Meniu

Microdermabraziune pareri

Actualizat pe:

Un lucru pe care viitorii pacienti trebuie sa il stie este ca atunci cand vine vorba de o interventie cum este cea de microdermabraziune, parerile sunt bune. Microdermabraziunea este procedura care consta in imbunatatirea texturii pielii atat prin exfolierea, cat si prin indepartarea stratului de celule moarte ce se afla la suprafata pielii.

Cei mai potriviti candidati pentru o asemenea interventie sunt cei deranjati de diverse defecte de pe corpul lor, precum punctele negre, cicatricile sau ridurile. Interventia reprezinta o metoda simpla, rapida, prin care o persoana poate scapa de semnele care o deranjeaza.

In functie de toleranta pielii, care difera de la o persoana la alta, tratamentul poate fi efectuat fie saptamanal, fie o data la opt saptamani. Intrucat pielea oamenilor se regenereaza la intervale de aproximativ 30 de zile, tratamentul trebuie repetat in mod periodic pentru ca efectul de imbunatatire al pielii sa dureze cat mai mult.

Detalii despre microdermabraziune – pareri cu privire la beneficii si pret

La capitolul microdermabraziune, parerile despre beneficii sunt urmatoarele: tratamentul imbunatateste fluxul sanguin, ceea ce inseamna ca sangele incarcat cu substante nutritive pentru organism si oxigen va ajunge mult mai repede in zona afectata

Un alt aspect pe care pacientii l-au observat este ca prin imbunatatirea circulatiei sangelui, procedura imbunatateste totodata si modul in care pielea reactioneaza in contact cu diferite produse de ingrijire. Spre deosebire de alte tratamente care vin la pachet cu un set de riscuri, microdermabraziunea este sigura si nici nu implica o perioada lunga de recuperare.

Procedura nu este una dureroara, iar echipa clinicii medicale in cadrul careia are loc interventia are responsabilitatea de a monitoriza nivelul de confort al pacientului. In general, numarul de sedinte recomandate este de sase, dar pentru un tratament complet poate sa fie nevoie si de zece.

Se desfasoara in intervalul cuprins intre 15 si 30 de minute, in functie de zona care trebuie tratata, iar pretul unei sedinte este de 110 lei. Fiecare clinica isi desfasoara activitatea intr-un mod diferit, asa ca si pretul este posibil sa varieze de la caz la caz.

Interventia de microdermabraziune si pareri in legatura cu ce urmeaza mai departe

Pentru oamenii care urmeaza sa treaca printr-o procedura de microdermabraziune, parerile altor pacienti care au trecut deja prin experienta respectiva, sunt cele mai importante. Dupa interventie, pacientul trebuie sa evite alcoolul si aspirina sau alte medicamente similare in primele 2-3 zile pentru a se asigura ca perioada de recuperare nu va fi afectata.

Mai mult de atat, soarele trebuie sa fie evitat in primele saptamani, iar daca acest lucru nu este posibil, pacientul trebuie sa-si aplice crema care sa-l protejeze si sa poate o palarie. Evitarea fumatului timp de cel putin o saptamana este si ea esentiala. Orice rani sau inrosiri ale pielii vor disparea in urmatoarele 24 de ore.

Prin urmare, cei care sunt interesati de interventia de microdermabraziune, pot lua in considerare parerile unor fosti pacienti pentru a lua o decizie cu privire la o posibila viitoare interventie.