultatii de dermatologie in apropierea ta, insa este important sa alegi un cabinet sau o clinica unde medicii au experienta si unde raportul calitate pret este apreciat de cei care au trecut deja pragul acelor unitati medicale.