Meniu

Dermatologie Medias

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un bun dermatolog in Medias este ceea ce cauta mediesenii care au o problema a pielii, unghiilor sau parului, dar si cei care vor sa verifice daca alunitele de pe corp au potential cancerigen.

In acest articol vei putea afla informatii utile despre un cabinet de dermatologie din Medias in care beneficiezi de servicii de buna calitate, datorita personalului medical cu vasta experienta, dar si a aparaturii utilizate pentru depistarea problemelor cutanate. Poti merge la acest cabinet daca esti din municipiul Medias, din judetul Sibiu sau chiar daca te afli in trecere prin aceasta zona.

Informatii utile pentru cei care merg la dermatolog in Medias

Citeste urmatoarele informatii, care te pot ajuta sa te decizi la ce dermatolog din Medias trebuie sa ajungi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dobsi Med
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Gama vasta de servicii
  • Medic primar dermatolog cu experienta
  • Se trateaza si adulti, si copii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un dermatolog bun in Medias

Indiferent ca ai o afectiune acuta sau cronica sau ca iti doresti o consultatie de rutina, poti lua in considerare clinica de mai jos, in cadrul careia se afla un cabinet de dermatologie din Medias ce este apreciat de pacienti:

Dobsi Med

Clinica Dobsi Med a fost infiintata in 1998, fiind alcatuita din cabinete bine dotate ce ofera consultatii de specialitate, printre care si dermatologie. In cadrul acestui cabinet isi desfasoara activitatea un medic primar dermatolog, care trateaza si copii, si adulti.

Tariful pentru o consultatie in acest cabinet de dermatologie din Medias este de 150 de lei.

Cativa pacienti si-au exprimat parerile in legatura cu aceasta clinica, iar din review-urile lor reiese ca sunt multumiti de servicii, pe care unii le catalogheaza in trei cuvinte: „calitate, seriozitate si promptitudine”. Din acest motiv, oamenii le recomanda si celorlalte persoane care au nevoie de un dermatolog bun in Medias sa-si faca o programare la acest cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Dobsi Med
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In cabinetul de dermatologie din Medias pe care tocmai l-am prezentat, sunt oferite servicii diverse ce tin de dermatologie: consultatii, tratamente, investigatii de specialitate. Daca te intereseaza sa te tratezi aici, poti suna pentru a te programa la o consultatie.

Recomandarea medicilor este aceea ca oamenii sa ajunga cel putin o data pe an la dermatolog, pentru a-si verifica sanatatea pielii si a putea identifica din timp acele afectiuni care pun viata in pericol, cum ar fi melanomul.