Meniu

Mezoterapie Celulita

Actualizat pe:

Una dintre probeleme estetice cu care se confrunta femeile este celulita, care este destul de greu de invins, dar cu ajutorul tratamentului de mezoterapie pentru celulita, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

In plus, cu aspectul de „coaja de portocala”, cum mai este denumita celulita, se confrunta deopotriva femeile si barbatii, indiferent de greutatea pe care o au. Conform studiilor insa, aproxiamtiv 85% dintre femei au aceasta problema, pe cand procentul barbatilor care au celulita este mult mai mic.

De cate sedinte de mezoterapie pentru celulita ai nevoie?

Pe baza studiilor din domeniu, persoanele care apeleaza cel mai des la procedurile de mezoterapie pentru celulita sunt femeile, care se confrunta cu stadii diferite ale celulitei. Astfel, nu exista un numar exact de sedinte de mezoterapie pe care ar trebui sa le urmezi, aceasta decizie fiind luata de specialistul care efectueaza procedura, impreuna cu pacienta sa.

O sedinta de mezoterapie pentru tratarea celulitei are o durata cuprinsa intre 30 de minute si o ora, iar recomandarile specialistilor este sa urmezi in jur de 6 pana la 10 sedinte de mezoterapie pentru a obtine rezultate in comabterea celulitei. Cu toate acestea, numarul exact al acestora va fi stabilit dupa observarea modului in care reactioneaza corpul tau la acest tratament.

Cum se realizeaza tratamentul de mezoterapie pentru celulita?

In ceea ce priveste modul de desfasurare a tratamentului de mezoterapie pentru celulita, primul pas consta in aplicarea unei creme cu efect anestezic pe suprafata de piele pe care urmeaza sa se lucreze. Ulterior, prin microinjectii, va fi introdus un cocktail de substante care au rolul de a topi grasimea si de facilita drenajul limfatic.

De asemenea, pentru a favoriza distribuirea unifroma a substantelor si pentru a contribui la facilitarea drenajului limfatic, dupa finalizarea procedurii, specialistul va efectua si un masaj usor pe zona respectiva. Astfel ca si posibilul disconfort pe care il poti resimti va fi ameliorat.

In ce clinici poti beneficia de tratamente de mezoterapie pentru celulita?

Tratamentele de mezoterapie pentru celulita pot fi realizate atat in cadrul unor clinici sau saloane de infrumusetare, cat si in clinici sau cabinete de dermatologie. Alegerea specialistului cu care sa colaborezi o poti face in functie de preferintele personale, dar si pe baza recomandarilor si recenziilor lasate de alti pacienti care au apelat la acest gen de servicii.

Totodata, in functie de orasul in care locuiesti, exista posibilitatea de a gasi numeroase astfel de clinici si cabinete sau, dimpotriva, putini specialisti care pot face tratamente de mezoterapie. Important insa este sa alegi un loc sigur, in care igiena si calitatea serviciilor oferite sunt cele mai importante.

Concluzie

In concluzie, pana si una dintre cele mai comune probleme ale pielii cu care se confrunta femeile are rezolvare, cu ajutorul tratamentelor de mezoterapie pentru celulita. De aceea, daca si tu ai nevoie de ajutor pentru a obtine o piele ferma si neteda, mezoterapia este solutia, mai ales ca poate fi folosita pentru mai multe tipuri de probleme ale pielii.