Meniu

Mezoterapie pret

Actualizat pe:

Procedurile cosmetice de infrumusetare sunt tot mai solicitate in prezent, pentru ca cele mai multe persoane isi doresc un ten stralucitor, luminos si tanar, iar daca vrei sa stii mai multe despre mezoterapie, pret si avantaje ale acestui tratament medical, in acest articol vei afla cateva detalii importante cu privire aspectele ce tin de costurile procedurii si de beneficiile pe care le are asupra pielii.

Mezoterapie faciala: pret accesibil si beneficii numeroase pentru piele

Tratamentul sau procedura de mezoterapie faciala, pret accesibil si beneficii multiple pentru ten, are scopul de a intineri pielea si de a ii reda un aspect sanatos, hranind-o in profunzime. Mezoterapia este o interventie nechirurgicala si minim invaziva, deoarece nu presupune incizii sau taieturi, ci injectarea cu un ac foarte fin a unui mix de substante care sa stimuleze refacerea celulara si producerea naturala de colagen.

De regula, cocktailul de substante consta in vitamine, minerale, acid hialuronic, hormoni, enzime sau extracte din plante, fiind preparat in functie de nevoile fiecarei persoane, astfel incat sa favorizeze sanatatea pielii si sa combata semnele imbatranirii.

Pentru ca amestecul este injectat direct in mezoderm, efectele benefice vin din interior, intrucat se stimuleaza cresterea productiei de colagen si elastina, iar pielea este hranita in profunzime. Fiind o alternativa la interventiile chirurgicale complexe si totodata costisitoare, mezoterapia se remarca si prin faptul ca nu implica durere, injectiile fiind realizate cu un ac foarte fin (manual sau cu un instrument special), folosindu-se crema cu efect anestezic daca este cazul.

Dupa sedintele de mezoterapie, pielea devine mai ferma si mai stralucitoare, iar petele pigmentare si alte imperfectiuni fine (precum ridurile) sunt remediate. De altfel, mezoterapia faciala trateaza cearcanele, semnele postacneice si promoveaza elasticitatea si luminozitatea pielii.

Mezoterapie: pret si numar de sedinte necesare pentru rezultate de lunga durata

Cand vine vorba de mezoterapie, pret si numar recomandat de sedinte pentru rezultate vizibile, depinde foarte mult de clinica aleasa si de asteptarile pe care le ai. In ceea ce priveste pretul unei sedinte, acesta variaza de la o clinica la alta si in functie de tratamentul injectat, dar poti beneficia de reduceri semnificative daca achizitionezi un abonament cu mai multe sedinte, asa cum este indicat.

O sedinta de mezoterapie faciala dureaza aproximativ 30-45 de minute si numarul de sedinte necesare pentru a obtine rezultatele dorite depinde de problema pielii pe care vrei sa o tratezi. De obicei, se recomanda o cura terapeutica de trei sedinte in decursul unei luni. Pentru a mentine rezultatele, cel mai indicat ar fi sa faci 3 cure de mezoterapie pe an. Frecventa sedintelor difera deci de la o persoana la alta.

In concluzie, mezoterapia este un tratament medical nechirurgical cu efecte benefice asupra pielii, ca urmare a injectarii unui amestec de vitamine, minerale si alte substante care promoveaza sanatatea pielii si un aspect intinerit si stralucitor. Acest tratament ti se potriveste daca ai riduri fine, semne postacneice sau daca pur si simplu vrei sa redai pielii stralucire si fermitate printr-o tehnica minim invaziva.