Meniu

Microdermabraziune pret

Actualizat pe:

Exista o multime de informatii pe care femeile le pot afla din mediul online despre procedura de microdermabraziune: pret, efecte, beneficii, riscuri, contraindicatii. Cele pe care este esential sa le cunoasca insa inainte de a apela la aceasta procedura cosmetica sunt contraindicatiile si costurile acesteia.

In acest fel vor stii inainte de a contacta clinica de infrumusetare daca au nevoie sau li se permite efectuarea unei astfel de proceduri, mai ales daca sufera de unele afectiuni medicale serioase.

Care sunt cele doua informatii esentiale despre microdermabraziune: pretul si contraindicatii?

Cu toate ca atunci cand vine vorba despre microdermabrazine, pretul este un aspect important pentru femei, acestea trebuie sa ia in considerare si contraindicatiile pe care le are o astfel de procedura estetica.

In general, microdermabraziunea este o procedura cosmetica sigura, principalele situatii in care aceasta este contraindicata sunt cele in care exista leziuni la nivelul pielii, pentru a evita ranirea si mai mult a acesteia si chiar posibilitatea de aparitie a unor infectii.

Alte cazuri in care nu se recomanda apelarea la microdermabraziune sunt si adolescentii mai mici de 15 ani, femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele care urmeaza un tratament anticoagulant, in cazurile persoanelor care au un herpes activ sau prezinta o fragilitate capilara crescut – favorizeaza aparitia vanatailor si hematoamelor – celor care sufera de forme grave de acnee sau cancer.

In ceea ce priveste pretul pentru o sedinta de microdermabraziune, acesta porneste de la o suma de putin peste 100 de lei si poate depasi 300 de lei. Costurile sunt insa mult mai avantajoase daca se alege un pachet de mai multe sedinte.

Unde se realizeaza procedurile de microdermabraziune la pret bun?

Daca alegerea clinicii de infrumusetare in care sa beneficieze de o procedura de microdermabraziune la pret bun se bazeaza numai pe considerentele financiare, exista posibilitatea ca efectele pe care procedura le va avea sa nu fie cele scontate.

De aceea, recomandat este sa se tina cont de raportul calitate-pret, care sa fie unul avantajos. In acest fel, pacientele au certitudinea ca igiena si siguranta sunt pe primul loc, iar riscurile de a dezvolta o infectie in urma proceduri cosmetice sunt reduse.

Un alt aspect de care femeile trebuie sa tina cont atunci cand sunt in cautarea unei clinici pentru tratamentele cosmetice dorite este ca aceasta sa fie una cunoscuta, specializata fie in dermatologie, fie in cosmetica. O clinica obscura sau care nu prezinta incredere ar trebui evitata, pentru siguranta integritatii personale si a starii de sanatate.

Cum in fiecare oras mare din tara exista numeroase clinici de infrumusetare care ofera astfel de servicii cosmetice, recomandarile pacientilor acestora pot fi un bun indicator in calitatea serviciilor si profesionalismul pe care acestea il au.

In concluzie, cand vine vorba despre procedura de microdermabraziune, pretul nu este singurul criteriu de care sa se tina cont in alegerea clinicii de infrumusetare, ci si de calitatea serviciilor oferite de aceasta si sinceritatea de in prezentarea riscurilor si contraindicatiilor procedurii.